Coaching

Wil je graag bewuster leven, maar heb je geen idee waar te beginnen?
Of weet je ongeveer wel wat je kunt doen, maar lukt het niet om het écht te doen & vol te houden?

Heb jij… 

Last van chaos in je hoofd? Maakt dat het lastig om écht te ontspannen? Pieker je veel? Heb je het altijd druk, moet je veel van jezelf en ervaar je veel stress? Vind je omgaan met mensen die je energie vreten lastig?

Wil jij… 

  • Meer genieten van kleine dingen?
  • Leren om geluk in jezelf te vinden?
  • Beter naar je gevoel leren luisteren? 
  • Beter met stress & emoties omgaan?
  • Een positievere mindset ontwikkelen?
  • Meer (innerlijke) rust & balans krijgen? 
  • Bewuster met jezelf & de aarde omgaan?
Mariëlle Markgraaff coach

Expert in bewust leven

Vroeger zat ik enorm in mijn hoofd, ik was een echte overthinker en stopte mijn gevoelens weg. Ik was een perfectionist, controlfreak en stresskip, maar wél een positieveling. Met behulp van mindset en mindfulness (meditatie etc.) heb ik een heleboel los kunnen laten en om leren gaan met stress, emoties & gedachten.

Wat kun je verwachten?

Als lifestyle coach begeleid ik jonge vrouwen op een enthousiaste, positieve, liefdevolle & praktische manier om bewuster te leven. Tijdens mijn coaching gebruik ik o.a. mindset, NLP, mindfulness, mijn intuïtie & de Law of Attraction. Ik stel krachtige vragen om je tot inzichten te laten komen en geef persoonlijke tips & oefeningen. 

Negatieve gedachten observeren

Maak kans op een gratis sessie

Per maand geef ik 5 gratis sessies weg! Je kunt hier kans op maken door mijn vragenlijst in te vullen. 

Vul hem zo volledig mogelijk in & wie weet selecteer ik jou voor een gratis online sessie van 30 minuten.

Ervaringen van anderen

“In december heb ik een sessie gevolgd bij Mariëlle. Ik koos hierbij om de focus te leggen op minder stress en meer balans. Ik heb de sessie als heel waardevol ervaren.

Mariëlle weet waar ze over praat en vertelt vanuit het hart. Ik kreeg veel praktische tips en merkte meteen verschil.

Dit zorgde voor nog meer drive om dit vol te houden. Deze sessie heeft mij echt veel bewustwording en balans gebracht!” – Loes

“Ik vond het gesprek met Mariëlle erg fijn. Ze nam echt de tijd om naar me te luisteren & gaf een hoop praktische tips. In ons coaching gesprek maakte ze het onderscheid tussen zelfliefde en selfcare.

Deze thema’s had ik lange tijd als één behandeld, maar door deze los te koppelen werd het makkelijker om hier balans in te vinden. Dank je wel voor dit waardevolle inzicht Mariëlle!”  – Eline

“Het gesprek met Mariëlle vond ik ontzettend leuk, we hadden meteen een open gesprek zonder lading of spanning. In een uur raak je al ontzettend veel aan. Het is fijn dat Mariëlle zelf al zo’n weg heeft afgelegd, ze kan bij vragen goed ondersteunen en meedenken.

Al met al een fijn en inspirerend gesprek met handvatten waar ik nu, na ongeveer 6 maand, nog steeds wat aan heb en op kan terugvallen. Mariëlle kan onderwerpen op een praktische, empathische manier brengen.” – Rosie

“De sessie met Mariëlle heeft mij enorm geholpen om rust in mijn hoofd te krijgen. Mijn aanleiding was dat ik veel pieker en daarom iets over mindfulness wilde leren.

Mariëlle heeft me inzichten en tips gegeven om minder in mijn hoofd te zitten en meer in het moment. Ik kijk terug op een warm en open gesprek, waar ik dagelijks de vruchten van pluk.” – Yvette

“Ik wilde een sessie doen, omdat Mariëlle’s bewuste manier van leven mij inspireert.

Ik heb nu meer rust in mijn hoofd en kan to do’s beter loslaten.

Qua gedachten kan ik nu ook beter relativeren, door mezelf vragen te stellen” – Naomy

“Ik had een coaching gesprek met Mariëlle, omdat ik veel onrust in mijn hoofd en lichaam ervoer. Het gesprek was heel fijn.

Dankzij haar kennis weet ze de juiste vragen te stellen. Dit heeft me veel praktische tips & inzichten opgeleverd.

Fijn voor persoonlijke ontwikkeling. Ik kan Mariëlle absoluut aanraden!” – Jeske