Kundalini sessie

Activatie van jouw eigen levensenergie

Wat is Kundalini?

Kundalini betekent in het Sanskriet ‘de opgerolde’ en staat voor jouw levensenergie die je als foetus al met je meedraagt. Het wordt vaak afgebeeld als een opgerolde slang die aan de basis van de ruggengraat ligt en door de chakra’s heen kan bewegen.

Bij de meeste mensen blijft ie echter liggen op sluimerstand en dat is zonde, omdat je zo niet het meeste uit jezelf en het leven haalt! Door de energie te activeren gaat deze weer stromen, wat een fascinerende ervaring is en waarbij blokkades worden opgelost.

In de basis zorgt Kundalini ontwaking voor meer bewustzijn & zelfrealisatie en concreet kan het je nog zoveel meer brengen:

VOORDELEN

 • Voel je helderder & lichter 
 • Kom in verbinding met jezelf
 • Leven in alignment met je ziel
 • Beter voelen & sterkere intuïtie
 • Meer lichamelijke energie ervaren
 • Beter in je vel (minder in je hoofd)
 • Meer in je vrouwelijke energie komen
 • Meer in overgave & flow kunnen leven
 • Trauma/onbewuste blokkades loslaten
 • Minder stress & klachten, meer zelfliefde
 • Leven met vertrouwen in jezelf & het leven
 • Makkelijker manifesteren & meer creativiteit
Kundalini activatie sessie

Hoe werkt een activatie sessie?

Als gecertificeerd KES facilitator (wat staat voor Kundalini Energy System) fungeer ik als kanaal en stemvork voor het activeren van jouw levensenergie. Ik geef jou dus niet mijn energie, ik begeleid jou liefdevol op deze innerlijke reis.

Tijdens een Kundalini activatie sessie wordt er gewerkt met de pijnappelklier (het derde oog) die het stofje DMT aanmaakt. Dit kun je ervaren als ‘high on your own supply’ – een heerlijk gevoel terwijl je er gewoon bewust bij bent.

Het kan echter ook pittig zijn. Je krijgt wat je nodig hebt en niet per se wat je wilt (al mag je zeker je intentie met me delen). Het kan een zuiveringsproces op gang brengen waarbij oude emoties loskomen. Dit is geen quick fix, het proces vraagt om integratie.

Let op: in het kader van veiligheid & gezondheid zijn er een aantal contra-indicaties waarbij ik géén sessie geef:

afwijkend bloed/trombose, glaucoom/verhoogde oogboldruk, hartziekte/falen, herseninfarct/bloeding, longfalen, diabetes, epilepsie, dementie, schizofrenie/psychose, depressie, zwangerschap & borstvoeding – hier ben je zelf verantwoordelijk voor

Twijfel je over een Kundalini activatie sessie? Neem dan contact op en dan kijken we wat bij je past!

Ervaringen van anderen

Kundalini review

Wat kun je verwachten?

Je kunt zowel online als offline bij me terecht, maar ik adviseer je echt om offline te komen voor de beste begeleiding en prettigste ervaring – zeker wanneer het je eerste keer is. Online kan ik je immers alleen supporten via videobellen.

Hoe dan ook bespreken we aan het begin je intentie en de uitleg. Tijdens de activatie die ongeveer 1 uur duurt praten we niet.

Je ligt met je ogen dicht op een yoga mat. Ik zet muziek aan en werk zowel energetisch als fysiek (dat wil zeggen dat ik boven en op bepaalde punten op je lichaam werk). Jij hoeft niets te doen, behalve met nieuwsgierigheid voor overgave te kiezen.

Tijdens de sessie kun je van alles ervaren, de ervaring verschilt per persoon én per keer. Vaak voorkomend is: 

 • Bewegingen van je lichaam (soms zelfs yoga poses)
 • Sterker waarnemen met je zintuigen (geluid, geur etc)
 • Tintelingen & energie door je lichaam voelen bewegen
 • Een gevoel van vrede, (zelf)liefde, vreugde, thuiskomen
 • Maar ook verdriet, boosheid, hoesten, misselijkheid
 • Inzichten of boodschappen & kleuren of beelden zien

Na de sessie mag je rustig bijkomen, je ervaring delen en geef ik tips. Ik adviseer je om de rest van de dag niets te plannen, omdat je echt tijd nodig kunt hebben om weer bij te komen. Van spierpijn tot moeheid of hoofdpijn, het kan zijn uitwerking hebben. 

Kundalini groep sessie

Komende groepen: 20 & 27 okt 19.00 uur
Of bericht me voor een privé groepje

€65 pp bij 4, €80 pp bij 3, €99 pp bij 2

Betaling vóór sessie d.m.v. betaallink

Lees waarbij ik geen sessies geef
& algemene voorwaarden hier

Kundalini privé sessie

€199

Betaling vóór (1e) sessie d.m.v. betaallink

Pakket: 4 sessies voor €750 (= €46 korting)

Lees waarbij ik geen sessies geef
& algemene voorwaarden hier

Veelgestelde vragen

 • Is dit hetzelfde als KAP/LEAP/NRGY?
  Het zijn verschillende methodes (als in door verschillende opleiders), maar het komt op hetzelfde neer: het activeren van je Kundalini levensenergie. Je ervaring kan sowieso per facilitator, per persoon én per keer verschillen. Volg dus vooral je gevoel!
 • Ben ik na één sessie klaar?
  Voor het beste resultaat adviseer ik 3 tot 5 sessies opvolgend na telkens 2-4 weken (dit mag natuurlijk op gevoel). Zo kun je goed doorpakken en val je niet terug. Het proces gaat ook stap voor stap, alles in één keer zou veel te heftig zijn. En zelfs dan ben je ‘er’ nog niet, het volledig ontwaken van je Kundalini energie kan jaren duren (ook buiten de mat). Soms is een onderhoud sessie fijn.
 • Is het gevaarlijk?
  Buiten de contra-indicaties die we voor de zekerheid in acht nemen, is het niet gevaarlijk. We werken namelijk met de lichaamseigen Kundalini energie in een veilige omgeving met een pure intentie. Er is geen sprake van spontane ontwaking (wat inderdaad heftig kan zijn), maar van activatie (wat een geleidelijk proces is). Dat is niet altijd makkelijk, er kunnen schaduwstukken omhoog komen waar je even doorheen moet (zoals vervelende emoties).