BEWUSTZIJNSCOACHING

Lieve vrouw, wil jij graag bewuster leven?

Maar weet je niet hoe of zie je door de bomen het bos niet meer?

Wellicht heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het niet om het vol te houden?

I am here to guide you, als jij klaar bent voor een blijvende positieve verandering!

Herken JIJ je hierin? 

 • je vindt het lastig om los te laten
 • je piekert vaak & ervaart veel stress
 • je hebt moeite om écht te ontspannen
 • je bent streng voor jezelf (veel moeten)
 • je hebt vaak het idee dat je geleefd wordt
 • je pleased anderen, terwijl je jezelf vergeet
 • je hebt moeite met naar je gevoel luisteren
The Green Guide coaching

Verbind weer met jezelf

Bovenstaande punten zijn ‘symptomen’ van leven op de automatische piloot en niet in verbinding leven met je ware zelf. Dat is ook niet gek in de huidige samenleving, maar je hebt de keuze om daar wat aan te veranderen.

We leven van buiten naar binnen, in plaats van zijn wie we werkelijk zijn en doen wat we écht willen. We kunnen niets anders zijn dan onszelf, maar ons wel anders voordoen. Dan leef je echter niet in alignment en dat wringt… 

Het is hoog tijd dat we de verbinding met onszelf versterken en bewuster worden van wat er binnen & buiten ons speelt.  

Lichaam, geest & ziel in balans. Minder doen, meer zijn. Minder denken, meer voelen. Minder ego, meer hart. Minder angst, meer liefde. Minder perfectionisme, meer zelfliefde. Minder piekeren, meer genieten van kleine dingen.

Van overleven naar leven met meer aandacht. Van reactief leven naar de verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven. Met meer bewustzijn kun je betere keuzes maken vanuit je hart, voor jezelf & voor de aarde.

Ga terug naar de basis: in jezelf & in het leven. Zie mij als jouw gids op deze innerlijke reis. Ik help je naar binnen keren, bij het doen van innerlijk werk (laagjes over je ware zelf afpellen) om zo weer dichter bij jezelf te komen.

Zo kun je jezelf beter leren kennen, begrijpen en in alignment leven met je ware zelf voor meer innerlijke rust, geluk & vrijheid.

Mariëlle Markgraaff coach

Hoe zou het zijn als… 

 • je liever voor jezelf bent?
 • je positievere gedachten hebt?
 • je geniet van kleine dingen in het nu?
 • je met stress & emoties kunt omgaan?
 • je meer innerlijke rust & balans ervaart?
 • je jezelf accepteert & jezelf durft te zijn?
 • je meer naar je gevoel luistert én handelt? 

JOUW TRANSFORMATIE

Als coach begeleid ik je op een enthousiaste, positieve, liefdevolle & praktische manier. Ik stel je krachtige vragen die inzicht geven, spiegel je om tot de kern te komen en geef je persoonlijke tips & handvatten. 

We gaan aan de slag met o.a. mindfulness, mindset & zelfliefde. Maar we gaan dieper, want vooral op onderbewust niveau is het innerlijk werk te doen. Samen kijken we naar overtuigingen & patronen die je niet langer meer dienen.

Na het traject leef je bewuster en ken/begrijp je jezelf beter. Je kunt beter met emoties omgaan, hebt positievere gedachten, bent liever voor jezelf, trekt je minder aan van anderen, luistert meer naar je gevoel, kunt beter loslaten, ervaart minder stress & meer rust in je hoofd.

“WE ARE WHAT WE BELIEVE WE ARE”

ALIGNMENT TRAJECT

Coaching Mariëlle Markgraaff

Zet die eerste stap

Vraag een gratis kennismaking aan om te kijken of dit bij je past en of het goed voelt. 

We leren elkaar kennen, kijken waar je tegenaan loopt, wat je nodig hebt & of ik je kan helpen.

De vrijblijvende sessie duurt ongeveer 30 minuten en verloopt via videobellen.

Staat er geen geschikte dag/tijd tussen of heb je een vraag? Stuur me dan een DM of mail

Ervaringen van anderen

“Ik heb zojuist mijn tweede coaching traject afgerond bij Mariëlle, dat is dan bijna 3 maanden in totaal. Ik kan denk ik niet verwoorden hoeveel Mariëlle mij heeft geholpen gedurende deze tijd. Ik ben tot zoveel inzichten over mezelf gekomen en heb niet meer het gevoel alsof ik elke keer met mezelf in de ‘knel’ zit. Ik voel me ondanks dat ik juist een moeilijkere tijd had veel zelfverzekerder, doordat ik mijn valkuilen beter herken en begrijp, kan ik betere met tegenslagen omgaan.

Door de praktische opdrachten die ik heb gemaakt en het reflecteren op situaties die waren gebeurt tijdens de coaching periode, boekte ik snel vooruitgang. Mariëlle analyseert snel waar de knelpunten zitten en spreekt ook vooral vanuit haar eigen ervaring gecombineerd met de kennis die ze heeft. Ze is ook echt een lieverd! Ik voelde me al erg snel vertrouwd en veilig bij haar. Ik gun iedereen een topcoach als Mariëlle!”

– Mellicia (22 jaar)

“Ik heb het coachtraject als heel passend ervaren. Ik wilde graag de verloren verbinding met mezelf terugvinden en weer wat meer in balans raken. Omdat ik wel al redelijk goed wist wat wel en niet helpend voor me is, was ik in het begin een beetje bang dat ik er niet veel uit zou halen en het een herhaling zou zijn van alles wat ik al wist. Je hebt me echter heel erg geholpen om mijn rationele denken weer om te kunnen zetten naar voelen. Niet met standaard tips, maar door echt te luisteren en door haalbare en persoonlijke handvatten te geven.” 

– Fleur (26 jaar)

“Mijn motivatie om dit traject aan te gaan was omdat ik teveel in mijn hoofd zat en de connectie met mezelf kwijt was: wie ben ik, waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk? Ook had ik het idee dat ik niet goed voor mezelf zorgde; niet genoeg tijd nam voor ontspanning, zelfliefde etc. Bij mij was het vaak ook alles of niets waardoor ik het moeilijk vond routines in stand te houden. Ook voelde ik me vaak lusteloos. 

Ik heb de coaching als heel fijn ervaren. Mariëlle is open waardoor ik mij ook open durfde te stellen. Ik voelde me begrepen, omdat ze ook bepaalde zaken heeft meegemaakt. Mariëlle kon daar goed op inspelen en vaak kwam daar een praktische tip uit. Ik vond het ook prettig dat het persoonlijk was. We gingen echt samen kijken wat er voor mij werkt. Ook biedt ze alles in kleine stapjes aan en is het overzichtelijk. Ze straalt passie uit in wat ze doet, dat werkt aanstekelijk en heeft een fijne stem om naar te luisteren. 
 
Dit traject heeft me mooie stappen opgeleverd. Ik heb geleerd dat het niet alles of niets is, maar dat er ook een grijs gebied bestaat. Ook heb ik geleerd dat je niet te streng op jezelf moet zijn en dat elk klein stapje telt! Ik zit nu veel minder in mijn hoofd. Dat komt door mezelf ook bepaalde momenten te gunnen zoals meditatie, rustig ademhalen, grenzen durven aangeven, rust nemen, etc. En het ook niet erg vinden dat er ook eens een mindere dag tussen zit. Ik voel dat ik zachter en liever voor mezelf ben en dat ook voor anderen ga zijn. Ik ben nu toch wel meer mijn beste vriendin geworden.” 
 
– Dinah (28 jaar)

“Ik wilde al langer aan mezelf werken op het gebied van bewust leven en was op zoek naar manieren om rust in mijn hoofd te krijgen, minder gejaagd te zijn en me minder druk te maken. Ik was bijvoorbeeld heel erg bezig met wat andere mensen doen en welke invloed dat op mij had, waardoor ik in een negatieve spiraal belandde waar ik niet zelf meer uit kon komen.

Ik volg Mariëlle al langer op Instagram en leerde o.a. daardoor het spirituele in mij kennen (dat zat er diep van binnen al, maar liet ik nooit toe). Toen ze liet weten dat ze ging coachen, kwam ik meteen in actie omdat Mariëlle mij als persoon aanspreekt en ik wist dat zij de juiste persoon zou zijn om mij te begeleiden. Mariëlle heeft mij met veel aandacht en passie begeleid. Wat ik heel fijn vond, is dat Mariëlle coachingstechnieken gebruikt, maar daarnaast ook heel veel praktische tips kan geven.

De combinatie van de juiste coachvragen en de verantwoordelijkheid bij de coachee leggen met praktische tips maakt dat ik nu veel meer rust ervaar en situaties kan accepteren zoals ze zijn. Ik kan in veel situaties mezelf en mijn eigen energie beschermen om te voorkomen dat ik in oude patronen val.

Met Mariëlle kan je echt de diepte in en voor mij voelde het al heel snel heel vertrouwd, wat echt belangrijk is als je aan dit soort doelen wil werken. Wat ik ook leuk vind, is dat er uiteindelijk veel meer dingen zijn behandeld dan mijn doel was, waardoor ik heel veel waardevolle dingen in het traject heb geleerd waar ik de rest van mijn leven profijt van heb. Ik heb nu een fijne en stabiele basis en kan nu zelf aan de slag met nieuwe doelen die ik heb.” 

– Evie (25 jaar)

Lees hier mijn privacyverklaring, disclaimer & algemene voorwaarden