Bewustzijnscoaching

Ben jij een jonge vrouw die meer innerlijke rust, zelfliefde & geluk van binnen wil ervaren?

Wil je bewuster leven, maar heb je geen idee waar te beginnen? Ben je op zoek naar handvatten

Of weet je wel wat je zou kunnen veranderen, maar lukt écht doen & volhouden maar niet?

Coaching Mariëlle Markgraaff

Heb jij… 

 • het altijd maar druk?
 • moeite om te ontspannen?
 • vaak last van chaos in je hoofd?
 • moeite om je energie te beschermen?

En… 

 • Moet je veel van jezelf?
 • Pieker je vaak & ervaar je stress?
 • Please je anderen, maar vergeet je jezelf?
 • Vind je omgaan met energievreters lastig?
 • Lukt het niet om naar je gevoel te luisteren?

If nothing changes, nothing changes

Als je niets verandert, dan blijft de huidige situatie die je niet meer dient hetzelfde.

Die negatieve spiraal, niet kunnen ontspannen en leven op de automatische piloot…

Gelukkig heb je een keuze. Je kunt je eigen beste vriendin worden en bewuster leven.

Daar heb je de rest van je leven nog profijt van, op alle levensgebieden!

Wil jij… 

 • Liever voor jezelf leren zijn?
 • Meer genieten van kleine dingen?
 • Leren om geluk in jezelf te vinden?
 • Beter naar je gevoel leren luisteren? 
 • Met stress & emoties leren omgaan?
 • Een positievere mindset ontwikkelen?
 • Meer (innerlijke) rust & balans ervaren? 
 • Leren hoe je je energie kunt beschermen?
Mariëlle Markgraaff coach

HOE KAN IK JOU BEGELEIDEN?

Als gecertificeerd coach ondersteun ik je graag op een enthousiaste, positieve, liefdevolle & praktische manier.

Ik stel je krachtige vragen om je tot inzichten te laten komen en geef je persoonlijke tips & handvatten. 

We gaan dieper dan enkel mindset, want vooral op onbewust niveau is vaak werk te doen (helen).  

Samen kijken we dus ook naar je diepe overtuigingen en patronen die je niet langer meer dienen.

Binnen enkele weken zul je al een groot verschil merken in je dagelijkse leven.

COACH TRAJECT DETAILS:

 • 8 weken intensieve 1-op-1 begeleiding 
 • 4 online coach sessies van 45 minuten
 • Intake vragenlijst ter goede voorbereiding
 • Praktische oefeningen afgestemd op jou
 • 5 dagen per week e-mail begeleiding
 • Bonus: 2 reiki healing sessies op afstand 
The Green Guide coaching

Vraag een gratis kennismaking aan

Om te kijken of het goed voelt en of dit traject bij je past, nodig ik je graag uit voor een gratis kennismaking. 

Deze vrijblijvende sessie vindt online plaats door middel van videobellen en duurt ongeveer 30 minuten.

Vul via onderstaande button mijn korte vragenlijst in & dan mail ik je binnen 24 uur om de sessie te plannen!

Online lifestyle coach

Ervaringen van andere vrouwen:

“Ik wilde al langer aan mezelf werken op het gebied van bewust leven en was erg op zoek naar manieren om meer rust in mijn hoofd te krijgen, minder gejaagd te zijn en om me minder druk te maken in de breedste zin van het woord. Ik was bijvoorbeeld heel erg bezig met wat andere mensen doen en welke invloed dat op mij had, waardoor ik in een negatieve spiraal belandde waar ik niet zelf meer uit kon komen.

Ik volgde Mariëlle al langer op Instagram en leerde o.a. daardoor het spirituele in mij kennen (dat zat er diep van binnen al, maar liet ik nooit toe). Toen ze liet weten dat ze coaching zou gaan doen, kwam ik meteen in actie omdat Mariëlle mij als persoon aanspreekt en ik wist dat zij de juiste persoon zou zijn om mij te begeleiden. Mariëlle heeft mij met veel aandacht en passie begeleid. Wat ik heel fijn vond, is dat Mariëlle coachingstechnieken gebruikt, maar daarnaast ook heel veel praktische tips kan geven.

De combinatie van de juiste vragen en daarbij de verantwoordelijkheid bij de coachee leggen met alle praktische tips heeft ervoor gezorgd dat ik nu veel meer rust ervaar en situaties kan accepteren zoals ze zijn. Ik kan in veel situaties mezelf en dan met name mijn eigen energie beschermen om te voorkomen dat ik in oude patronen val.

Met Mariëlle kan je echt de diepte in en voor mij voelde het al heel snel heel vertrouwd, wat echt belangrijk is als je aan dit soort doelen wil werken. Wat ik ook leuk vind, is dat er uiteindelijk veel meer dingen zijn behandeld dan mijn doel was, waardoor heel veel waardevolle dingen in het traject heb geleerd waar ik de rest van mijn leven profijt van heb. Ik heb nu een fijne en stabiele basis en kan nu zelf aan de slag met nieuwe doelen die ik heb.

Ik ben dagelijks bezig met spiritualiteit en vooral ook met ‘voelen’, niet meer met de buitenkant, daar is mede dankzij Mariëlle echt een zaadje voor geplant. Ik kan het echt iedereen aanraden om zo’n traject aan te gaan, het is zo’n mooie basis om op voort te kunnen borduren, waar je ontzettend veel profijt van hebt in het dagelijks leven!” 

– Evie (25 jaar)

“Mijn motivatie om dit traject aan te gaan was omdat ik teveel in mijn hoofd zat en de connectie met mezelf kwijt was: wie ben ik, waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk? Ook had ik het idee dat ik niet goed voor mezelf zorgde; niet genoeg tijd nam voor ontspanning, zelfliefde etc. Bij mij was het vaak ook alles of niets waardoor ik het moeilijk vond routines in stand te houden. Ook voelde ik me vaak lusteloos. 

Ik heb de coaching als heel fijn ervaren. Mariëlle is open waardoor ik mij ook open durfde te stellen. Ik voelde me begrepen, omdat ze ook bepaalde zaken heeft meegemaakt. Mariëlle kon daar goed op inspelen en vaak kwam daar een praktische tip uit. Ik vond het ook prettig dat het persoonlijk was. We gingen echt samen kijken wat er voor mij werkt. Ook biedt ze alles in kleine stapjes aan en is het overzichtelijk. Ze straalt passie uit in wat ze doet, dat werkt aanstekelijk en heeft een fijne stem om naar te luisteren. 
 
Dit traject heeft me mooie stappen opgeleverd. Ik heb geleerd dat het niet alles of niets is, maar dat er ook een grijs gebied bestaat. Ook heb ik geleerd dat je niet te streng op jezelf moet zijn en dat elk klein stapje telt! Ik zit nu veel minder in mijn hoofd. Dat komt door mezelf ook bepaalde momenten te gunnen zoals meditatie, rustig ademhalen, grenzen durven aangeven, rust nemen, etc. En het ook niet erg vinden dat er ook eens een mindere dag tussen zit. Ik voel dat ik zachter en liever voor mezelf ben en dat ook voor anderen ga zijn. Ik ben nu toch wel meer mijn beste vriendin geworden.” 
 
– Dinah (28 jaar)

“Ik heb het coachtraject als heel erg passend ervaren. Ik wilde graag de verloren verbinding met mezelf terugvinden en weer wat meer in balans raken. Omdat ik wel al redelijk goed wist wat helpend en niet helpend voor me is, was ik in het begin een beetje bang dat ik er niet veel uit zou halen en het een herhaling zou zijn van alles wat ik al wist. Je hebt me echter heel erg geholpen om mijn rationele denken weer om te kunnen zetten naar voelen. Niet met standaard tips, maar door echt te luisteren en door haalbare en persoonlijke handvatten te geven.”

– Fleur (26 jaar)

“Na al meerdere keren aan mezelf te hebben gewerkt, door bijvoorbeeld een cursus mindfulness, merkte ik dat ik het erg lastig vond om dit op langere termijn te blijven volhouden. In het begin ben je gemotiveerd en wil je graag al het geleerde blijven toepassen, maar op langere termijn merkte ik elke keer weer dat alles steeds minder bewust gaat. Meer stress en de zogeheten “automatische piloot” sluipt er dan stiekem weer in. 

Het coachtraject bij Mariëlle sprak me aan, omdat ze bij ons eerste gesprek al heel open was en vanuit haar eigen ervaring adviezen geeft. Dit maakte de gesprekken erg toegankelijk en comfortabel. Mariëlle kijkt naar wat jij als individu nodig hebt en hier past ze haar coaching op aan. Dit zorgde er bij mij voor dat ik mij er prettig bij voelde om me kwetsbaar op te stellen.
 
Mariëlle geeft praktische tips die je eenvoudig in het dagelijks (of wekelijkse 😉) leven kunt toepassen. Dit maakt dat ik het coachtraject als een hele fijne periode heb ervaren. Het idee dat je haar altijd even een mailtje kan sturen wanneer je vastloopt, was ook een fijne gedachte. Ik heb een nieuwe mooie basis gelegd en kan meer rust en ruimte voor mezelf vast toevoegen in mijn dagelijkse routine.
 
Daarnaast heb ik geleerd dat het oké is om lief te zijn voor jezelf en dat niet alles in één keer goed hoeft te gaan. Het kan ook in kleine stapjes. Ook is een momentje niets doen en gewoon lekker je gedachten er laten zijn helemaal prima. Wanneer je al eerdere pogingen hebt ondernomen om aan jezelf te werken, maar wanneer je op lange termijn toch problemen ervaart om dit vol te houden, raad ik een coachtraject bij Mariëlle zeker aan. Om uit je comfortzone te stappen is de Reiki sessie ook zeker een aanrader om een keer te ervaren!”
 
– Wietske (25 jaar)

“Ik ben begonnen aan een traject met Mariëlle, omdat ik vastliep op bepaalde gebieden. Hier viel o.a. onder dat ik erg perfectionistisch was, waardoor ik mezelf meer tegenwerkte dan dat ik er iets mee bereikte. Toen ik een kennismakingsgesprek plande, had ik niet verwacht een traject te starten. Toen ik eenmaal in dat eerste gesprek zat, voelde ik me zo enorm welkom.

Door de enorm fijne manier van praten, en de manier van coaching op een hele liefdevolle manier, heb ik geen moment getwijfeld om wel het traject aan te gaan. De warme manier van coaching, tips geven en adviezen geven, maakte dat ik het niet zag als een moet, maar ik het ging zien als iets wat ik zelf ook heel graag wilde!

Na 3 sessies merkte ik dat ik over veel dingen al meer na aan het denken was, zonder dat ik daar bewust over nadacht. Natuurlijk gaat het niet vanzelf, en ben ik er nog lang niet met alles, toch merk ik dat ik sterker in mijn schoenen sta. Ik ben me een stuk bewuster geworden van mijn gedachtes naar mezelf toe, en dat die best wel eens wat liever mogen zijn! Ook ben ik me veel bewuster van wat anderen met mij doen, en hoe ik me laat beïnvloeden door gedachtes of door anderen. Ik ben Mariëlle enorm dankbaar voor de handvatten die ze gegeven heeft en enthousiast om verder te werken!”

– Lotte (20 jaar)

“Ik heb zojuist mijn tweede coaching traject afgerond bij Mariëlle, dat is dan bijna 3 maanden in totaal. Ik kan denk ik niet verwoorden hoeveel Mariëlle mij heeft geholpen gedurende deze tijd.

Ik ben tot zoveel inzichten over mezelf gekomen en heb niet meer het gevoel alsof ik elke keer met mezelf in de ‘knel’ zit. Ik voel me ondanks dat ik juist een moeilijkere tijd had veel zelfverzekerder, doordat ik mijn valkuilen beter herken en begrijp, kan ik betere met tegenslagen omgaan.

Door de praktische opdrachten die ik heb gemaakt en het reflecteren op situaties die waren gebeurt tijdens de coaching periode, boekte ik snel vooruitgang. Mariëlle analyseert snel waar de knelpunten zitten en spreekt ook vooral vanuit haar eigen ervaring gecombineerd met de kennis die ze heeft. Ze is ook echt een lieverd! Ik voelde me al erg snel vertrouwd en veilig bij haar. Ik gun iedereen een topcoach als Mariëlle!”

– Mellicia (22 jaar)

Lees hier mijn privacyverklaring, disclaimer & algemene voorwaarden