HEALing

Ontspannen, opladen, loslaten & verbinden met jezelf

Ervaar je veel stress? Zit je veel in je hoofd? Vind je het moeilijk om naar je gevoel te luisteren? Grote kans dat je de verbinding met jezelf kwijt bent… Tijd om even van de automatische piloot af te komen & naar binnen te keren!

Even uit je hoofd & in je lichaam. Even zijn in plaats van doen. Zo kunnen we ontspannen, gezond & bij onszelf blijven. Zeker in een wereld met zoveel druk, afleiding, prikkels & meningen, waarin het moeilijk is om onze energie te beschermen.

Wat houdt healing in? 

Healing sessies ondersteunen je op fysiek, mentaal, emotioneel & energetisch niveau. Voornamelijk op energetisch niveau kunnen blokkades ontstaan, waardoor de energie niet goed meer stroomt, met klachten op andere niveaus als gevolg. 

Ik help je graag om je energie weer beter te laten stromen en body, mind & soul weer even in balans te brengen. Het helpt je om te aarden en schoont je energieveld op, waardoor je je rustiger (minder gestresst), schoner en lichter voelt.

Daarvoor werk ik o.a. met reiki & chakra healing. Met deze healing methoden worden niet de symptomen verbloemd, maar de oorzaak van problemen aangepakt. Deze holistische methodes bieden daarom vele voordelen.

Chakra betekenis

DE VOORDELEN:

  • Opschonen, opladen & aarden
  • Verbind weer met jezelf (je intuïtie)
  • Laat je lichaam & geest ontspannen 
  • Boost jouw zelfherstellend vermogen
  • Ondersteunt om emoties te verwerken
  • Helpt om beter te slapen & geeft energie
  • Ondersteunt bij persoonlijke ontwikkeling
  • Helpt je om oud zeer/patronen los te laten

Hoe werkt het? 

Alles is energie en daardoor is alles verbonden. Als practitioner kan ik daarom een behandeling op afstand geven. Tijdens een healing stem ik mij op jou af en fungeer ik als doorgeefluik voor de universele levensenergie.

Jij hoeft er niets voor te doen, behalve je even terug te trekken en ervoor openstaan om te ontvangen. Natuurlijk begeleid ik je met een korte uitleg en we bespreken je ervaring na. Het contact verloopt online via berichtjes of (video)bellen.

Tijdens de sessie kom je tot rust & tot jezelf. Je kunt wat sensaties zoals warmte of tinteling voelen. Na de sessie voel je je mentaal & fysiek diep ontspannen (uit je hoofd, in je lichaam, dieper ademen, meer in contact met je gevoel). 

De ervaring verschilt van persoon tot persoon, en per keer. Zo is de één al gevoeliger voor energie dan de ander en lukt het de ene keer beter om te ontspannen dan de andere keer. Maar je ontvangt altijd wat je op dat moment nodig hebt!

Klinkt bijzonder? Het is écht een kwestie van ervaren (voelen) in plaats van verklaren (denken) 🙏🏼

HEALING SESSIE

€ 49

Betaling voor sessie d.m.v. betaallink

Ervaringen van anderen

Reiki ervaring The Green Guide
Reiki op afstand review
Reiki op afstand ervaring
Healing sessie review
The Green Guide reiki
Reiki behandeling op afstand review

Wil je een stap verder zetten?

Healing sessies zijn ontzettend fijn en ondersteunen je in het moment, maar als je verandering wilt is er meer nodig.
Stel je ervaart stress, dan brengt één healing tijdelijke verlichting, maar werken aan je mindset brengt je verder.

Wil je daarvoor aan de slag? Ik heb je graag d.m.v. persoonlijke begeleiding met tips & praktische handvatten.

Bekijk mijn coaching aanbod om te zien hoe ik je met liefde begeleid bij jouw innerlijke ontwikkelingsreis.

“Be the energy that you want to attract”