Wat maakt je mooi multi review | Natuurlijk, dierproefvrij & vegan

Als beauty blogger leer je ontzettend veel beauty merken kennen. En doordat ik tegenwoordig wat ‘kieskeuriger’ ben (dierproefvrij en liefst vegan), vallen er ook weer een heleboel merken voor mij af. Maar gelukkig zijn er nog genoeg leuke natuurlijke en dierproefvrije merken. Een voorbeeld daarvan is Wat maakt je mooi, waar ik onlangs ook al een unboxing van liet zien. Ik gaf al aan dat je een Wat maakt je mooi multi review kon verwachten en de tijd is rijp!

Eerste indruk Wat maakt je mooi

Wat maakt je mooi multi review

Het assortiment van Wat maakt je mooi vind ik erg bijzonder. Het is een typisch voorbeeld van wat ik nu écht leuk vind om te zien bij een webshop. De producten zijn natuurlijk, dierproefvrij, vegan en vers.

Het wordt allemaal op een hele leuke manier uitgedacht, met de hand gemaakt en heel persoonlijk verstuurd. Het assortiment is groot en er komen geregeld nieuwe dingen bij.

Wat maakt je mooi multi review

Shower smoothie & Fluffy body butter

Ik kan me voorstellen dat je nu wel heel benieuwd bent naar de producten. Ik ontving een vijftal producten in een Valentijn doos, een soort van limited edition dus.

Helaas beschik ik zelf niet over een bad, dus één van de vijf producten kan ik niet reviewen. En dat is net zo’n tof product, namelijk de cupcake die je op de eerste foto ziet.

De andere producten review ik in deze Wat maakt je mooi multi review om je een impressie te geven.

Wat maakt je mooi shower smoothie

Wat ik wel met plezier voor je heb getest is de shower smoothie en de fluffy body butter.

Bij elke douche beurt ging de shower smoothie mee onder de douche en de body butter gebruikte ik na mijn douche beurt. Op de foto hierboven en hieronder vind je de ingrediënten van deze pure producten.

Zoals je ziet wordt dat netjes weergegeven en daar houd ik van. Het aller eerste wat je op zal vallen is de geur, deze is bij beide producten lekker aanwezig: heerlijk!

Wat maakt je mooi fluffy body butter

Op de foto hieronder zie je links de shower smoothie en rechts de fluffy body butter. Het douche product is roze van kleur en de body butter is in eerste instantie wit.

Maar zodra de body butter in aanraking komt met de warmte van je lichaam, verandert het in een soort van olie. En dat is ook niet zo gek gezien de ingrediënten.

Beide producten werken fijn, ruiken heerlijk en hydrateren mijn lichaam erg goed. Het is een feestje om deze producten te gebruiken!

Wat maakt je mooi multi review

Wat maakt je mooi scrub donut

Nog zo’n tof product is deze scrub donut! Ook deze heeft een heerlijke zoete geur en ziet er geweldig uit. De korrels die je ziet, zijn perfect om je lichaam mee te scrubben. Het is eigenlijk ook best slim bedacht!

Een nat en glad blok zeep schiet meestal snel uit je hand. Deze donut geeft je grip dankzij het gat. Zoals je op de foto ziet, vielen er wel snel wat korrels af.

Maar het is ook weer een fijn product in gebruik en mijn huid voelt na gebruik écht mega zacht aan.

Wat maakt je mooi multi review

Wat maakt je mooi – Marshmallow soap

Je kunt het zo gek niet bedenken of Wat maakt je mooi heeft het. Want wie komt er op het idee van marshmallow zeep? Ik niet hoor! Maar ik vind het een heel leuk concept.

Ik kan me voorstellen dat je denkt: waarvoor en hoe gebruik ik dat? Dat had ik in eerste instantie ook, want het ziet er natuurlijk anders uit dan een douche gel.

Maar geen stress: naast de duidelijke vermelding van de ingrediënten wordt er ook een productbeschrijving gegeven.

Wat maakt je mooi marshmallow soap Wat maakt je mooi review

Zoals op het kaartje al wordt aangegeven, werkt het als het ware als een zeepje. Nu gebruik ik dat zelf eigenlijk niet, maar de producten van Wat maakt je mooi zijn zo leuk dat het een leuke uitdaging wordt.

En wat ik tot nu toe heb gemerkt, is dat het merk alle dingen waarmaakt die worden gezegd. Deze marshmallow zeepjes zijn inderdaad lekker luchtig, lekker romig en erg mild.

Natuurlijk is ook de geur van deze zeepjes weer lekker aanwezig: ik houd er van!

Wat maakt je mooi marshmallow soap

Mijn mening

Als ik je met mijn Wat maakt je mooi multi review nog niet heb overtuigd, dan weet ik het ook niet meer!

Ik kan me voorstellen dat je misschien niet zo bent van sterke geuren, maar daar kun je de producten natuurlijk op uit kiezen.

Er zijn zoveel verschillende ‘smaakjes’ verkrijgbaar dat er haast wel wat tussen moet zitten. Mijn ervaring met Wat maakt je mooi is in ieder geval super goed en ik ga lekker genieten van de producten.

Alles ruikt heerlijk, ziet er mooi uit, werkt goed en is dus natuurlijk, dierproefvrij, vegan en vers. Wat wil een mens nog meer!?

Nog meer natuurlijke merken leren kennen? Check dan mijn artikel met 100+ natuurlijke merken :)

Prijs en verkooppunten

En dan denk je misschien nog: wat zijn nu de prijzen van de producten in deze Wat maakt je mooi multi review? De prijzen van deze producten heb ik niet, gezien het speciale producten voor Valentijn waren.

Om je toch een idee te geven heb ik wat prijzen opgezocht. De shower smoothies kosten €5.50, de fluffy body butters  €5,95 en de marshmallow zeepjes €4,95.

De producten van Wat maakt je mooi zijn natuurlijk verkrijgbaar in de webshop!

Liefs Mariëlle

Ik heb deze producten ontvangen.

Volg:

29 Reacties

 1. Natasja
  29 maart 2017 / 06:34

  Ik ben gek op de producten van Wat Maakt Je Mooi 💕

 2. 29 maart 2017 / 07:36

  Oeh klinken echt als fijne producten =)
  Hier wil ik wel wat van proberen!
  Liefs Jorinda

 3. 29 maart 2017 / 07:46

  Vind dit zo’n leuk merk!

 4. 29 maart 2017 / 07:59

  Hihi doen hoor!

 5. 29 maart 2017 / 07:59

  Hihi ik heb ook al zoveel bij jou gezien!

 6. 29 maart 2017 / 07:59

  De producten zien er alleen al zo mooi uit en ze klinken echt heerlijk! Je maakt me heel nieuwsgierig naar dit merk.

 7. 29 maart 2017 / 08:07

  Ah het ziet er allemaal super leuk uit! Het lijken me heerlijke en fijne producten.

 8. 29 maart 2017 / 08:54

  Lieve Mariëlle wat een leuke review!! Thanks ! Ik heb een tip voor je, de bath muffin kun je ook gebruiken als je geen bad hebt. Verwijder de topping en breek de muffin in stukjes, gooi wat in een teiltje en je hebt een heerlijk ontspannend voetenbadje 👌🏻 Nu heb je er 4 tot 5 keer wat aan. Veel te lekker om niet te gebruiken hihi. Liefs Jeannette

 9. 29 maart 2017 / 09:39

  Wat een ontzettend leuke een mooie producten, ze zien er echt heel schattig uit

 10. jeapiebel
  29 maart 2017 / 10:23

  Lijkt mij heerlijk om op te eten. ;-) dierproefvrij, vegan en vers dat zeg je al goed. Wat willen wij nog meer hebben. Het lijken mij heerlijke producten!

 11. 29 maart 2017 / 11:23

  Het ziet er allemaal zo mooi uit! Ik ben nog steeds ontzettend benieuwd, maar moet eerst maar eens wat opmaken… :-)

 12. 29 maart 2017 / 13:21

  Ik ben ook fan van Wat Maakt je Mooi producten ♥. Ik hoop dat ze snel mijn favoriete mani-bombs weer op voorraad hebben want dan ga ik er direct een bestelling plaatsen. De cupcake voor in bad zou je eventueel ook voor een lekker voetenbadje kunnen gebruiken (dan breek je ém in kleine stukjes).

 13. 29 maart 2017 / 18:43

  Wat zien de producten er ontzettend schattig uit. IK heb toen een tijd geleden wat een keer besteld bij Wat maakt je mooi

 14. 29 maart 2017 / 18:56

  Hihi heerlijk!

 15. 29 maart 2017 / 18:57

  Oh dat is een mooie tip, dankjewel!

 16. 29 maart 2017 / 18:57

  Snap ik hihi!

 17. 29 maart 2017 / 18:58

  Hihi ik vind hem alleen al mooi om naar te kijken ;) Maar bedankt voor de tip, mijn voetjes zullen verwend worden!

 18. 29 maart 2017 / 21:32

  Oeh, dit klinkt echt als een feestje! En zo ziet het er ook uit natuurlijk. Misschien dat ik hier binnenkort eens een bestelling ga plaatsen om mezelf te trakteren.

 19. 29 maart 2017 / 22:44

  Het ziet er alleen al uit als een feestje, wat een mooie verpakkingen! Hier ga ik zeker eens rondsnuffelen :)

 20. 29 maart 2017 / 23:06

  Wat een super leuke review! Alle producten lijken me heel fijn. Vooral die marshmallow zeepjes.

 21. 30 maart 2017 / 07:58

  Ja, die zijn ZO zacht ♡

 22. 30 maart 2017 / 07:58

  Een feestje is de juiste benaming hihi

 23. 30 maart 2017 / 07:59

  Dat mag je zeker doen voor jezelf, je bent zo bewust bezig ♡

 24. 1 april 2017 / 19:29

  Inmiddels een grote bestelling gedaan

 25. 4 april 2017 / 20:36

  Ik ben ook DOL op de producten uit deze webshop. Tip: de shower smoothies met scrub onderin! Die zijn ZO goddelijk, echt waar. Ik heb nu Coconut opgemaakt en ga de andere twee geuren ook nog kopen, maar ik wacht eerst tot de Doggybags weer op voorraad zijn, hihi. Die marshmallow zeepjes zijn cute hé? Ik gebruikte ze in bad, zo’n leuk product! Oh, ik kan echt uren kletsen over haar producten. Ik ben er dooooool op. Bedankt voor je mooie, fijne en duidelijk review weer meis!! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

10   144
54   122
11   135
18   145
41   167

Follow on Instagram