Bewust leven in verbinding

Ervaar innerlijke rust, zelfliefde & leef in het nu

1-op-1 begeleiding bij jouw ont-wikkeling

Losse sessie of 3 maanden traject

Wellicht heb je al meerdere zelfhulp boeken gelezen, cursussen gevolgd en/of begeleiding gehad van een psycholoog. Dat heeft ongetwijfeld geholpen om bewuster te leven, maar je bent nog niet waar je wilt zijn. Je ervaart regelmatig onrust, weerstand & negatieve gedachten.

Voor een blijvende, positieve verandering mag je dieper gaan, echt terug naar de basis. Ga op innerlijke reis, kijk liefdevol aan wat gezien en geheeld mag worden, verbind weer met je ware zelf en leef vanuit daar in alignment voor innerlijke rust & leven in het nu. 

Herken jij jezelf hierin?

✓ Je merkt dat je veel negatieve gedachten hebt en deze maar moeilijk kan stoppen, waardoor je vaak lastig in slaap komt

✓ Je bent veel bezig met wat anderen van je vinden & probeert je aan iedereen aan te passen i.p.v. jezelf op #1 te zetten

✓ Je hebt het gevoel dat dagen voorbij vliegen en je meer geleefd wordt op de automatische piloot dan écht aan het leven bent

✓ Wanneer je eindelijk een ontspanmoment hebt, voel je je schuldig in plaats van productief en denk je aan alles wat nog moet

✓ Je voelt dat je bepaalde keuzes wilt maken, maar je laat jezelf tegenhouden uit angst voor wat anderen daar van zouden vinden

✓ Je hebt vaak het gevoel dat – hoe erg je ook je best doet – wat je doet nooit goed genoeg is en bent daarom streng voor jezelf

✓ Je ervaart veel stress en bent snel overprikkeld, je vindt het lastig om daar mee om te gaan & je daar tegen te beschermen

Ervaringen van anderen

Review The Green Guide

“Mariëlle kwam op precies het goede moment in mijn leven, ik merkte dat ik niet in mijn kracht stond. Ik wist dat ik mijn leven compleet om wilde gooien, maar durfde niet goed. Ik was vooral heel erg bezig met wat anderen van mij dachten. Mariëlle heeft mij geholpen met de vraag: hoe kom ik in mijn kracht te staan?

Door mijn gedrag te onderzoeken tijdens onze gesprekken en de opdrachten, ben ik tot super mooie inzichten gekomen. En nog belangrijker, ik kon meteen actie ondernemen, en dat heb ik ook gedaan. Ik heb al veel stappen gezet naar een leven zoals ik die wil leiden, en er gaat nog meer gebeuren de komende maanden.

Nu ik mezelf niet meer saboteer, en doe wat ik leuk vind, merk ik dat het universum voor mij is gaan werken, en alle dingen ´naar me toe komen´. Je eigen gedachten onderzoeken kan heel emotioneel zijn, maar het is het dubbel en dwars waard. Ik ben enorm veel gegroeid in de afgelopen twee maanden en wil je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor al je hulp.”

– Annelies (26 jaar)

The Green Guide ervaring

Al een tijdje liep ik met negatieve gevoelens, waaronder nervositeit, angst en vermoeidheid. Ik was snel geprikkeld en vond dat ik niet alles uit het leven haalde. Ik volg Mariëlle al een tijd op sociale media en heb eerder een healing sessie mogen ervaren, wat erg prettig was. 

Het traject is een emotionele rollercoaster geweest wat ik niet verwacht had, maar ik ben blij dat het zo gelopen is. Het was nodig dit aan te gaan om te komen waar ik nu sta. Ik ben door pijnlijke gedachten, gebeurtenissen en emoties gegaan, om daar als een sterker mens uit te komen. Door het traject sta ik veel meer in verbinding met mezelf. Ik kan mijn behoeften en grenzen beter aanvoelen en daarop acteren, ik heb durven accepteren, vergeven en vooral loslaten, ik heb meer (zelf)vertrouwen gekregen en ik kijk heel anders naar mezelf en naar het leven. Ik ben veel bewuster, geniet en ben dankbaar. Ik sta in mijn kracht. 
 
Dank je wel lieve Mariëlle dat je dit avontuur met mij bent aangegaan. Je bent een open, liefdevolle coach en hebt mij met tools, tips en vragen zoveel verder gebracht. Ik ben blij dat ik in mezelf geïnvesteerd heb.

Hoe zou het zijn als:

✓ Je rust in je hoofd ervaart, zélf de baas bent over je gedachten en meer zelfliefde voelt

✓ Je van binnenuit voelt waar je grenzen liggen en die durft aan te geven zonder schuldgevoel

✓ Je je niks meer aantrekt van wat anderen van je vinden en je je eigen innerlijke wijsheid volgt

✓ Je je niet meer anders voor hoeft te doen, maar jezelf kunt zijn en je eigen keuzes maakt

✓ Je kunt ontspannen zonder schuldgevoel en geniet van de kleine dingen in het leven

✓ Je balans ervaart tussen lichaam, geest & ziel en staat positief in het leven

Wat krijg je NIET

❌ Therapie waar we in het verleden blijven hangen

❌ Standaard aanpak die voor iedereen wordt ingezet

❌ Toxische positiviteit waarmee je je gevoel afwijst

❌ Algemene oefeningen die niet bij jou passen

❌ Iemand die het voor je doet: change starts with you

❌ Zweverig advies dat leuk klinkt, maar niets brengt

❌ Iemand die je afhankelijk maakt (uit je kracht haalt)

Wat krijg je WEL

🎉 Begeleiding van opgeleid/gecertificeerd coach

🎉 Iemand die jou écht ziet & zich op jou afstemt

🎉 Praktische oefeningen voor directe verandering

🎉 Niet alleen mindset, ook gedrag & overtuigingen

🎉 Start direct, geen wachtlijst zoals in reguliere zorg

🎉 Iemand die je spiegelt zodat je kunt ont-wikkelen

🎉 Liefdevolle stok achter de deur die je aanmoedigt

Wat kun je verwachten?

Ik help jou met o.a. mindfulness, mindset, zelfliefde en een gezonde dosis spiritualiteit om van buiten naar binnen te keren, zodat je weer met jezelf kunt verbinden en kunt ont-wikkelen. Ik werk op holistische wijze, dus we werken op meerdere lagen.

Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Op bewust en onbewust niveau. Niet alleen gedachten, ook emoties, gedrag, patronen, overtuigingen, ego en je innerlijke kind. Ofwel: geen symptoombestrijding, maar terug naar je kern.

Door mijn vragen kom je tot inzicht. Met persoonlijke tips & praktische oefeningen kun je aan de slag in je dagelijkse leven, waardoor je al binnen enkele weken verschil ervaart. We maken het niet moeilijker dan nodig, simpel hoort ook bij licht leven!

Ik heb ervaring met hoog gevoeligheid, depressie & burn-out, zelf en/of in de begeleiding van (jonge) vrouwen

The Green Guide 2022 coach

Ervaring & scholing:

●  7+ jaar bewust leven
●  Mindfulness trainer
●  Coaching (HBO)
●  Reiki cursus 1 & 2
●  NLP online practitioner
●  2+ jaar coach ervaring
●  Aura & chakra healing
●  Yoga Nidra teacher
●  Systemisch werk
●  Innerlijk kind therapeut
● Mindfulness Based Cognitive Therapy
●  265+ boeken aan zelfstudie

Na dit traject: 

✓ Leef je bewust in plaats van geleefd te worden, waardoor je minder stress ervaart

✓ Ken en begrijp je jezelf beter, zodat je gedachten, emoties & gevoel kunt onderscheiden

✓ Ervaar je hoe het is om lief te zijn voor jezelf, jezelf te waarderen en je energie te beschermen

✓ Pieker je minder, waardoor je meer innerlijke rust ervaart, meer kunt genieten en sneller in slaap valt

✓ Baas over je gedachten, waardoor je makkelijker kunt loslaten en positievere gedachten hebt

✓ Durf je keuzes vanuit je hart te maken en jouw pad te volgen, los van wat anderen daarvan vinden

Ben jij klaar voor transformatie?

Deep dive sessie

eenmalig

Voor meer bewustzijn, inzicht, persoonlijke tips, praktische handvatten & een motivatie boost

Investering: €150

Maximaal 4 plekjes per maand

Alignment TRAJECT 

3 maanden

Investering: €350 per maand
of 1x €1000 (dus €50 korting)

Nog meer ervaringen:

“Mijn motivatie om dit traject aan te gaan was omdat ik teveel in mijn hoofd zat en de connectie met mezelf kwijt was: wie ben ik, waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk? Ook had ik het idee dat ik niet goed voor mezelf zorgde; niet genoeg tijd nam voor ontspanning, zelfliefde etc. Bij mij was het vaak ook alles of niets waardoor ik het moeilijk vond routines in stand te houden. Ook voelde ik me vaak lusteloos. 

Ik heb de coaching als heel fijn ervaren. Mariëlle is open waardoor ik mij ook open durfde te stellen. Ik voelde me begrepen, omdat ze ook bepaalde ervaringen heeft. Mariëlle speelt daar goed op in met praktische tips. We keken echt samen wat voor mij werkt. Ze biedt alles in kleine stapjes aan en is het overzichtelijk. Ze straalt passie uit, dat werkt aanstekelijk en ze heeft een fijne stem. 
 
Dit traject heeft me mooie stappen opgeleverd. Ik heb geleerd dat het niet alles of niets is, maar dat er ook een grijs gebied bestaat. Ook heb ik geleerd dat je niet te streng op jezelf moet zijn en dat elk klein stapje telt! Ik zit nu veel minder in mijn hoofd. Dat komt door mezelf ook bepaalde momenten te gunnen zoals meditatie, rustig ademhalen, grenzen durven aangeven, rust nemen, etc. En het ook niet erg vinden dat er ook eens een mindere dag tussen zit. Ik voel dat ik zachter en liever voor mezelf ben en dat ook voor anderen ga zijn. Ik ben nu toch wel meer mijn beste vriendin geworden.”  
 
– Dinah (28 jaar)
Coach review The Green Guide

“Het was fijn om met Mariëlle als coach aan de slag te gaan. Ze luistert echt naar me en voelt goed aan wat het beste bij mij past. Ze is niet bang om haar ‘programma’ aan te passen als dat voor mij beter blijkt te werken. Het is dus echt geen standaard. Ik voelde me gehoord en begrepen. Ik kreeg ‘huiswerk’ waar ik echt wat mee kon en ik heb ontzettend veel geleerd. Voor ik Mariëlle om hulp had gevraagd was ik erg depressief en wilde het liefst mijn leven beëindigen, nu kan ik weer van het leven genieten en omgaan met tegenvallers. Ik heb handvatten gekregen die echt voor mij werken. Natuurlijk heb ik ook nog weleens een off day, maar ik weet nu dat dat erbij hoort en ik kan er nu ook beter mee omgaan. Zonder Mariëlle was me dit nooit gelukt. Ze heeft me geholpen om weer op de goede weg te komen, maar ze heeft me niet afhankelijk van haar gemaakt. Ze was er steeds om me het juiste duwtje in de rug te geven of de juiste weg te wijzen, maar ze liet me wel zelf de stappen maken. Daarom kan ik Mariëlle aan iedereen aanbevelen. ”  Bianca (48 jaar)

“Ik heb gekozen om het traject met Mariëlle aan te gaan, omdat ik op zoek was naar verdieping in mezelf: meer innerlijke rust en minder geleefd worden, het leren omgaan met mijn gevoeligheid voor externe prikkels en verbinden met mezelf.
 
Tijdens de sessies kwam vaak veel boven, waar Mariëlle feilloos maar liefdevol de vinger op de juiste plek weet te leggen. Ze wist me een spiegel voor te houden, waarna bij mij de inzichten als kwartjes bleven vallen.
 
De coaching bracht mij meer dan ik had verwacht, ik heb het gevoel dat ik mezelf beter heb leren kennen op een dieper level. Waar we het aan de ene kant hebben gehad over bewust leven, licht en positiviteit, hebben we ook gewerkt met mijn schaduwkant: dat stukje van mezelf durven aankijken wat ik liever wegstop of minder makkelijk kan accepteren. Mariëlle heeft dit proces liefdevol begeleid, zonder het zwaar te maken.
 
Ik voel mij nu na afronding van het coaching traject meer in verbinding met mezelf: wat voor mij betekent dat ik mezelf en datgene wat ik belangrijk vind beter heb leren kennen, en ik weet beter waar ik voor sta. Doordat ik dit voel, lukt het mij steeds vaker om in mijn kracht te staan!”

– Mariëlle (31 jaar)

Review coaching
The Green Guide coach ervaring