Catrice lash boost serum en eyeliner review | Mijn ervaring

Ik geloofde nooit in wimper producten, maar als je het niet probeert dan weet je het niet! Ik zag een tijd terug dat zelfs Catrice budget producten voor langere wimpers heeft. Sommige producten die je wimpers zouden verlengen, kosten tot wel €90. Ik wilde de goedkopere varianten, namelijk de Catrice lash boost serum en eyeliner, wel eens proberen want ik las goede ervaringen. Tijd voor een review!

Catrice lash boost serum en eyeliner

Catrice lash boost serum en eyeliner review

In deze review vind je 2 verschillende producten die zouden zorgen voor langere wimpers. Namelijk het Catrice lash boost serum en de Catrice lash boost eyeliner.

Verder heeft Catrice nog de lash boost mascara, daar heb ik geen ervaring mee. Maar het is leuk dat er meerdere mogelijkheden zijn!

Budget wimperserum: Catrice lash boost serum

Ik begin met het Catrice lash boost serum. Je gebruikt dit serum overnight, wat betekent dat je het aanbrengt voor het slapengaan. Het werkt als een liquid eyeliner, maar het is geheel doorzichtig.

Je moet het een maand volhouden om te zien of het echt resultaat geeft. En dat heb ik braaf gedaan, gelukkig werkt het kwastje erg makkelijk en snel!

Catrice lash boost

Op de verpakking staat dat het serum voor 18 % groei zou zorgen, maar dat is natuurlijk moeilijk te zeggen… Maar, heeft het gewerkt? JA! Ik heb dankzij dit product echt langere wimpers gekregen!

Ik heb een vergelijkingsfoto voor je, maar het is denk ik lastig te zien. Dat komt omdat het stuk dat nu langer is, blond van kleur is. Maar als je goed kijkt, zie je dat mijn wimpers nu een stukje langer zijn.

Catrice lash boost serum

Catrice lash boost eyeliner

Als je elke dag eyeliner gebruikt, dan is dit product wellicht wat voor jou. In plaats van een gewone eyeliner, kun je ook de Catrice lash boost eyeliner gebruiken. Dit is een zwarte eyeliner in penvorm.

Dit product zou voor 9% groei zorgen. Voor mij was het lastig om dit product vaak te gebruiken, want ik gebruik nooit eyeliner… Daarom heb ik van dit product ook geen voor en na foto.

Catrice lash boost

Wel heb ik een swatch voor je om te laten zien dat het alleen als eyeliner al een goed product is. Het is een diep zwarte kleur en de pigmentatie is goed.

Het is dus een fijn product, maar ik vind eyeliner bij mezelf niet mooi staan.

Ik krijg er op de een of andere manier héle kleine oogjes van. Helaas is deze versie van de wimper verlengende producten van Catrice dus niets voor mij!

Catrice lash boost

Tot slot: ervaringen catrice lash boost serum en eyeliner

Als je toch altijd eyeliner draagt, dan zou je de lash boost eyeliner kunnen proberen. Hoewel 9% niet klinkt als veel groei, zul je er wellicht wat van merken.

Maar wil je écht groei zien, dan zou ik voor het lash boost serum gaan.

Deze heeft bij mij dus wel goed gewerkt en daar gaat mijn voorkeur ook echt naar uit. Je kunt niet verwachten dat je immens lange wimpers krijgt, maar het helpt zeker om ze wat te verlengen.

De producten van Catrice zijn dierproefvrij dus dat is top. Zoek je een natuurlijke variant van dit soort product? Lees dan zeker mijn review van het Biomed Lash Serum.

Een goede mascara doet ook wonderen. Mijn favoriete budget mascara is er één van Essence en mijn favoriete natuurlijke mascara is die van Inika.

Catrice wimperserum, gewoon bij Kruidvat

En dan nog de prijzen van de Catrice lash boost serum en eyeliner! Het serum kost €4.99 en de eyeliner €3.99. Catrice is verkrijgbaar bij Kruidvat, sommige Trekpleister filialen en bij beide winkels online.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Volg:

18 Comments

 1. 12 juni 2017 / 06:39

  Ik zie niet heel veel verschil, maar denk dat je dat ook beter ziet in het echt. Voor de prijs kun je het ook wel eens uitproberen.

 2. 12 juni 2017 / 06:56

  Voor die prijs is het inderdaad zeker het proberen waard. Wat gaaf dat je van het boost serum echt effect merkt! De eyeliner ziet er ook prima uit. Jammer dat je het op jouw ogen niet zo’n succes vond.

 3. 12 juni 2017 / 08:13

  Ja he, zeker voor de prijs!

 4. 12 juni 2017 / 08:14

  Het is zo jammer dat het langere stuk nu vooral blond is, maar ik zag zeker verschil in het echt inderdaad!

 5. 12 juni 2017 / 08:14

  Ik geloof er ook nooit in maar het werkt toch wel! Die in eyelinervorm is ook slim! En het is super betaalbaar :)

 6. 12 juni 2017 / 11:46

  Je ziet inderdaad weldegelijk verschil! Ik heb deze destijds geloof ik op de blog van Vera zien passeren. Ik meen me te herinneren dat de ingrediënten van het overnight serum niet bijster lief zijn.
  Ik gebruik ‘s nachts, als ik eraan denk, castorolie. :-)

 7. 12 juni 2017 / 12:43

  Ik heb die van Kruidvat in gebruik. Mijn wimpers zijn nu na ruim een maand ook echt wel langer! Ik wist niet dat Catrice het ook heeft! De zwarte eyeliner, lijkt me ook niet heel handig voor als je geen eyeliner op wilt. En het serum geeft dus blijkbaar ook meer lengte als belofte. Dan lijkt me het serum fijner. Ik zie ook wel echt verschil bij jou! Mijn wimpers zijn hetzelfde, die eindigen ook blond.

 8. 12 juni 2017 / 15:01

  Oehh need langere wimpers, lees steeds vaker over dat soort serums!

 9. 12 juni 2017 / 18:30

  Ik heb zelf al erg lange wimpers dus ik hoef dat niet te gebruiken en eyeliner, tsjaa daar heb ik echt een haat en liefde verhouding mee

 10. 12 juni 2017 / 18:56

  Dat is het zeker :D

 11. 12 juni 2017 / 18:57

  Wat leuk dat jij het ook ziet! Ik moet zeggen dat ik het nu ook niet meer gebruik, omdat ik toch echt liever voor natuurlijk ga. Castorolie zou ik dus ook eens moeten proberen :)

 12. 12 juni 2017 / 18:57

  Wat leuk dat je het ook ziet en ook ervaart hihi!

 13. 12 juni 2017 / 18:58

  Hihi wellicht een gokje wagen ;)

 14. 12 juni 2017 / 18:58

  Wat een geluk haha ;) En herkenbaar!

 15. 12 juni 2017 / 18:59

  Het is lastig te zien op de foto, maar elk beetje is mee genomen :) Heb ook goede dingen gehoord over het serum van Kruidvat!

 16. 13 juni 2017 / 07:58

  Ja, blijft moeilijk haha ;)

 17. Deb
  13 juni 2017 / 08:17

  Het boost serum lijkt me vooral interessant. Je moet even goed kijken, maar je ziet duidelijk dat je wimpers bij de na-foto voorbij jouw ooglid komen, dit is bij de voor-foto nog niet het geval dus ze zijn inderdaad goed gegroeid. Leuke prijs ook. 90 euro zou ik persoonlijk niet over hebben voor dergelijke producten, maar voor 5 euro en met dit resultaat in mijn achterhoofd vind ik het zeker de moeite waard!

 18. 13 juni 2017 / 21:27

  Yes, jij ziet het ook! Haha ja dat is nogal een verschil ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.