Vegan boodschappen shoplog | Producten van Lidl & AH

Na mijn vegan kitchen tour is het nu tijd voor een vegan boodschappen shoplog. Het leek me leuk om te laten zien wat voor producten ik koop als veganist. Ik doe mijn boodschappen hoofdzakelijk bij de Lidl en vul dit aan met boodschappen van de Albert Heijn (AH). Daarbij let ik op de prijs en op dat ik de hele week gezond kan eten. Laten we eens kijken naar mijn vegan boodschappenlijst!

Vegan boodschappen doen shoplog

Producten die ik koop als veganist: mijn boodschappenlijst

In mijn vegan musthaves artikel heb je natuurlijk al veel kunnen zien van wat ik standaard in huis heb.

Maar toen ik zelf veganist werd, was ik vooral ook heel benieuwd naar wat voor boodschappen iemand dan doet. En ja, natuurlijk kun je dat wel inschatten aan de hand van een vegan kitchen tour video.

Een boodschappen shoplog video is net zo handig! Ik eet vegan en zoveel mogelijk gezond. Dat houdt in: voornamelijk groenten, fruit, noten, peulvruchten en granen.

Maar zoals je in de video kunt zien, eet ik ook echt weleens iets dat minder gezond is, moet kunnen ;)

Vegan boodschappen lidl albert heijn

Mijn tactiek voor goedkope boodschappen bij Lidl & AH

Omdat ik bank- en verzekeringswezen heb gestudeerd, ben ik best wel prijsbewust. Dit heb ik ook altijd van mijn ouders meegekregen en ik vind het oprecht leuk om budgetproof te werk te gaan.

En budget is vaak dikke prima. Ik hecht zelf geen waarde aan A-merken. Daarom doe ik mijn boodschappen graag bij de Lidl, die zelfs ook bekend staan om hun kwalitatief goede fruit en groenten.

Voordat ik boodschappen ga doen, maak ik een specifiek boodschappenlijstje. En alleen dat koop ik ook echt. Voordat ik boodschappen doe, bekijk ik de acties bij Lidl en Albert Heijn.

Alles wat ik kan kopen bij de Lidl of wat niet goedkoper is bij de Albert Heijn, koop ik bij de Lidl. Vervolgens ga ik wel nog even naar Albert Heijn voor dingen die ze bij de Lidl niet hebben, zoals amandelmelk.

Een heel systeem, maar ik doe dit eens per week en bespaar zo tijd & geld!

Benieuwd wat ik als veganist zoal eet in een week? Download gratis mijn voorbeeld vegan weekschema :) 

Gratis vegan weekoverzicht

Benieuwd wat ik als veganist eet in een week? Download mijn gratis vegan weekschema voorbeeld!
Ja, ik wil de gratis download

Vul hier je e-mail in, zodat ik je de download toe kan sturen

Ik ga akkoord met de privacyverklaring Privacy Policy.

Ik ontvang graag interessante updates

Vegan boodschappen shoplog

Zoals ik in de video aangeef, is dit wel een grote boodschappen shoplog. Ik was dit keer namelijk met de auto boodschappen gaan doen (dit doe ik ongeveer eens per maand).

Bij zo’n grote shopbeurt sla ik vooral voorraad in en verse producten voor een weekje. Vervolgens doe ik dan telkens wekelijks mijn boodschappen voor elke week, tot mijn voorraad weer bijna op is en ik weer met de auto in ga slaan.

Benieuwd geworden? Bekijk mijn vegan boodschappen shoplog video’s hieronder!

Ik hoop dat het je inspiratie heeft gegeven! Mocht je nog meer tips kunnen gebruiken, check dan ook mijn ‘vegan voor beginners‘ artikel.

Liefs Mariëlle

NIEUW: vegan e-book nu verkrijgbaar

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Mijn eerste e-book is nu verkrijgbaar! Klik op de afbeelding hieronder :)

Simpel gezond vegan e-book

Volg:

4 Comments

 1. 23 februari 2018 / 09:39

  Jaa ik ben dol op shoplogs met veel verse producten <3 Leuk om te zien wat je allemaal koopt en veel komt wel overeen :) Zelf voeg ik er nog bagels aan toe met filet american van de Vegetarische slager, pure noten pindakaas en ingevroren fruit. Dit is echt ideaal voor mijn ontbijt en blijft dus lang goed en vers :)

 2. Mariëlle
  Auteur
  23 februari 2018 / 10:12

  Pindakaas heb ik al in mijn kastje staan dus dat neem ik niet zo vaak mee haha :) Welke bagels neem jij altijd? En ingevroren fruit neem ik normaal ook mee, maar mijn vriezer moet ontdooid worden haha :)

 3. 24 februari 2018 / 10:30

  Leuk om te zien! Lekker al die verse groente en fruit.

 4. Mariëlle
  Auteur
  24 februari 2018 / 10:55

  Ja, heerlijk <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.