Feel whole again

Ontspannen, verbinden, loslaten & opladen

Hoe gaat het écht?

Ervaar je veel stress? Voel je je niet in balans? Zit je veel in je hoofd (piekeren)? Heb je moeite met voelen? Vind je het lastig in het nu te zijn? Neem je weinig tijd om te ontspannen? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Hoog tijd om weer met jezelf te verbinden!

Even van de automatische piloot af komen & naar binnen keren. Uit je hoofd & in je lichaam, om te zijn in plaats van doen.

Zo kun je ontspannen om gezond, blij en bij jezelf te blijven. Zeker in een wereld met veel druk, afleiding, prikkels & meningen, waarin het moeilijk is om je energie te beschermen. Zeker als je gevoelig bent. Dus gun jezelf ondersteuning: een healing sessie!

Van (examen) stress tot selfcare in/na een heftige tijd tot depressie, burn-out en menstruatie: ik ondersteun je met liefde.

Wat houdt healing in? 

Een healing sessie ondersteunt je op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Wanneer er blokkades ontstaan (door bijvoorbeeld stress of onverwerkte emoties), kan je levensenergie niet goed meer stromen, met allerlei klachten als gevolg. 

Ik help je om je energie weer beter te laten stromen en jouw body, mind & soul weer in balans te brengen. Een healing sessie helpt je om te aarden en je energieveld op te schonen, waardoor je je direct rustiger, schoner, positiever en lichter voelt.

Daarvoor werk ik o.a. met reiki & chakra healing. Met deze alternatieve geneeswijzen worden niet de symptomen verbloemd, maar de oorzaken van klachten aangepakt. Deze holistische methodes bieden daarom vele voordelen.

de VOORDELEN

 • Kom tot rust & laad weer lekker op
 • Verbind weer met jezelf (je intuïtie)
 • Laat je lichaam & geest ontspannen 
 • Activeert parasympatisch zenuwstelsel
 • Boost jouw zelfherstellend vermogen
 • Ondersteunt om emoties te verwerken
 • Helpt oud zeer/patronen los te laten
 • Beter slapen en meer energie
 • Kan tevens pijnverlichtend werken
 • Helpt bij persoonlijke ontwikkeling
 • Fijn bij angst, depressie, burn-out
 • Verhoogt je vibratie/frequentie
 • Overall: betere kwaliteit van leven

Hoe werkt een sessie op afstand? 

Alles is energie en dus verbonden, ook jij en ik. Als gecertificeerd Reiki Master kan ik een behandeling op afstand geven. Tijdens een healing sessie stem ik mij op jou af en fungeer ik als doorgeefluik voor de universele levensenergie.

We hebben contact via berichtjes of videobellen. Aan het begin bespreken we je intentie en de uitleg. Tijdens de healing praten we niet en hoef jij enkel te ontspannen en ontvangen. Na de sessie deel je je ervaring en koppel ik terug wat ik heb gevoeld.

Je kunt tijdens de sessie sensaties zoals warmte of tintelingen voelen. Het kan ook zijn dat er emoties opkomen of dat je inzicht krijgt. Na de sessie voel je je meestal mentaal & fysiek ontspannen, meer in balans en in contact met jezelf.

De ervaring verschilt van persoon tot persoon, en per keer. Zo is de één al gevoeliger voor energie dan de ander en lukt het de ene keer beter om te ontspannen dan de andere keer. Soms kan er even wat hoofdpijn of moeheid uitkomen.

Maar je ontvangt altijd wat je op dat moment nodig hebt. Het is een kwestie van ervaren (voelen) i.p.v. verklaren (denken) 🙏🏼 Een healing sessie is geen quick fix (vaak zijn meerdere sessies nodig), maar een fijne ondersteuning waarmee jij verder kunt!

Ervaringen van anderen

Reiki op afstand review
Reiki op afstand ervaring
Healing sessie review
TGG healing traject
The Green Guide reiki
Reiki behandeling op afstand review

HEALING SESSIE

€ 49

Betaling vóór sessie d.m.v. betaallink

Pakket: bevalt de losse sessie dan kun je kiezen voor 3 sessies binnen 3 maanden voor €135 ipv €147

Algemene voorwaarden van toepassing vind je hier

Klaar voor échte transformatie?

Healing sessies zijn fijn en ondersteunen je, maar wat doe je daarna? Voor blijvende verandering is vaak meer nodig. Stel je ervaart stress, dan brengt 1 sessie even verlichting, maar werken aan je mindset meer.

Klaar voor transformatie? Ik heb je graag d.m.v. persoonlijke begeleiding. Bekijk mijn transformatie traject inclusief healing sessies om te zien hoe ik je met liefde begeleid bij jouw innerlijke ontwikkelingsreis.