Feel whole again

Ontspannen, verbinden, loslaten & opladen

Hoe gaat het écht?

Ervaar je veel stress? Voel je je niet in balans? Zit je veel in je hoofd (piekeren)? Vind je met emoties omgaan lastig? Heb je er moeite mee in het nu te zijn? Neem je weinig tijd om te ontspannen? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Hoog tijd om weer met jezelf te verbinden!

Even van de automatische piloot af komen & naar binnen keren! Uit je hoofd & in je lichaam, om te zijn in plaats van doen.

Zo kun je ontspannen om gezond en bij jezelf te blijven. Zeker in een wereld met veel druk, afleiding, prikkels & meningen, waarin het moeilijk is om je energie te beschermen. Zeker als je al gevoelig bent. Dus gun jezelf een diepgaand selfcare moment: een healing sessie!

Van examen stress tot selfcare na een emotionele tijd of burn-out en menstruatie: mensen boeken om verschillende redenen.

Wat houdt healing in? 

Een healing sessie ondersteunt je op fysiek, mentaal, emotioneel & energetisch niveau. Wanneer er blokkades ontstaan (door bijvoorbeeld stress of onverwerkte emoties), kan je levensenergie niet goed meer stromen, met allerlei klachten als gevolg. 

Ik help je graag om je energie weer beter te laten stromen en jouw body, mind & soul weer even in balans te brengen. Een healing sessie helpt je om te aarden en je energieveld op te schonen, waardoor je je direct rustiger, schoner, positiever en lichter voelt.

Daarvoor werk ik o.a. met reiki & chakra healing. Met deze alternatieve geneeswijzen worden niet de symptomen verbloemd, maar de oorzaken van klachten aangepakt. Deze holistische methodes bieden daarom vele voordelen.

de VOORDELEN

  • Kom tot rust & laad weer lekker op
  • Verbind weer met jezelf (je intuïtie)
  • Laat je lichaam & geest ontspannen 
  • Boost jouw zelfherstellend vermogen
  • Ondersteunt om emoties te verwerken
  • Helpt oud zeer/patronen los te laten
  • Helpt bij persoonlijke ontwikkeling
  • Kan tevens pijnverlichtend werken
  • Activeert parasympatisch zenuwstelsel

Hoe werkt een sessie? 

Alles is energie en dus verbonden, ook jij en ik. Als gecertificeerd reiki practitioner kan ik een behandeling op afstand geven. Tijdens een healing sessie stem ik mij op jou af en fungeer ik als doorgeefluik voor de universele levensenergie.

We hebben contact via berichtjes of videobellen. Jij hoeft enkel een moment voor jezelf te nemen. We bespreken je intentie, een korte uitleg en daarna je ervaring. Ik koppel dan terug wat ik heb gevoeld (kleine energy reading dus) & geef je tips.

Tijdens de healing sessie hoef je enkel te zijn. Je kunt sensaties zoals warmte of tintelingen voelen. Het kan zijn dat er emoties opkomen of dat je inzicht krijgt. Na de sessie voel je je meestal mentaal & fysiek ontspannen, meer in contact met jezelf.

De ervaring verschilt van persoon tot persoon, en per keer. Zo is de één al gevoeliger voor energie dan de ander en lukt het de ene keer beter om te ontspannen dan de andere keer. Soms kan er even wat hoofdpijn of moeheid uitkomen (detox).

Maar je ontvangt altijd wat je op dat moment nodig hebt. Het is een kwestie van ervaren (voelen) i.p.v. verklaren (denken) 🙏🏼 Een healing sessie is geen quick fix, maar een fijne ondersteuning waarmee jij weer verder kunt! 

Ervaringen van anderen

Reiki op afstand review
Reiki op afstand ervaring
Healing sessie review
TGG healing traject
The Green Guide reiki
Reiki behandeling op afstand review

HEALING SESSIE

€ 49

Betaling vóór sessie d.m.v. betaallink

Pakket: 3 sessies voor €135 in plaats van €147 – te gebruiken binnen 3 maanden. Hier kun je voor kiezen als je eerste losse sessie goed bevallen is.

Ik behandel niet wanneer er sprake is van: koorts, botbreuk, hartklachten, transplantatie, ontsteking, psychische klachten zoals psychose of verstandelijke handicap. Behandeling tijdens zwangerschap kan wel, maar meld dit even. Vraag bij medicatiegebruik advies aan je dokter voor je boekt. Ook geef ik geen sessies aan een ander, terwijl diegene daar niet van op de hoogte is (cadeaubon kan wel aangevraagd worden).

Ben je klaar voor transformatie?

Healing sessies zijn heerlijk en ondersteunen je, maar wat doe je daarna? Voor blijvende verandering is vaak meer nodig. Stel je ervaart stress, dan brengt 1 sessie even verlichting, maar werken aan je mindset meer.

Klaar voor transformatie? Ik heb je graag d.m.v. persoonlijke begeleiding. Bekijk mijn coaching aanbod inclusief healing sessies om te zien hoe ik je met liefde begeleid bij jouw innerlijke ontwikkelingsreis.