Mariëlle The Green Guide

Hi, mijn naam is Mariëlle

Ik ben 26 jaar, woon klein maar fijn in Eindhoven en werk als healer & bewustzijnscoach. Dagelijks inspireer ik duizenden vrouwen om bewust te leven van binnen en buiten. 

Als jong meisje was ik al een enthousiaste kwebbeltante, maar ook verlegen en voorzichtig. Ik kon goed alleen zijn en trok me graag terug. Nu weet ik dat ik hooggevoelig ben.

Op jonge leeftijd gaf ik al veel om dieren en de aarde. Ook schreef ik graag: ik won zelfs een wedstrijd met mijn verhaal over eerlijke handel

Als puber vergat ik dat ik dit belangrijk vond. Ik was bezig met make-up en leuk gevonden worden (ik voelde me anders, onzeker en paste me aan).

Op automatische piloot

Ik was wel zelfbewust, maar wist niet wat ik wilde. Achteraf omdat ik vooral in mijn hoofd zat en niet in verbinding stond met mijn hart. Ik rondde na de Havo de HBO opleiding bank- en verzekeringswezen af, wat totaal niet bij mijn open-minded geest past.

Maar een vaste baan en hard werken is ‘normaal’. Ik was een studiebol. Helaas was ik ook een perfectionist en control freak, dus was ik elke tentamenweek verkouden van de angst het niet te halen. Mijn ego was de baas over mij.

En als stresskip dacht ik dat de wereld zou vergaan als ik de bus zou missen. Ondanks dat ben ik altijd wel positief geweest ;)

Van beauty naar bewust

Mede daardoor, en mijn sterke wil, heb ik ook altijd wel op een bepaalde manier mijn eigen weg gevolgd. Zo begon ik in 2014 met mijn beauty blog. In het begin anoniem, want stel je voor wat anderen zouden denken…

Dankzij research voor mijn blog leerde ik over wat er gaande is in de wereld op allerlei vlakken (lees mijn visie). Daardoor maakte ik steeds bewustere keuzes vanuit mijn hart, ongeacht wat anderen ervan vonden, want het voelde goed voor mij.  

Denk aan dierproefvrije & natuurlijke producten (vanwege acne). Ook durfde ik eindelijk te staan voor geen vlees meer willen eten. Ik begon met minimalisme, en vertrok alleen naar Sri Lanka voor mindfulness, meditatie en yoga.

Gezien mijn bewustere levensstijl veranderde ik mijn blog naar The Green Guide, niet wetende wat dat zou brengen.

“Wat je aandacht geeft, groeit”

Mariëlle Green guide

Van buiten naar binnen

Toen ik in 2017 mijn huisje vond, ging ik direct over op vegan eten. Doordat ik meer alleen was, meer ruimte had en zelfhulpboeken las, leerde ik mezelf beter kennen en begrijpen.

Dankzij het lezen over persoonlijke ontwikkeling, vielen er puzzelstukjes op zijn plek over wie ik was geworden en waarom ik deed wat ik deed. 

Ik leerde dat alles in verbinding staat: body, mind & soul, maar ook mens & aarde. Daarnaast leerde ik over de invloed van gedachten en de impact van wat je meekrijgt in je jeugd.

Ineens besefte ik me een hoop. Oud zeer kwam omhoog, ik voelde me depressief. Ik zocht hulp, maar de praktijkondersteuner kon weinig voor me doen, omdat ik al zo bewust leefde.

Ik besloot mezelf te helpen en deed veel zelfstudie (220+ boeken, still counting haha) naar gezondheid, psychologie, zelfliefde, mindset & spiritualiteit en bezocht healers & coaches. 

Healer & bewustzijnscoach

Ik leerde omgaan met gedachten & emoties, luisteren naar mijn gevoel en dit uitspreken, nee zeggen, grenzen stellen, omgaan met meningen van anderen en mijn eigen energie beschermen.

Niet meer pleasen en alles perfect willen doen, maar écht mijn pad volgen. Ik leerde mijn ware zelf kennen (door overtuigingen & patronen te doorbreken), werd liever voor mezelf en kreeg meer vertrouwen in mijzelf en het leven. 

Daardoor ging het in 2019 weer goed en voelde ik dat ik andere vrouwen hiermee wilde helpen. Om dit professioneel te doen, naast mijn ervaring en zelfstudie kennis, volgde ik meerdere cursussen en opleidingen.

Denk aan Mindfulness trainer, Reiki 1 & 2, chakra healing, coaching (RET), NLP, Yoga Nidra teacher en systemisch werk (basis). 

Nu help ik jonge vrouwen om ook de verbinding met hun ware zelf te herstellen en in alignment daarmee te leven, voor meer innerlijke rust & genieten in het nu. Van leven op de automatische piloot naar leven met aandacht.

Dat doe ik door middel van healing & coaching, op een enthousiaste, liefdevolle, positieve & praktische manier!

VOLG ME OP INSTAGRAM
0   32
0   74
0   41
88   264
2   33