4 jaar geleden was ik puur een beauty blogger, maar dat veranderde omdat ik meer interesses kreeg. Eén van die interesses is reizen, wat vind ik dat heerlijk om te doen! Maar als groene blogger weet ik ook dat reizen met het vliegtuig alles behalve duurzaam is. En toch doe ik het ook dit jaar weer, omdat ik het mezelf nog niet ontzeg. Welke reizen staan er dit jaar op de planning? Dat vertel ik in dit artikel.

Welke reizen staan er dit jaar op de planning?

Reizen & duurzaamheid

Waar ik vroeger nooit stilstond bij dierenleed als ik vlees at, stond ik ook nooit stil bij hoe schadelijk reizen met het vliegtuig is. Inmiddels weet ik wel dat reizen met het vliegtuig erg schadelijk is, maar ik ontzeg het mezelf nog niet. Waar mogelijk kies ik wel voor duurzaam vervoer.

Zo fiets ik naar mijn werk in plaats van dat ik de auto pak en pak ik vaak de trein in plaats van mijn auto. Voor verre reizen is dit natuurlijk lastiger, zeker als je geen maanden de tijd hebt. En dit jaar staan er toch wat reizen met het vliegtuig op de planning.

Welke reizen staan er dit jaar op de planning?

Stedentrip Praag

Zoals je misschien weet, werk ik naast mijn eigen bedrijf ook een aantal dagen per week vast op kantoor. Begin mei ga ik samen met mijn collega’s van de marketingafdeling een aantal dagen naar Praag. Ik ben er nog nooit geweest, maar ik hoor er veel goeds over, dus ik ben benieuwd!

Een weekje Ibiza

Waar ik wel al eerder ben geweest is Ibiza, ik maakte er ook een video van. Al vanaf het moment dat ik daar was, wist ik dat ik er een keer terug wilde gaan. En dat is dit jaar gelukkig alweer het geval. Samen met heel wat collega’s zitten we een weekje op Ibiza in een hele toffe vila!

10 daagjes Lanzarote

En dan staat er ook nog een vakantie van 10 dagen Lanzarote op de planning, samen met mijn familie. Ik ben al van jongs af aan samen met mijn ouders elk jaar naar een bekende camping in Spanje gegaan. De laatste jaren ben ik echter niet meer mee geweest. Maar dit jaar gaan we dus nog naar Lanzarote.

Zou je het leuk vinden als ik sfeervideo’s maak? En heb jij nog een vakantie op de planning staan?

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!