Leef in alignment met jezelf

Verbind weer met je ware zelf & leef je eigen leven

1-op-1 begeleiding bij jouw ont-wikkeling

3 maanden voor €250 per maand

Wellicht heb je al meerdere zelfhulpboeken gelezen, cursussen gevolgd en/of begeleiding gehad van een psycholoog. Dat heeft ongetwijfeld geholpen om bewuster te leven, maar je bent nog niet waar je wilt zijn. Je ervaart regelmatig onrust, weerstand & negatieve gedachten.

Voor een blijvende, positieve verandering mag je dieper gaan, echt terug naar de basis. Ga op innerlijke reis, kijk liefdevol aan wat gezien en geheeld mag worden, verbind weer met je ware zelf en leef vanuit daar in alignment voor innerlijke rust, geluk & vrijheid. 

Lieve vrouw, herken jij jezelf hierin?


✓ Je merkt dat je veel negatieve gedachten hebt en deze maar moeilijk kan stoppen, waardoor je vaak lastig in slaap komt

✓ Je bent veel bezig met wat anderen van je vinden & probeert je aan iedereen aan te passen i.p.v. jezelf op #1 te zetten

✓ Je hebt het gevoel dat dagen voorbij vliegen en je meer geleefd wordt op de automatische piloot dan écht aan het leven bent

✓ Wanneer je eindelijk een ontspanmoment hebt, voel je je schuldig in plaats van productief en denk je aan alles wat nog moet

✓ Je voelt dat je bepaalde keuzes wilt maken, maar je laat jezelf tegenhouden uit angst voor wat anderen daar van zouden vinden

✓ Je hebt vaak het gevoel dat – hoe erg je ook je best doet – wat je doet nooit goed genoeg is en bent daarom streng voor jezelf

✓ Je ervaart veel stress en bent snel overprikkeld, je vindt het lastig om daar mee om te gaan & je daar tegen te beschermen

Ervaringen van anderen

“Mijn motivatie om dit traject aan te gaan was omdat ik teveel in mijn hoofd zat en de connectie met mezelf kwijt was: wie ben ik, waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk? Ook had ik het idee dat ik niet goed voor mezelf zorgde; niet genoeg tijd nam voor ontspanning, zelfliefde etc. Bij mij was het vaak ook alles of niets waardoor ik het moeilijk vond routines in stand te houden. Ook voelde ik me vaak lusteloos. 

Ik heb de coaching als heel fijn ervaren. Mariëlle is open waardoor ik mij ook open durfde te stellen. Ik voelde me begrepen, omdat ze ook bepaalde ervaringen heeft. Mariëlle speelt daar goed op in met praktische tips. Ik vond het ook prettig dat het persoonlijk was. We gingen echt samen kijken wat er voor mij werkt. Ook biedt ze alles in kleine stapjes aan en is het overzichtelijk. Ze straalt passie uit in wat ze doet, dat werkt aanstekelijk en heeft een fijne stem om naar te luisteren. 
 
Dit traject heeft me mooie stappen opgeleverd. Ik heb geleerd dat het niet alles of niets is, maar dat er ook een grijs gebied bestaat. Ook heb ik geleerd dat je niet te streng op jezelf moet zijn en dat elk klein stapje telt! Ik zit nu veel minder in mijn hoofd. Dat komt door mezelf ook bepaalde momenten te gunnen zoals meditatie, rustig ademhalen, grenzen durven aangeven, rust nemen, etc. En het ook niet erg vinden dat er ook eens een mindere dag tussen zit. Ik voel dat ik zachter en liever voor mezelf ben en dat ook voor anderen ga zijn. Ik ben nu toch wel meer mijn beste vriendin geworden.” 
 
– Dinah (28 jaar)
Mariëlle The Green Guide review

“Ik heb het coachtraject als heel passend ervaren. Ik wilde graag de verloren verbinding met mezelf terugvinden en weer wat meer in balans raken. Omdat ik wel al redelijk goed wist wat wel en niet helpend voor me is, was ik in het begin een beetje bang dat ik er niet veel uit zou halen en het een herhaling zou zijn van alles wat ik al wist. Je hebt me echter heel erg geholpen om mijn rationele denken weer om te kunnen zetten naar voelen. Niet met standaard tips, maar door echt te luisteren en door haalbare en persoonlijke handvatten te geven.” 

– Fleur (26 jaar)

“Ik heb zojuist mijn 2e coach traject afgerond bij Mariëlle, bijna 3 maanden in totaal. Ik kan denk ik niet verwoorden hoeveel Mariëlle mij heeft geholpen gedurende deze tijd. Ik ben tot zoveel inzichten over mezelf gekomen en heb niet meer het gevoel alsof ik elke keer met mezelf in de ‘knel’ zit. Ik voel me ondanks dat ik juist een moeilijkere tijd had veel zelfverzekerder, doordat ik mijn valkuilen beter herken en begrijp, kan ik betere met tegenslagen omgaan.

Door de praktische opdrachten die ik heb gemaakt en het reflecteren op situaties die waren gebeurt tijdens de coaching periode, boekte ik snel vooruitgang. Mariëlle analyseert snel waar de knelpunten zitten en spreekt ook vooral vanuit haar eigen ervaring gecombineerd met de kennis die ze heeft. Ze is ook echt een lieverd! Ik voelde me al erg snel vertrouwd en veilig bij haar. Ik gun iedereen een topcoach als Mariëlle!”

 Mellicia (22 jaar)

“Ik wilde al langer aan mezelf werken op het gebied van bewust leven en was op zoek naar manieren om rust in mijn hoofd te krijgen, minder gejaagd te zijn en me minder druk te maken. Ik was bijvoorbeeld heel erg bezig met wat andere mensen doen en welke invloed dat op mij had, waardoor ik in een negatieve spiraal belandde waar ik niet zelf meer uit kon komen.

Ik volg Mariëlle op Instagram en leerde o.a. daardoor het spirituele in mij kennen (dat zat er diep van binnen al, maar liet ik nooit toe). Toen ze liet weten dat ze ging coachen, kwam ik meteen in actie omdat Mariëlle mij als persoon aanspreekt en ik wist dat zij de juiste persoon zou zijn om mij te begeleiden. Mariëlle heeft mij met veel aandacht en passie begeleid. Wat ik heel fijn vond, is dat Mariëlle coachingstechnieken gebruikt, maar daarnaast ook veel praktische tips geeft.

De combinatie van de juiste coach vragen en de verantwoordelijkheid bij de coachee leggen met tips maakt dat ik nu veel meer rust ervaar en situaties kan accepteren zoals ze zijn. Ik kan mezelf en mijn eigen energie beschermen om te voorkomen dat ik in oude patronen val.

Met Mariëlle kan je echt de diepte in en voor mij voelde het al heel snel heel vertrouwd, wat echt belangrijk is als je aan dit soort doelen wil werken. Wat ik ook leuk vind, is dat er uiteindelijk veel meer dingen zijn behandeld dan mijn doel was, waardoor ik heel veel waardevolle dingen in het traject heb geleerd waar ik de rest van mijn leven profijt van heb. Ik heb nu een fijne en stabiele basis en kan nu zelf aan de slag met nieuwe doelen die ik heb.” – Evie (25 jaar)

“In december heb ik een sessie gevolgd bij Mariëlle. Ik koos hierbij om de focus te leggen op minder stress en meer balans. Ik heb de sessie als heel waardevol ervaren. Mariëlle weet waar ze over praat en vertelt vanuit het hart. Ik kreeg veel praktische tips om direct toe te passen en merkte meteen verschil. Dit zorgde voor nog meer drive om dit vol te houden. Deze sessie heeft mij echt veel bewustwording en balans gebracht!” – Loes

“Ik heb het idee dat je me met de coachsessie veel handvatten hebt gegeven om mee aan de slag te gaan en ook je YouTube video met de ‘goede voornemens’ heeft me erg geholpen. Ik ben al druk aan het oefenen met de bubbel visualiseren en dat lukt stapje bij beetje iets beter, wel lukt het me om de positieve dingen van prikkels te benoemen en daardoor lukt het me vaker om het naast me neer te leggen. Ik ben weer actief begonnen met mediteren, verslind het ene boek na het andere en merk dat dat me ook veel oplevert.”

– Marlinda (22 jaar)

Hoe zou het zijn als:

✓ Je rust in je hoofd ervaart, zélf de baas bent over je gedachten en meer zelfvertrouwen hebt

✓ Je van binnenuit voelt waar jouw grenzen liggen en die durft aan te geven zonder je schuldig te voelen

✓ Je je niks meer aantrekt van wat anderen van je zullen vinden en je je eigen innerlijke wijsheid volgt

✓ Je je niet meer anders voor hoeft te doen, maar volledig jezelf kunt zijn en je eigen keuzes kunt maken

✓ Je kunt ontspannen zonder schuldgevoel en geniet van de kleine dingen in het leven die er echt toe doen

✓ Je balans ervaart tussen lichaam, geest & ziel, positief in het leven staat en je gelukkig voelt van binnenuit

Wat krijg je NIET

❌ Therapie waar we eindeloos in het verleden blijven hangen

❌ Een standaard aanpak die voor iedereen wordt ingezet

❌ Toxische positiviteit waarmee je je gevoel blijft afwijzen

❌ Algemene oefeningen die niet bij jou als persoon passen

❌ Iemand die het werk voor je doet: verandering begint bij jou

❌ Zweverige adviezen die leuk klinken, maar waar je niets aan hebt

Wat krijg je WEL

🎉 Een coach die jou écht ziet en op jou als persoon afstemt

🎉 Praktische oefeningen voor verandering in het nu én daarna

🎉 Niet alleen kijken naar mindset, ook gedrag & overtuigingen

🎉 Iemand die je een liefdevolle spiegel voorhoudt om te groeien

🎉 Stok achter de deur die je aanmoedigt, ook als het even lastig is

🎉 Iemand die je niet afhankelijk maakt, maar in je eigen kracht zet

Wat kun je verwachten?

Weet je niet waar te beginnen of zie je door de bomen het bos niet meer? Ik weet hoe dat voelt. Toen ik jaren geleden niet lekker in mijn vel zat, moest ik zelf op ontdekkingstocht. Na jaren geleefd te worden door mijn ego, leerde ik dat het ook anders kan. 

Ik help jou met o.a. mindfulness, mindset & zelfliefde om bewuster te leven, zodat je weer met je ware zelf kunt verbinden. We gaan daarvoor ook een laagje dieper naar onderbewust niveau, door naar niet helpende patronen en overtuigingen te kijken. 

Door je krachtige vragen te stellen, kom je tot inzicht. Met persoonlijke tips & praktische oefeningen kun je aan de slag in je dagelijkse leven, waardoor je al binnen enkele weken verschil ervaart. We maken het niet moeilijker dan nodig, simpel is ook licht leven!

Ervaring & opleidingen:

☆ Expert in bewust leven
☆ Mindfulness trainer
☆ Coach opleiding
☆ NLP practitioner
☆ Reiki cursus 1 & 2
☆ Aura & chakrahealing
☆ Yoga Nidra teacher
☆ 200+ boeken zelfstudie
☆ Ervaring met depressie
☆ Bekend met hooggevoeligheid

Aan het einde van het traject: 

✓ Leef je bewust in plaats van geleefd te worden, waardoor je minder stress ervaart

✓ Ken en begrijp je jezelf beter, zodat je gedachten, emoties & gevoel kunt onderscheiden

✓ Ervaar je hoe het is om lief te zijn voor jezelf, jezelf te waarderen en je energie te beschermen

✓ Pieker je minder, waardoor je meer innerlijke rust ervaart, meer kunt genieten en sneller in slaap valt

✓ Ben je de baas over je gedachten, waardoor je makkelijker kunt loslaten en positievere gedachten hebt

✓ Durf je keuzes vanuit je hart te maken en jouw eigen pad te volgen, los van wat anderen daarvan zouden vinden

Ben jij klaar voor transformatie?

Deep dive sessie

eenmalig

Als je vastloopt, wilt sparren, een duwtje in de rug kunt gebruiken & verder graag zelf aan de slag wilt

Investering: €111

Max. 4 plekjes per maand

ALIGNMENT TRAJECT

3 maanden begeleiding

Investering: €750
of €250 per maand