Review Dr. Hauschka foundation

Een paar dagen geleden kon je al zien dat ik een hele leuke avond heb gehad op het event van Dr. Hauschka in Amsterdam. Tijdens deze avond werd de nieuwe foundation van Dr. Hauschka geïntroduceerd en ik kreeg alle vijf de kleuren mee in de goodiebag om ze voor jullie te testen.Vandaag is het tijd voor de review van de foundations, kijk je mee?

Dr Hauschka foundation

De verpakking is strak en chique, ik vind het echt heel mooi.
Dr hauschka foundation review
De kleuren, met leuke namen zijn als volgt: 
– 01 macadamia: neutrale, lichte huidskleur
– 02 almond: warme, lichte en lichte-tot-medium huidskleur;
– 03 chestnut: koele, medium huidskleur;
– 04 hazelnut: warme, medium tot licht donkere huidskleur;
– 05 nutmeg: neutrale, medium tot enigszins donkere huidskleur
Zelf gebruik ik nummer 01, omdat ik die het beste bij mijn huid vind passen.
Dr Hauschka foundation 01
 Wanneer we de dop er af draaien, zien we een kleine opening. De verpakking lekt niet als je hem op de dop hebt staan, dat is wel zo fijn! Maar zet niet teveel kracht, want dan komt er wel teveel foundation uit.
Dr hauschka foundation review
 De swatches van de foundations zien er als volgt uit:
01. macadamia / 02. almond / 03. chestnut / 04. hazelnut / 05. nutmeg
De foundations zijn erg vloeibaar, waardoor ze erg fijn en makkelijk aanbrengen. Toch is de dekking erg goed, maar niet te overdreven, het staat dus erg mooi. De foundations camoufleren oneffenheden, donkere kringen en roodheid.
Ze bevatten onder andere granaatappelextract en kokos- en macadamianotenolie. De ingrediënten reguleren de vochtbalans en beschermen je huid voor externe invloeden. De foundations ruiken naar citroen, met een beetje kokos en vanille.
Full face, wanneer ik de kleur 01 draag, ziet dat er als volgt uit. Links draag ik alleen de foundation van Dr. Hauschka, rechts ook de rest van mijn make-up.

Dr Hauschka foundation review

Ik ben echt heel enthousiast over deze foundations. De dekking is volgens Dr. Hauschka licht tot medium, maar volgens mij minstens medium. Zelfs met nog wat onzuiverheden, voel ik me toch echt een stuk zekerder.
Ik vind ze erg fijn in gebruik en de houdbaarheid is op zich goed. Tijdens het sporten merkte ik dat hij af gaf door het transpireren, dat is dus iets om op te letten. Mijn gevoelige huidje reageert er overigens ook heel goed op, heerlijk!
Voor een tube van 30 ml. betaal je € 21,50. Dr. Hauschka heeft meerdere verkooppunten en is online onder andere verkrijgbaar bij Bijenkorf en Vitaminestore.
Liefs Mariëlle
Ik heb dit product ontvangen ter review.
Volg:

22 Reacties

  1. Mandy Bos
    6 december 2014 / 06:21

    Ze zien er goed uit maar de prijs is toch iets aan de hoge kant voor mij! ;-) Xx

  2. Madeleine Lestuny
    6 december 2014 / 06:32

    Ziet er mooi uit!

  3. 6 december 2014 / 06:35

    Er zitten fijne ingrediënten in. Dit lijkt me een fijne foundacion de dekking ziet er goed uit. Ik heb veel over dit merk gelezen, ben zeker nieuwschierig.

  4. Natascha
    6 december 2014 / 07:28

    Ik ben de laatste tijd zo fan van Dr. Hauschka! Deze foundations zien er ook weer erg goed uit.

  5. 6 december 2014 / 08:37

    Ziet er goed uit! Ik betwijfel alleen of de lichtste kleur voor mij licht genoeg gaat zijn! Maar misschien dat ik hem kan mengen!

  6. 6 december 2014 / 10:38

    Jippie lichte kleurtjes. Misschien zit er ook iets voor mij tussen…

  7. 6 december 2014 / 12:04

    Wat goed dat ze verschillende tinten hebben met verschillende ondertonen, zo is er voor ieder wat wils :)

  8. Sylvana J
    6 december 2014 / 12:32

    Oh wauw, dat klinkt goed! Staat je ook erg mooi.

  9. Eilish (artisticstateofmind)
    6 december 2014 / 13:54

    Fijne review meis!

  10. 6 december 2014 / 14:06

    Fijne foundations! Mijn kleur zit er ook bij jeej :) x

  11. marjoleine107
    6 december 2014 / 16:10

    Ze zien er goed uit! Misschien dat je de volgende keer ook kan laten zien hoe jouw huid eruit ziet zonder foundation. Dan kan ik net wat beter zien hoe de dekking is, verder echt een top post! :)

  12. 6 december 2014 / 16:37

    Ziet er erg mooi uit =)
    Liefs Jorinda

  13. Infinity
    6 december 2014 / 18:11

    Ik ben echt nieuwsgierig geworden naar dit merk! Ik lees er veel goede dingen over.

  14. Melissa en Laura van der Heijden
    6 december 2014 / 18:14

    Mooi resultaat! Ik moet wel zeggen dat ik het tubetje zo jammer vind!

  15. Miss Happinez
    6 december 2014 / 18:28

    Voor mij iets te veel geld voor een foundation, maar het klinkt zeker goed!

  16. 6 december 2014 / 18:47

    Ziet er erg mooi uit!

  17. 6 december 2014 / 18:49

    Wat een fijne foundations! De dekking vind ik netjes zeg! Mooi dat je gevoelige huid er ook goed op reageert! Ik draag nooit foundation eigenlijk.

  18. Radianto
    6 december 2014 / 19:37

    De dekking is wel erg goed, als het volgens hen licht tot medium is, dan ben ik wel eens benieuwd naar hun medium. Ziet er goed uit!

  19. Rebecca
    7 december 2014 / 18:13

    Het is dat ik geen foundation gebruik maar anders leken me deze erg fijn!

  20. irisquaedvlieg
    7 december 2014 / 20:21

    Wat een mooie foundation, de dekking is idd erg goed.

  21. Anne van D
    10 december 2014 / 10:16

    Wat een mooie foundation, kan niet wachten om deze te proberen als ze uitkomen :)

  22. Vanessa
    13 december 2014 / 22:20

    Ziet er mooi uit! Heb de foundation ook liggen om te testen, ben benieuwd x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

15   128
38   174
14   145
19   161
24   258

Follow on Instagram