Kundalini sessie

Activatie van jouw eigen levensenergie

Wat is Kundalini?

Kundalini betekent in het Sanskriet ‘de opgerolde’ en staat voor jouw levensenergie die je als foetus al met je meedraagt. Het wordt vaak symbolisch afgebeeld als een slang die aan de basis van de ruggengraat ligt en door de chakra’s heen kan bewegen.

Bij de meeste mensen ligt deze op sluimerstand en dat is zonde, omdat je zo niet het meeste uit jezelf en het leven haalt. Door de energie te activeren gaat deze weer stromen, wat een fascinerende ervaring is en waarbij blokkades worden opgelost.

In de basis zorgt Kundalini ontwaking voor meer bewustzijn & zelfrealisatie. Vanuit Oosterse kennis wordt Kundalini gelinkt aan verlichting. Het zet je ontwikkelingsproces in een versnelling en brengt omhoog waar je normaal zelf niet bij komt. 

Mogelijke VOORDELEN

 • Meer lichamelijke energie
 • Je helderder & lichter voelen
 • Meer in verbinding met jezelf
 • Ontdekken wat je zielsmissie is
 • Minder in je hoofd, beter in je vel
 • Sterker contact met emotie/intuïtie
 • Vanuit vertrouwen & overgave leven
 • Meer in je vrouwelijke energie komen
 • Trauma/onbewuste blokkades loslaten
 • Minder stress, meer zelfliefde & creativiteit
Kundalini activatie sessie

Wat kun je verwachten?

Als gecertificeerd Kundalini activatie facilitator fungeer ik als stemvork voor het activeren van jouw levensenergie. Ik geef jou dus niet mijn energie, ik begeleid jou liefdevol op een innerlijke reis met respect voor de vrouwelijke energie.

Tijdens een Kundalini activatie sessie wordt er gewerkt met de pijnappelklier (het derde oog) die het stofje DMT aanmaakt. Dit kun je ervaren als ‘high on your own supply’ – een heerlijk gevoel terwijl je er gewoon bewust bij bent.

Het kan echter ook intens zijn, bijvoorbeeld wanneer emotie loskomt. Het is ook geen quick fix: je proces – dat ook buiten de sessie(s) doorgaat – vraagt om integratie. Het is daarom (nog) niet voor iedereen, het is een spirituele verdieping.

Contra-indicaties: afwijkend bloed, trombose, glaucoom/verhoogde oogboldruk, hartziekte/falen, herseninfarct/bloeding, longfalen, diabetes, epilepsie, dementie, schizofrenie, psychose, zware depressie, zwangerschap, borstvoeding & pas vanaf 21 jaar

Ervaringen van anderen

Kundalini TGG
Kundalini groep sessie

Hoe werkt een activatie sessie?

Je kunt zowel privé bij mij terecht als aansluiten bij een klein groepje die ik een aantal keer per maand organiseer in Eindhoven.

We starten de sessie met uitleg, intentie & een korte meditatie. Tijdens de activatie die ongeveer 1 uur duurt praten we niet. Je ligt dan met je ogen dicht op een yoga mat met krachtige muziek op en ik werk zowel energetisch als fysiek op bepaalde punten.

Tijdens de sessie kun je van alles ervaren, de ervaring verschilt per persoon én per keer. Vaak voorkomend is: 

 • Beweging van je lichaam (dit mag je laten gebeuren)
 • Sterker waarnemen met je zintuigen (geluid, geur)
 • Tintelingen, stromingen, warmte of koude voelen
 • Gevoel van vrede, (zelf)liefde, vreugde, thuiskomen
 • Maar ook verdriet, boosheid, hoesten of flink gapen 
 • Inzichten of boodschappen & kleuren of beelden

Na de sessie mag je rustig bijkomen, je ervaring delen en geef ik afsluitende tips. Ik adviseer je om de rest van de dag niets te plannen, omdat je tijd nodig kunt hebben om weer bij te komen en de sessie te laten bezinken. 

Kundalini 1:1 sessie

Alle aandacht voor jou & geen afleiding

€175

Betaling vóór sessie d.m.v. betaallink, niet contant

Pakket: 3 sessies voor €499 (= €26 korting)

Kundalini groep sessies

🐍 9 aug – 19:00 uur (nog 3 plekjes)

Of stuur een DM via Instagram

Betaling vóór sessie d.m.v. betaallink, niet contant

Veelgestelde vragen

 • Is dit hetzelfde als KAP/LEAP/NRGY?
  Het zijn verschillende methodes door verschillende opleiders, maar het komt veelal op hetzelfde neer: het activeren van je Kundalini levensenergie. De ervaring kan sowieso per facilitator, per persoon én per keer verschillen. Volg dus vooral je gevoel!
 • Is dit hetzelfde als Kundalini Reiki of Kundalini yoga? 
  Absoluut niet! Ik heb zelf de Kundalini Reiki Master cursus gedaan om dit te ontdekken en voelde zelf helemaal niks bij die vorm, terwijl ik de originele Reiki wel fijn vind. Ze doelen bij Kundalini Reiki op dezelfde lichaamseigen energie, maar dus gecombineerd met Reiki energie. Het werkt absoluut niet hetzelfde als deze veel krachtigere activaties en ik zie het nut niet in van de combinatie. De Kundalini activatie sessies zijn ook écht wat anders dan Kundalini yoga die je gewoon wekelijks als les doet. 
 • Ben ik na één sessie klaar?
  Als je eenmaal geactiveerd bent, komt het proces op gang. Maar: bij de één is de levensenergie sterker dan bij de ander en bij de één duurt het wat langer dan bij de ander voor ze het merken. Over het algemeen is het advies 3 tot 5 sessies na telkens 2 tot 4 weken. Zo kun je goed door pakken, zodat je energie blijft stromen. Dat is ook om te wennen aan je energie/daar meer ervaring mee te krijgen. Het proces gaat tevens stap voor stap, alles in één keer zou te heftig zijn. En zelfs dan ben je ‘er’ nog niet, het volledig ontwaken van je Kundalini energie kan jaren duren. Het hangt natuurlijk af van wat je startpunt is. Dus volg ook hierbij vooral je gevoel, soms is één sessie even genoeg, anderen voelen dat ze graag willen opvolgen of komen na een tijdje weer eens terug.
 • Is het mogelijk om met een eigen groepje te komen?
  Zeker! Buiten de data die gepland staan kun je in overleg een privé groepje aanvragen op een datum/tijd die jullie uitkomt. Hiervoor geldt: €65 pp bij 4 personen, €80 pp bij 3 en €99 pp bij 2 (voor groepjes geldt altijd 2 uur, zodat ik genoeg tijd heb voor jullie).
 • Is het gevaarlijk?
  Buiten de contra-indicaties die we voor de zekerheid in acht nemen, is het niet gevaarlijk. We werken namelijk met lichaamseigen Kundalini energie onder begeleiding met pure intentie. Er is daarbij geen sprake van plotse ontwaking (wat inderdaad heftig kan zijn), maar van activatie (wat een geleidelijk proces is en waarbij ik niet forceer). Het is wel belangrijk dat je jezelf kunt dragen en er in je leven ruimte voor hebt. Als je nu bijvoorbeeld al een heftige tijd hebt, raad ik je eerst TTC aan om meer in balans te komen.
 • Kan ik meer begeleiding krijgen? Absoluut! Als je een vraag hebt n.a.v. je sessie mag je natuurlijk altijd even mailen. Voor meer begeleiding kun je kiezen voor het Guidance Traject (kan dan aangepast worden met TTC sessies).
 • Ik vind het heel spannend, moet ik het wel doen? Spanning is oké, dat is niet gek als je iets nieuws gaat proberen waarvan je niet weet wat te verwachten. Je mag me altijd een DM of mail sturen als je wilt checken of het bij je past!
error: Content kopiëren is niet toegestaan (copyright)