Glutenvrije Puur Mieke shoplog | Vegan zonder intoleranties

Na een PitPit unboxing en een Notenshop shoplog, is het vandaag tijd voor een glutenvrije Puur Mieke shoplog. Jazeker, ik heb NOG een healthy food webshop ontdekt. Ik was op zoek naar één specifiek product en kwam weer uit bij Puur Mieke, waar ik vroeger ook al eens had besteld. En omdat ik altijd leuke reacties krijg op mijn food shoplogs, leek het me leuk om deze aankopen weer te delen.

Glutenvrije Puur Mieke shoplog

Glutenvrije Puur Mieke shoplog

Hoewel het niet mijn bedoeling is om een food blogger te worden, ben ik wel veel met voeding bezig. Dat komt doordat ik veganisme én gezond eten gewoon heel interessant vind.

Maar het zit hem nu voornamelijk in de zoektocht naar een optimaal ‘dieet’ voor mijn lichaam. En dat is iets waar iedereen zich eigenlijk op zou moeten richten, vind ik. Elk lichaam is anders.

Zo heb ik laatst een voedselintolerantietest laten doen, waaruit blijkt dat ik intolerant ben voor onder andere spinazie, ananas en de meeste yoghurt culturen. Een mega bummer, want dat at ik graag…

Healthy & Vegan

Hoewel ik veganist ben geworden voor de dieren, heeft het me ook aan het denken gezet over gezond eten. En ik at echt niet zo gezond als ik dacht.

Nu wil ik hier natuurlijk niet te ver in gaan, dus ik sta mezelf ook toe om te zondigen. Toch had ik helaas wat klachten en daarom deed ik veel research.

Veganistisch eten hoeft niet gezond te zijn, maar ik kies bewust voor healthy vegan food. Ofwel: fruit, groente, noten, peulvruchten en granen.

Maar omdat ik het idee heb dat ik reageer op gluten, mijd ik dat zoveel mogelijk. Tevens probeer ik te letten op ‘food combining‘, later meer daarover.

Je merkt wel dat ik zoekende ben en veel dingen probeer, maar ik denk dat ik er bijna uit ben. Dat hoop ik ook echt, want ik wil niet zover gaan dat het ongezond wordt.

Wat mijn einddoel dan is? Een egale huid, veel energie, geen cravings en een healthy gut.  Ofwel van binnen én buiten gezond.

Vegan food shoplog

Puur Mieke shoplog video

Op dit moment eet ik al een maand niet meer de producten waar ik intolerant voor ben en ik merkte in het begin vooral veel verschil.

Mijn huid leek ineens heel zuiver te worden, maar helaas werd ik toen ongesteld. Dat vond mijn huid niet zo leuk… Hormonen spelen toch ook echt wel een rol.

En daardoor greep ik weer naar geraffineerde suikers (chocolade) en ongezonde vetten (chips).

Daar werd mijn huid natuurlijk al he-le-maal niet blij van. Gelukkig heb ik met de producten uit deze Puur Mieke shoplog weer een heleboel goeds en lekkers in huis om gezond te eten.

Zoals beloofd som ik de prijzen van deze Glutenvrije Puur Mieke shoplog nog even voor je op:

 • Coconut Aminos €8,95
 • Boekweit krackers €2,99
 • Boekweit pasta €3,49
 • Kikkererwtenmeel €2,49
 • Kokoswraps €8,95
 • Arrowroot poeder €2,19
 • Tahin sesampasta €3,29
 • Zonnebloempasta €1,99
 • Gepofte quinoa €2,19
 • Bio ijsjes €2,87
 • Boekweitnoodles €2,99

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Volg:

2 Reacties

 1. 24 juni 2018 / 10:56

  Nog nooit van die kokoswraps gehoord! Daar ben ik heel benieuwd naar!

 2. Mariëlle
  Auteur
  24 juni 2018 / 11:50

  Ik heb er een stukje van geproefd: het smaakt naar kokos maar niet overheersend. Moet nog even kijken hoe ik ze ga gebruiken haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

15   128
38   174
14   145
19   161
24   258

Follow on Instagram