Reiki sessies

Ontspannen, verbinden, loslaten & opladen

Hoe gaat het écht?

Ervaar je veel stress? Voel je je niet in balans? Zit je veel in je hoofd (piekeren)? Heb je moeite met voelen? Vind je het lastig om te ontspannen? Heb je het misschien wel het gevoel dat je geleefd wordt? Hoog tijd om weer met jezelf te verbinden!

Even van de automatische piloot af & van buiten naar binnen keren. Uit je hoofd & in je lichaam, om te zijn in plaats van doen.

Zo kun je ontspannen om gezond, blij en bij jezelf te blijven. Vooral in een wereld met veel druk, afleiding, prikkels & meningen, waarin het moeilijk is om je energie te beschermen – zeker als je gevoelig bent. Dus gun jezelf ondersteuning: een Reiki sessie.

Van examen stress tot een gebroken hart, depressie tot volle maan en burn-out tot menstruatie: ik ondersteun je met liefde.

Wat houdt reiki in? 

Een reiki sessie ondersteunt je op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Wanneer er blokkades ontstaan (door bijvoorbeeld stress of onverwerkte emoties), kan je energie niet goed stromen, met allerlei klachten als gevolg. 

Ik help je om je energie weer beter te laten stromen en jouw body, mind & soul weer in balans te brengen. Een Reiki sessie helpt je om te aarden en je energieveld op te schonen, waardoor je je direct rustiger, schoner, positiever en lichter voelt.

Als gecertificeerd Reiki Master stem ik me op jou af (dat kan op afstand of op de behandeltafel in Eindhoven), alles is immers energie en dus verbonden. Tijdens healing fungeer ik als doorgeefluik voor de universele levensenergie.

Naast Reiki werk ik o.a. ook met chakra healing, pendel/biotensor en soms met edelstenen. Door op het diepe energetische niveau te werken in plaats van symptomen te bestrijden, bieden deze holistische methodes vele voordelen.

Reiki Eindhoven

de VOORDELEN

 • Kom tot rust & laad weer lekker op
 • Verbind weer met jezelf (je intuïtie)
 • Laat je lichaam & geest ontspannen 
 • Activeert parasympatisch zenuwstelsel
 • Boost jouw zelfherstellend vermogen
 • Ondersteunt om emoties te verwerken
 • Helpt oud zeer/patronen los te laten
 • Beter kunnen slapen en meer energie
 • Kan tevens pijnverlichtend werken
 • Helpt bij persoonlijke ontwikkeling
 • Fijn bij angst, depressie, burn-out

Hoe werkt een sessie (op afstand)? 

Zowel online (videobellen of berichtjes) als offline (praktijk in Eindhoven) bespreken we intentie en uitleg. Tijdens de healing praten we niet en hoef jij enkel te ontspannen en ontvangen. Na de healing deel je je ervaring en koppel ik terug wat ik heb gevoeld.

Je kunt tijdens de sessie sensaties zoals warmte of tintelingen voelen. Het kan ook zijn dat er emoties opkomen of dat je inzicht krijgt. Aan het einde van de sessie voel je je meestal mentaal & fysiek ontspannen, meer in balans en in contact met jezelf.

Na de sessie kun je nog uitwerking ervaren zoals emotie, moeheid, hoofdpijn, inzicht door een situatie of inspired action. De ervaring verschilt per persoon én per keer, daar kan ik niets over voorspellen voor jou.

Zo is de één al gevoeliger voor energie en lukt het de ene keer beter om te ontspannen dan de andere keer. Je kunt je ook voorstellen dat de eerste keer nog wat spannend is, waardoor we nog niet zo diep kunnen gaan.

Maar je ontvangt altijd wat je op dat moment nodig hebt. Het is een kwestie van ervaren (voelen) i.p.v. verklaren (denken). Een sessie is geen quick fix, maar een fijne ondersteuning waarmee jij verder kunt!

Als je al langer van iets last hebt, zijn er meestal meerdere sessies nodig (vergelijk het met de fysio die je vaker bezoekt). Je bent vrij om één sessie te boeken om het eens te ervaren, over het algemeen kies je voor het beste resultaat voor het pakket.

Ervaringen van anderen

Ik heb al meer dan 300 sessies mogen geven, een greep uit de reacties:

Reiki op afstand review
Reiki op afstand ervaring
Healing sessie review
TGG healing traject
The Green Guide reiki
Reiki behandeling op afstand review

Reiki SESSIE – Online

€55

Betaling vóór (1e) sessie d.m.v. betaallink

Pakket: 3 sessies voor €150 (= €15 korting)

 

reiki SESSIE – Eindhoven

€70

Gratis parkeren en bereikbaar met OV

Betaling vóór (1e) sessie d.m.v. betaallink

Pakket: 3 sessies voor €195 (= €15 korting)

Lees waarbij ik geen sessies geef & algemene voorwaarden hier

Klaar voor échte transformatie?

Reiki sessies zijn fijn en ondersteunen je, maar wat doe je daarna? Voor blijvende verandering is vaak meer nodig. Stel je ervaart stress, dan brengt 1 sessie even verlichting, maar werken met mindfulness meer.

Klaar voor transformatie? Ik heb je graag d.m.v. persoonlijke begeleiding. Bekijk mijn Guidance Traject inclusief Reiki sessies om te zien hoe ik je met liefde begeleid naar innerlijke rust & zelfliefde.