Inmiddels heb ik al aardig wat ervaring met de producten van Benecos, maar ik heb nog lang niet alles geprobeerd. Ik probeerde eerder al een aantal make-up producten, body producten en haar producten van Benecos. Maar Benecos heeft ook een speciaal product voor je handen, namelijk de Benecos hand and nail cream. En je raadt het vast al: die behandel ik in de review van vandaag. Kijk snel mee verder!

Benecos hand and nail cream

Het najaar is DE tijd voor een goede handcrème. Al mag ik niet klagen, mijn handen worden eigenlijk niet zo snel droog. Ik smeer me na elke douchebeurt altijd in met body lotion en daar profiteren mijn handen natuurlijk ook van.

Het kan echter geen kwaad om ze in het najaar wat extra verzorging te geven. Je handen hebben namelijk heel wat te verduren als het buiten alsmaar kouder en natter wordt… Bah!

Benecos hand and nail cream

Ingrediënten

Laten we eerst even naar de ingrediënten van de handcrème kijken. Deze handcrème is natuurlijk, dierproefvrij en vegan. Ook bevat hij wat biologische ingrediënten, dat is helemaal mooi!

Zoals je op de verpakking kunt zien, bevat de crème duindoorn extract en sinaasappel extract. Met deze crème verzorg je je handen en zorg je voor sterke nagels. Je nagelriemen profiteren hier ook van.

Benecos hand and nail cream ingrediënten

Gebruik

De substantie van deze handcrème ziet er rijk uit, maar hij smeert toch heel erg goed. Hij is niet zo dik, waardoor je hem goed kunt inmasseren. Binnen no time is de crème dan ook ingetrokken, mits je niet teveel gebruikt. Zoals je waarschijnlijk wel verwacht, ruikt deze handcrème heerlijk naar sinaasappel!

Review Benecos hand and nail cream

Benecos handcrème review

Als je snel last heb van (hele) droge handen, dan denk ik niet dat deze Benecos hand & nail cream voldoende voeding biedt, zeker niet in de winter. Hij is namelijk niet super voedend, maar voor mijn makkelijke huid is het zeker meer dan voldoende.

Ik heb altijd een tube handcrème op mijn nachtkastje staan, om mijn handen wat extra verzorging te geven voor het slapengaan. Ik neem dan ook altijd meteen mijn voeten mee, ideaal. Voor mij is het een hele fijne crème en hij is helaas alweer bijna op…

Prijs en verkooppunten

De Benecos hand and nail cream kost €4.95 en is verkrijgbaar bij Biggreensmile.

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.