Feel whole again

Ontspannen, verbinden, loslaten & opladen

Hoe gaat het écht?

 • Ervaar je veel stress?
 • Voel je je niet in balans?
 • Zit je veel in je hoofd (piekeren)?
 • Vind je met emoties omgaan lastig?
 • Heb je er moeite mee in het nu te zijn?
 • Neem je weinig tijd om te ontspannen?
 • Heb je het gevoel dat je geleefd wordt?

Hoog tijd om weer met jezelf te verbinden!

Even van de automatische piloot af komen & naar binnen keren! Uit je hoofd & in je lichaam, om te zijn in plaats van doen.

Zo kun je ontspannen om gezond en bij jezelf te blijven. Zeker in een wereld met veel druk, afleiding, prikkels & meningen, waarin het moeilijk is om je energie te beschermen. Zeker als je al gevoelig bent. Dus gun jezelf een diepgaand selfcare moment: een healing sessie!

Wat houdt healing in? 

Een healing sessie ondersteunt je op fysiek, mentaal, emotioneel & energetisch niveau. Wanneer er blokkades ontstaan (door bijvoorbeeld stress of onverwerkte emoties), kan je levensenergie niet goed meer stromen, met allerlei klachten als gevolg. 

Ik help je graag om je energie weer beter te laten stromen en jouw body, mind & soul weer even in balans te brengen. Een healing sessie helpt je om te aarden en je energieveld op te schonen, waardoor je je direct rustiger, schoner, positiever en lichter voelt.

Daarvoor werk ik o.a. met reiki & chakra healing. Met deze alternatieve geneeswijzen worden niet de symptomen verbloemd, maar de oorzaken van klachten aangepakt. Deze holistische methodes bieden daarom vele voordelen.

de VOORDELEN

 • Kom tot rust & laad weer lekker op
 • Verbind weer met jezelf (je intuïtie)
 • Laat je lichaam & geest ontspannen 
 • Boost jouw zelfherstellend vermogen
 • Ondersteunt om emoties te verwerken
 • Helpt oud zeer/patronen los te laten
 • Helpt bij persoonlijke ontwikkeling

Hoe werkt een sessie? 

Alles is energie en dus verbonden, ook jij en ik. Als gecertificeerd reiki practitioner kan ik een behandeling op afstand geven. Tijdens een healing sessie stem ik mij op jou af, voel ik mee en fungeer ik als doorgeefluik voor de universele levensenergie.

Het contact verloopt via berichtjes of videobellen. Jij hoeft enkel een moment voor jezelf te plannen. We bespreken je intentie, ik geef je een korte uitleg en we bespreken je ervaring na. Ik koppel dan terug wat ik heb gevoeld & geef je tips.

Tijdens de healing sessie hoef je enkel te ZIJN. Je kunt sensaties zoals warmte of tintelingen voelen. Het kan zijn dat er emoties opkomen of dat je inzicht krijgt. Na de sessie voel je je mentaal & fysiek diep ontspannen, meer in contact met je ware zelf.

De ervaring verschilt van persoon tot persoon, en per keer. Zo is de één al gevoeliger voor energie dan de ander en lukt het de ene keer beter om te ontspannen dan de andere keer. Maar je ontvangt altijd wat je op dat moment nodig hebt.

Het is écht een kwestie van ervaren (voelen) i.p.v. verklaren (denken) 🙏🏼

Ervaringen van anderen

Reiki op afstand review
Reiki op afstand ervaring
Healing sessie review
The Green Guide reiki
Reiki behandeling op afstand review

HEALING SESSIE

€ 49

Betaling vóór sessie d.m.v. betaallink

Of 3 sessies voor €135 ipv €147

Ben je klaar voor transformatie?

Healing sessies zijn fijn en helpen je in het moment, maar voor blijvende verandering is meer nodig. Stel je ervaart stress, dan brengt één sessie tijdelijk verlichting, maar werken aan je mindset meer.

Klaar voor transformatie? Ik heb je graag d.m.v. persoonlijke begeleiding.

Bekijk mijn coaching aanbod om te zien hoe ik je met liefde begeleid bij jouw innerlijke ontwikkelingsreis.