PitPit Unboxing | Healthy vegan food shoplog

Toen ik begon met de anticonceptiepil, vlogen de kilo’s eraan. En het lukte me niet om ze kwijt te raken, al was ik er ook weer niet héél serieus mee bezig. Maar toen ik stopte met de pil en vegan werd, waren ze zo verdwenen. Het afgelopen jaar heb ik echt ontzettend veel geleerd over voeding en ik bestelde onlangs wat healthy producten door mijn nieuwe food inzichten. Daarom deel ik vandaag een PitPit unboxing!

PitPit Unboxing

Over afvallen enzo…

Ik ben nooit heel dik of heel dun geweest, maar ik ben op dit moment zeker op zijn dunst als je dat vergelijkt met ‘vroeger’. Toen ik begon met het slikken van de pil, woog ik ineens 4 kilo meer.

Dat zag je vooral terug aan mijn heupen en buik. En mooi heb ik dat nooit gevonden. Het heeft me echter nooit zo erg gestoord dat ik ging diëten, maar stiekem wilde ik wel heel graag een strakke buik.

Alleen kon ik dat koekje om 20:00 uur ‘s avonds of dat bakje chips op vrijdagavond echt niet laten staan. Maar toen ik stopte met de pil én vegan werd, waren de kilo’s ineens weer verdwenen.

Vegan & healthy lifestyle

De kilootjes vlogen er voornamelijk af doordat ik stopte met de pil, maar ik geloof wel dat vegan eten helpt om op gewicht te blijven. Maar vegan eten wil niet per se zeggen dat je ook gezond eet.

Je kunt namelijk nog steeds een zak natural chips leeg eten… Als ik het heb over gezond vegan eten, dan bedoel ik echt plantaardig eten.

Dus niet die zak chips, maar zoveel mogelijk fruit en groenten en andere onbewerkte voedingsmiddelen (noten, peulvruchten enz). Al ben ik nog een klein beetje zoekende, maar al héél goed op weg!

PitPit unboxing video

Anyway, waarom ik dit vertel, is omdat de video met mijn gezonde vegan lifestyle te maken heeft. De laatste tijd ben ik namelijk wat dingen aan het veranderen binnen dat gezonde vegan ‘dieet’.

Zo probeer ik minder gluten, suikers en soja te eten. Mijn lijf gaat daar namelijk niet lekker op.

Ik heb voor mezelf een kleine opsomming gemaakt van dingen die ik zoveel mogelijk wil mijden (zoals wat ik net noemde) en ingrediënten die ik vaker wil gebruiken.

Om dit te kunnen doen, was het tijd om boodschappen te doen. En dat besloot ik online te doen bij PitPit. Wat ik kocht, zie je hieronder!

P.S. hierbij nog een overzicht, mocht je ook wat van de producten willen bestellen.

PitPit Unboxing

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat ik zoal bestelde bij deze webshop. Bestel jij weleens eten online? En zou je meer food artikelen / video’s willen zien op mijn blog? Let me know!

P.S. ik wil binnenkort een bestelling plaatsen bij de glutenvrije webshop ‘WinkelGlutenvrij‘. Zou je het leuk vinden als ik hier een shoplog van maak?

Liefs Mariëlle

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

39   155
65   172
40   166
37   229
23   228

Follow on Instagram