Coaching

Eindelijk: The Green Guide heeft nu een persoonlijke guide!

Als lifestyle coach kan ik je vanaf nu naast inspireren, ook begeleiden om bewuster te leven. Want naast dat ik al jaren over dit onderwerp blog, heb ik inmiddels de nodige opleiding gevolgd en 140+ boeken gelezen.

Wil jij… 

  • Meer genieten van kleine dingen?
  • Werken aan de relatie met jezelf?
  • Beter naar je gevoel leren luisteren? 
  • Beter met stress & emoties omgaan?
  • Een positievere mindset ontwikkelen?
  • Meer (innerlijke) rust & balans krijgen? 
  • Leren om het geluk in jezelf te vinden?
Mariëlle Markgraaff coach

Ervaringen van anderen

“De sessie met Mariëlle heeft mij enorm geholpen om rust in mijn hoofd te krijgen. Mijn aanleiding was dat ik veel pieker en daarom iets over mindfulness wilde leren.

Mariëlle heeft me inzichten en tips gegeven om minder in mijn hoofd te zitten en meer in het moment. Ik kijk terug op een warm en open gesprek, waar ik dagelijks de vruchten van pluk.” – Yvette

“Ik wilde een sessie doen, omdat Mariëlle’s bewuste manier van leven mij inspireert.

Ik heb nu meer rust in mijn hoofd en kan to do’s beter loslaten.

Qua gedachten kan ik nu ook beter relativeren, door mezelf vragen te stellen” – Naomy

“Ik had een coaching gesprek met Mariëlle, omdat ik veel onrust in mijn hoofd en lichaam ervoer. Het gesprek was heel fijn.

Dankzij haar kennis weet ze de juiste vragen te stellen. Dit heeft me veel praktische tips & inzichten opgeleverd.

Fijn voor persoonlijke ontwikkeling. Ik kan Mariëlle absoluut aanraden!” – Jeske

Wat kun je verwachten?

Ik coach holistisch en gebruik o.a. mindset, NLP, mindfulness, Law of Attraction & reiki. Ik houd je een liefdevolle spiegel voor, stel je krachtige vragen en geef je persoonlijke tips om bewuster te leven. 

De komende weken bied ik een beperkt aantal sessies voor een laag tarief om in deze periode een steuntje in de rug te geven & mijn coaching skills te verfijnen. Vol = vol, dus doe je voordeel met dit tijdelijke aanbod:

Inspiratiesessie

Online sessie van 1 uur

Voor een pilotbedrag van €49

Vragenlijst vooraf & check-in na 1 week

LIFESTYLE traject

3 online sessies van 45 minuten 

Voor een pilotbedrag van €129*

Vragenlijst vooraf & check-in na sessie 3

Boek één inspiratiesessie als je even wilt sparren of een motivatieboost kunt gebruiken. Wil je het goed aanpakken en een blijvende verandering creëren met een stok achter de deur, dan is een traject meer geschikt.

* Kun je het bedrag niet ineens voldoen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden

Negatieve gedachten observeren

Ready to thrive?

Wil je samen met mij aan de slag? Boek dan direct via de button of stuur me een e-mail.

Twijfel je of ik jou kan begeleiden bij je vraag/doel? Mail me en dan kijk ik graag of ik je kan begeleiden.

Ervaringen van anderen

In december heb ik een sessie gevolgd bij Mariëlle. Ik koos hierbij om de focus te leggen op minder stress en meer balans. Ik heb de sessie als heel waardevol ervaren.

Mariëlle weet waar ze over praat en vertelt vanuit het hart. Ik kreeg veel praktische tips en merkte meteen verschil.

Dit zorgde voor nog meer drive om dit vol te houden. Deze sessie heeft mij echt veel bewustwording en balans gebracht!” – Loes

Ik vond het gesprek met Mariëlle erg fijn. Ze nam echt de tijd om naar me te luisteren & gaf een hoop praktische tips. In ons coaching gesprek maakte ze het onderscheid tussen zelfliefde en selfcare.

Deze thema’s had ik lange tijd als één behandeld, maar door deze los te koppelen werd het makkelijker om hier balans in te vinden. Dank je wel voor dit waardevolle inzicht Mariëlle!”  – Eline

“Het gesprek met Mariëlle vond ik ontzettend leuk, we hadden meteen een open gesprek zonder lading of spanning. In een uur raak je al ontzettend veel aan. Het is fijn dat Mariëlle zelf al zo’n weg heeft afgelegd, ze kan bij vragen goed ondersteunen en meedenken.

Al met al een fijn en inspirerend gesprek met handvatten waar ik nu, na ongeveer 6 maand, nog steeds wat aan heb en op kan terugvallen. Mariëlle kan onderwerpen op een praktische, empathische manier brengen.” – Rosie