Reiki sessies

Ontspannen, verbinden, loslaten & opladen

Hoe gaat het écht?

Ervaar je veel stress? Voel je je niet in balans? Zit je veel in je hoofd (piekeren)? Heb je moeite met voelen? Vind je het lastig om te ontspannen? Heb je misschien wel het gevoel dat je geleefd wordt? Hoog tijd voor pauze om weer met jezelf te verbinden!

Even van de automatische piloot af & van buiten naar binnen keren. Uit je hoofd & in je lichaam, om te zijn in plaats van doen.

Zo kun je ontspannen om gezond, blij en bij jezelf te blijven. Vooral in een wereld met veel druk, afleiding, prikkels & meningen, waarin het moeilijk is om je energie te beschermen – zeker als je gevoelig bent. Dus gun jezelf ondersteuning: een Reiki sessie.

Van examen stress tot een gebroken hart, depressie tot volle maan en burn-out tot menstruatie: ik ondersteun je met liefde.

Wat houdt reiki in? 

Een reiki sessie ondersteunt je op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Wanneer er blokkades ontstaan (door bijvoorbeeld stress of onverwerkte emoties), kan je energie niet goed stromen, met allerlei klachten als gevolg. 

Ik help je om je energie weer beter te laten stromen en jouw body, mind & soul weer in balans te brengen. Een Reiki sessie helpt je om te aarden en je energieveld op te schonen, waardoor je je direct rustiger, schoner, positiever en lichter voelt.

Als gecertificeerd Usui Reiki Master stem ik me op jou af (dat kan op afstand of op de behandeltafel in Eindhoven), alles is immers energie en dus verbonden. Tijdens healing fungeer ik als doorgeefluik voor de universele levensenergie.

Naast Reiki werk ik o.a. met chakra healing, een pendel en edelstenen aan de hand van wat nodig voelt. Door op het diepe energetische niveau te werken in plaats van symptomen te bestrijden, biedt deze holistische methode vele voordelen.

Reiki is is géén vervanging van reguliere zorg. Contra-indicaties: koorts, niet gezette botbreuk, hartklachten (pacemaker) of transplantatie. Overleg bij medicatiegebruik eerst met je dokter en houd bij diabetes je bloedsuikerspiegel in de gaten.

Reiki Eindhoven

Mogelijke VOORDELEN

  • Kom tot rust & laad op
  • Verbind weer met jezelf
  • Lichaam & geest ontspannen 
  • Beter slapen en meer energie
  • Boost zelfherstellend vermogen
  • Ondersteunt bij emoties verwerken
  • Kan tevens pijnverlichtend werken
  • Fijn bij angst, depressie, burn-out

Ervaringen van anderen

Ik heb al meer dan 350 sessies mogen geven, een greep uit de reacties:

Reiki op afstand review
Reiki op afstand ervaring
Healing sessie review
TGG healing traject
The Green Guide reiki
Reiki behandeling op afstand review

Hoe werkt een sessie (op afstand)? 

Zowel online (berichtjes of videobellen) als offline (praktijk in Eindhoven) bespreken we je intentie en de uitleg. Tijdens de healing praten we niet en hoef jij enkel te ontspannen en ontvangen. Na de healing deel jij je ervaring en ik wat ik heb gemerkt.

Je kunt tijdens de sessie sensaties zoals warmte of tintelingen voelen. Het kan ook zijn dat er emoties opkomen of dat je inzicht krijgt. Aan het einde van de sessie voel je je meestal mentaal & fysiek ontspannen, meer in balans en in contact met jezelf.

De ervaring verschilt per persoon én per keer. Zo is de één al gevoeliger voor energie en lukt het de ene keer beter om te ontspannen dan de andere keer. Daarna kun je uitwerking ervaren zoals emotie, moeheid, misselijkheid of hoofdpijn.

Maar je ontvangt altijd wat je op dat moment nodig hebt. Het is een kwestie van ervaren (voelen) i.p.v. verklaren (denken). Een sessie is geen quick fix, maar een fijne ondersteuning waarmee jij verder kunt. Voor onderhoud ben je altijd weer welkom!

Als je al langer van iets last hebt, zijn er meestal meerdere sessies nodig (vergelijk het met de fysio die je vaker bezoekt). Je bent wel vrij om één sessie te boeken om het eens te ervaren, over het algemeen kies je voor het beste resultaat voor het pakket.

Reiki op afstand

Via berichtjes of videobellen

€49

Betaling vóór sessie d.m.v. betaallink

Pakket: 3 sessies voor €139

reiki in Eindhoven

Bereikbaar met OV of gratis parkeren

€69

Betaling ervoor met betaallink, niet contant

Pakket:
3 sessies voor €199

Klaar voor échte verandering?

Een Reiki sessie is heerlijk om te ontspannen, eigenlijk net zoals je een massage kunt zien.

Maar wat doe je daarna? Als je niets verandert, verandert er niets en val je zo weer terug.

Voor duurzame verandering zul je zelf aan de bak moeten met je innerlijke wereld & gedrag.

Wil je dus echt goed aan de slag? Dan raad ik je het Guidance Traject mét Reiki sessies aan!

Zo kom je namelijk zelf weer in je kracht met tools die je altijd kunt blijven toepassen.

error: Content kopiëren is niet toegestaan (copyright)