De afgelopen jaren heb ik mijn huid heel wat aangedaan als het aankomt op het wisselen van skincare producten. Ik heb héél veel geprobeerd om puistjes aan te pakken, maar skincare was niet per se de oorzaak. Al een aantal maanden gebruik ik een minimalistische skincare routine en daar houd ik me graag aan. De Chi Superskin Sensitive Oil heb ik wél gebruikt op reis, dus het is tijd voor een review!

Chi Superskin Sensitive Oil

Chi Superskin Sensitive Oil

Ik maakte kennis met het merk Chi op een persevent een paar maanden geleden. In de goodiebag zat een klein flesje van de Chi Superskin Sensitive Oil. En hoewel ik vroeger niets moest hebben van olie, gebruik ik nu elke ochtend en avond een plantaardige olie.

De Chi Superskin Senstive Oil is 100% biologisch en dus super effectief, omdat de ingrediënten van hoge kwaliteit zijn. Zoals de naam zegt is de olie geschikt voor de gevoelige huid. Je hebt hierbij geen losse dag- en/of nachtcrème meer nodig en dat is nu precies waarom ik graag plantaardige olie gebruik.

Chi Superskin Sensitive Oil review

Ingrediënten

De Chi Superskin Senstive Oil is een mix van onder andere jojoba olie, argan olie en kokosolie. Daaraan zijn enkele essentiële oliën, zoals mandarijn, sinaasappel, lavendel en litsea toegevoegd. Dat maakt deze gezichtsolie zacht en fris van geur. De ingrediënten zijn dus allemaal biologisch.

Review Chi Superskin

Gebruik

Belangrijk om te vermelden is dat de originele verpakking groter en slanker is. Dit is een tester flesje en dat vind ik eigenlijk wel jammer. Het is namelijk een perfect formaat omdat je lang met een olie kunt doen én het is handig voor op reis! De substantie van de olie zie je hieronder:

Review Chi skincare

Chi Superskin Sensitive Oil review

Eigenlijk gebruik ik de laatste maanden enkel de DIY Soap nigella oil en daar wijk ik liever niet vanaf. Dit omdat ik mijn huid rust wil geven en niet telkens wil ‘lastig vallen’ met nieuwe ingrediënten. Maar omdat dat flesje net wat groter is, nam ik de Chi Superskin Sensitive Oil mee op stedentrip.

En dat is goed bevallen! Sowieso was mijn huid jojoba olie al wel gewend. Nu kan kokosolie soms problemen opleveren bij een huid die snel puistjes krijgt, maar daar heb ik niets van gemerkt. Ik vind het zo fijn dat je deze olie multifunctioneel in kunt zetten. Bijna al mijn reisgenoten hebben hem gebruikt.

Van het verzorgen van onze gezichten tot een jeukend litteken van een collega en het hydrateren van mijn haarpunten tot mijn nagelriemen… Dat is nu precies waarom ik van plantaardige olie houd! Overigens gaat mijn voorkeur qua gezichtsverzorging wel uit naar een olie met slechts één ingrediënt.

Prijs & verkooppunten

De Chi Superskin Sensitive Oil is onder andere verkrijgbaar bij Vitaminstore voor €29,95 (50 ml). Houd er dus rekening mee dat het echte flesje groter is dan op deze foto’s. Chi is ook verkrijgbaar bij meerdere  verkooppunten in Nederland. Deze vind je op de officiële website van Chi.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Ik heb dit product ontvangen ter review.