Guidance traject

in 3 maanden meer innerlijke rust & zelfliefde

1-op-1 begeleiding bij je ont-wikkeling

Wellicht heb je al zelfhulpboeken gelezen, cursussen gevolgd of begeleiding gehad van een psycholoog. Dat heeft vast geholpen om bewuster te leven, maar je bent nog niet waar je wilt zijn. Je ervaart regelmatig onrust, weerstand of negatieve gedachten.

Voor een blijvende verandering mag je dieper gaan, terug naar de basis. Ga samen met mij intensief aan de slag, kijk liefdevol aan wat geheeld mag worden, verbind weer met jezelf, leer écht goed voor jezelf zorgen en volg je eigen pad voor meer innerlijke rust & zelfliefde.

Is dit jouw probleem?

✓ Je merkt dat je veel negatieve gedachten hebt en deze maar moeilijk kan stoppen, waardoor je vaak lastig in slaap komt

✓ Je hebt het gevoel dat dagen voorbij vliegen en je meer geleefd wordt op de automatische piloot dan écht aan het leven bent

✓ Wanneer je eindelijk een ontspanmoment hebt, voel je je schuldig in plaats van productief en denk je aan alles wat nog moet

✓ Je voelt dat je bepaalde keuzes wilt maken, maar je laat jezelf tegenhouden uit angst voor wat anderen daar van zouden vinden

✓ Je hebt vaak het gevoel dat – hoe erg je ook je best doet – wat je doet nooit goed genoeg is en bent daarom streng voor jezelf

✓ Je ervaart veel stress en bent snel overprikkeld, je vindt het lastig om daar mee om te gaan & je daar tegen te beschermen

Zij gingen je voor…

Review Miranda
Review Benthe
Review the green guide
Review Mellicia 2e
Review Corrie
The Green Guide ervaring
Review coaching

Hoe zou het zijn als jij ook:

✓ Rust in je hoofd ervaart, geen last meer hebt van je gedachten en meer zelfliefde voelt

✓ Je eigen innerlijke wijsheid volgt en je niks meer aantrekt van wat anderen van je vinden

✓ Jezelf kunt zijn, je je niet meer anders voor hoeft te doen en je eigen keuzes maakt

✓ Kunt ontspannen zonder schuldgevoel en geniet van de kleine dingen in het leven

✓ Meer balans ervaart tussen lichaam, geest & ziel en positief in het leven staat

Dat kan! Dit kun je verwachten:

Ik help je met o.a. mindfulness, lichaamswerk, mindset, systemisch coachen en energiewerk om van buiten naar binnen te keren, zodat je weer met jezelf kunt verbinden en ont-wikkelen. Ofwel: loslaten wat je niet meer dient om vrijer te leven.

Elk traject is maatwerk, ik geloof in persoonlijke aanpak. Voor de één speelt het ene thema namelijk meer dan het andere. Ik pas geen trucjes toe op jou, maar geef jou kennis én tools die je nodig hebt en daarna kunt blijven gebruiken. 

Voor duurzaam resultaat werk ik breed (holistisch): fysiek, mentaal, emotioneel & energetisch. En diep: op bewust én onbewust niveau. Niet alleen gedachten, ook emoties, gedrag, patronen, overtuigingen, ego, zenuwstelsel & innerlijk kind. 

Door mijn vragen & spiegel kom je tot inzicht. Je bewustzijn groeit. Met afgestemde tips & praktische oefeningen ga je aan de slag in je dagelijkse leven, waardoor je al in enkele weken verschil ervaart. We maken het niet moeilijker dan nodig!

Ik heb o.a. deze gecertificeerde studies afgerond: coaching (HBO), yoga nidra & yin yoga, NLP, Reiki master/teacher, EFT, innerlijke kind therapie, Mindfulness Based Cognitive Therapy, systemisch werk, NEI basis, ademwerk, Kundalini activatie, TTC & soundhealing.

Ook ben ik intuïtief sterk: ik weet liefdevol de vinger op de zere plek te leggen en kom dus snel tot de kern. Zelf en/of in het al 3,5 jaar coachen van vrouwen heb ik ervaring met hooggevoeligheid, depressie, overspannenheid/burn-out & angst. 

Dit krijg je NIET:

❌ Standaard aanpak die voor iedereen geldt

❌ Toxic positiviteit waarmee je gevoel afwijst

❌ Algemene oefeningen die niet bij je passen

❌ Iemand die jou redt: de kracht zit al in jou

❌ Leuk zweverig advies waar je niks mee kan

❌ Quick fix, naar de kern gaan is een proces

Dit krijg je WEL:

✅ Begeleiding van gecertificeerd coach

✅ Iemand die jou écht ziet & op jou afstemt

✅ Praktische tools voor directe verandering

✅ Diepgang (meer dan wat mindset tips)

✅ Liefdevolle stok achter de online deur

✅ Start direct na intake, geen wachtlijst

Na dit traject: 

✓ Leef je bewust in plaats van geleefd te worden, waardoor je minder stress ervaart

✓ Ken en begrijp je jezelf beter, zodat je gedachten, emoties & gevoel kunt toelaten

✓ Ben je liever voor jezelf, waardeer je jezelf meer en kun je je energie beschermen

✓ Pieker je minder, waardoor je meer rust ervaart, meer geniet en sneller in slaap valt

✓ Ben je baas over je gedachten, waardoor je makkelijker kunt loslaten & positiever denkt

✓ Durf je keuzes vanuit je hart te maken en je pad te volgen, los van wat anderen vinden

Guidance TRAJECT 

3 maanden privé begeleiding

✅ 6 online Coach sessies (45 min)

✅ 3 online Reiki sessies (45 min)

✅ Praktische oefeningen op maat

✅ E-mail begeleiding tussen sessies

✅ Werkboek & journal guide (pdf’s)

✅ Pagina met visuals & video’s

€350 pm of 1x €999

Extra opties

❓ Reiki in Eindhoven kan voor +€15 pm

❓ Reiki & Coaching in Eindhoven voor +€50 pm 

❓ Wil je liever TTC sessies i.p.v. Reiki? Tof! Dat kan wel alleen in Eindhoven, voor +€50 per maand.

❓ Kundalini i.p.v. Reiki? Dat kan ook alleen in Eindhoven, en in overleg, voor +€100 pm. 


Meerprijs omdat offline sessies meer voorbereiding vragen en ik meer tijd voor je uittrek (Reiki & Coaching is dan 60 min, TTC & Kundalini sessies 1,5 à 2 uur)

Meer ervaringen lezen?

“Het was fijn om met Mariëlle aan de slag te gaan. Ze luistert echt en voelt aan wat het beste bij mij past. Ze is niet bang om haar ‘programma’ aan te passen als dat voor mij beter blijkt te werken. Het is dus echt geen standaard. Ik voelde me gehoord en begrepen. Ik kreeg ‘huiswerk’ waar ik echt wat mee kon en ik heb ontzettend veel geleerd. Voor ik Mariëlle om hulp had gevraagd was ik depressief, nu kan ik weer meer genieten en omgaan met tegenvallers. Ik heb handvatten gekregen die echt voor mij werken. Natuurlijk heb ik ook nog weleens een off day, maar ik weet nu dat dat erbij hoort en ik kan er nu ook beter mee omgaan. Zonder Mariëlle was me dit nooit gelukt. Ze heeft me geholpen om weer op de goede weg te komen, maar ze heeft me niet afhankelijk van haar gemaakt. Ze was er steeds om me het juiste duwtje in de rug te geven of de juiste weg te wijzen, maar ze liet me wel zelf de stappen maken. Daarom kan ik Mariëlle aan iedereen aanbevelen.

Bianca (48 jaar)

“Ik heb nog eens uitgebreid opgeschreven wat ik allemaal gedaan en geleerd heb van het traject en kan vertellen dat ik aan 1 blaadje niet genoeg had. En dat in 3 maanden! Heb niet precies gewerkt aan wat de aanleiding was voor het aangaan van dit traject (ik weet niet wat ik wil in mijn werk/carrière), maar heb wel veel belangrijkere thema’s kunnen behandelen. Daar ben ik je erg dankbaar voor! Dit stond blijkbaar eerst op ‘de agenda’. Ik heb je aanpak als ontzettend vertrouwd en zacht ervaren. Je luistert erg goed naar waar ruimte voor is en voelt goed aan wat je kunt zeggen. Ik vind het fijn dat je af en toe ervaringen van jezelf of anderen met me deelt ter herkenning. Die bevestiging dat je niet de enige bent heeft mij erg geholpen. De opdrachten die je gaf passen precies bij de aan te raken thema’s, maar ook bij de rest van m’n leven op dat moment en zijn gemakkelijk toe te passen. En natuurlijk de healings, dat vond ik een erg fijne toevoeging! Je bent de liefdevolle stok achter de deur. Nogmaals ontzettend bedankt Mariëlle! Je bent een fijne coach en hebt me erg geholpen. 

Annyck (28 jaar)

error: Content kopiëren is niet toegestaan (copyright)