Welke reizen staan er dit jaar op de planning? | Duurzaam!?

4 jaar geleden was ik puur een beauty blogger, maar dat veranderde omdat ik meer interesses kreeg. Eén van die interesses is reizen, wat vind ik dat heerlijk om te doen! Maar als groene blogger weet ik ook dat reizen met het vliegtuig alles behalve duurzaam is. En toch doe ik het ook dit jaar weer, omdat ik het mezelf nog niet ontzeg. Welke reizen staan er dit jaar op de planning? Dat vertel ik in dit artikel.

Welke reizen staan er dit jaar op de planning?

Reizen & duurzaamheid

Waar ik vroeger nooit stilstond bij dierenleed als ik vlees at, stond ik ook nooit stil bij hoe schadelijk reizen met het vliegtuig is.

Inmiddels weet ik wel dat reizen met het vliegtuig erg schadelijk is, maar ik ontzeg het mezelf nog niet. Waar mogelijk kies ik wel voor duurzaam vervoer.

Zo fiets ik naar mijn werk in plaats van dat ik de auto pak en pak ik vaak de trein in plaats van mijn auto.

Voor verre reizen is dit natuurlijk lastiger, zeker als je geen maanden de tijd hebt. En dit jaar staan er toch wat reizen met het vliegtuig op de planning.

Welke reizen staan er dit jaar op de planning?

Stedentrip Praag

Zoals je misschien weet, werk ik naast mijn eigen bedrijf ook een aantal dagen per week vast op kantoor. Begin mei ga ik samen met mijn collega’s van de marketingafdeling een aantal dagen naar Praag.

Ik ben er nog nooit geweest, maar ik hoor er veel goeds over, dus ik ben benieuwd!

Een weekje Ibiza

Waar ik wel al eerder ben geweest is Ibiza, ik maakte er ook een video van. Al vanaf het moment dat ik daar was, wist ik dat ik er een keer terug wilde gaan.

En dat is dit jaar gelukkig alweer het geval. Samen met heel wat collega’s zitten we een weekje op Ibiza in een hele toffe vila!

10 daagjes Lanzarote

En dan staat er ook nog een vakantie van 10 dagen Lanzarote op de planning, samen met mijn familie. Ik ben al van jongs af aan samen met mijn ouders elk jaar naar een bekende camping in Spanje gegaan.

De laatste jaren ben ik echter niet meer mee geweest. Maar dit jaar gaan we dus nog naar Lanzarote. Zou je het leuk vinden als ik sfeervideo’s maak? En heb jij nog een vakantie op de planning staan?

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Volg:
Share:

16 Reacties

 1. 19 april 2018 / 06:59

  Wat een mooie vooruitzichten heb je qua vakanties! Wat gaaf dat je met je werk twee keer naar het buitenland gaat! Praag vind ik sowieso een aanrader en Lanzarote en Ibiza lijken me ook erg leuk. Geniet alvast van de voorpret! :)

 2. 19 april 2018 / 10:58

  Wat een mooie tripjes op de planning =)
  Liefs Jorinda

 3. 19 april 2018 / 16:10

  Wat staan er toch fijne reisjes op de planning, zo leuk! En Ibiza blijft een fijne bestemming. De vrije sfeer vind ik zo tof. En ook ontdekte ik daar de leukste vegan hotspots! Praag schijnt prachtig te zijn, zo leuk dat je ernaartoe gaat!

 4. Mariëlle
  Auteur
  19 april 2018 / 19:53

  Oooooh ja ik heb er ZO’N zin in om er weer te zijn <3

 5. Mariëlle
  Auteur
  19 april 2018 / 19:53

  Hihi zeker! Staat er bij jou wat op de planning?

 6. Mariëlle
  Auteur
  19 april 2018 / 19:54

  Tof he <3 Dankjewel! Ga jij nog op reis?

 7. 19 april 2018 / 20:05

  Woooow Ibiza! Wat een reis :) . En wel… Door m’n tekorten ben ik wel weer vlees gaan eten, maar ik ga dan weer niet met de vlieger op reis! Tis toch ook nooit goed he ;) Veel plezier allesinds!

 8. 19 april 2018 / 20:15

  Praag is super leuk. Ik ben er ‘vroeger’ twee keer geweest. Die paar dagen ga je je zeker vermaken! De rest van je bestemmingen ben ik nog nooit geweest, maar zon/zee/strand is er in overvloed, dus dat is altijd goed. Veel plezier alvast in Praag, en op de rest van je bestemmingen.

 9. 20 april 2018 / 00:33

  Wat een heerlijke vooruitzichten!

 10. 20 april 2018 / 21:29

  Mooie vooruitzichten! Leuk een stedentrip gecombineerd met twee strandvakanties. Maak maar lekker sfeervideo’s dan kom ik ook gelijk in de vakantiestemming, niks leuker dan vakantie voorpret! Zelf ga ik in de zomer nog naar Gran Canaria.

 11. Mariëlle
  Auteur
  21 april 2018 / 11:34

  Wat voor tekort heb je? Neem je bijvoorbeeld B-12 niet goed op? Een diëtiste kan je prima voorzien van nuttig (diervrij) advies denk ik! Maar je hebt helemaal gelijk, het is nooit goed genoeg haha ;)

 12. Mariëlle
  Auteur
  21 april 2018 / 11:34

  Dankjewel Larissa <3 Ik kijk er naar uit, het is al bijna zover!

 13. Mariëlle
  Auteur
  21 april 2018 / 11:35

  Absoluut Amy!

 14. Mariëlle
  Auteur
  21 april 2018 / 11:37

  Oeeh ga je weer ja? Het is zo’n fijn eiland!

 15. Marlies
  26 april 2018 / 20:48

  Fijne vooruitzichten! Ik ga zelf interrailen deze zomer (helaas slaan we Praag over) en een weekje naar Oostenrijk

 16. Mariëlle
  Auteur
  26 april 2018 / 21:04

  Oeh wat super leuk! Veel plezier :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

15   128
38   174
14   145
19   161
24   258

Follow on Instagram