United Wardrobe shoplog + Wolf & Storm top

Als je mijn eerste closet tour in mijn appartement hebt gezien en vervolgens mijn capsule wardrobe tour van een paar weken geleden, dan heb je wellicht veel nieuwe items gezien. Ik heb ontzettend veel kleding opgeruimd om tot mijn perfecte kledingkast te komen. Maar daar was nog één stap voor nodig: het kopen van kleding die ik vond ontbreken. Tijd voor een United Wardrobe shoplog en een winactie!

United Wardrobe shoplog

Capsule Wardrobe samenstellen

De video van vorige week ging over het samenstellen van je eigen capsule wardrobe. Ik gaf je daarin tips om jouw perfecte kledingkast te creëren, waarmee je altijd wat leuks hebt om te dragen.

Het heeft mij enorm geholpen en ik ben blij dat ik dit ein-del-lijk ‘bereikt’ heb. Het was een hele zoektocht, omdat ik altijd moeite heb gehad met het vinden van mijn kledingstijl.

Maar nu ben ik altijd blij met de outfits die ik draag, hoef ik geen tijd meer te steken in shoppen en ben ik ook niet zoveel geld meer kwijt. Bovendien is het veel vriendelijker voor het milieu!

Fair fashion of tweedehands kleding kopen?

En over duurzaam gesproken… Toen ik wist welke items ik graag wilde toevoegen aan mijn kast voor mijn perfecte capsule wardrobe, ben ik gaan shoppen.

Maar ik wilde dat wel graag op een duurzame manier doen. Ik stond voor de keuze: fair fashion of tweedehands kleding kopen. Helaas hebben veel fair merken niet altijd wat ik zoek in kleding.

Het is bijvoorbeeld lastig om shorts te vinden die ik leuk vind. Ook leuke uitgaanstops vind ik er vaak niet, al begint het steeds meer te komen.

In de video vind je bijvoorbeeld een toffe top van Wolf & Storm. Maar de afgelopen tijd heb ik vooral United Wardrobe gebruikt om op een duurzame manier de items te kopen die ik wilde toevoegen.

Het leek me leuk om deze in een video te laten zien, die vind je hieronder. NOTE: de winactie in deze video is inmiddels ten einde.

United Wardrobe shoplog

Benieuwd naar de United Wardrobe shoplog? Bekijk hem dan hieronder!

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Volg:

23 Reacties

 1. Emma
  25 mei 2018 / 07:34

  Oh wat een mooie trui! Ik doe graag mee!

 2. Kim
  25 mei 2018 / 09:25

  Leuke video en wat een gave trui!! Super dat model overdressed!! Ik doe heel graag mee!!

  Liefs Kim
  Food Health and Happiness
  💚🌱

 3. 25 mei 2018 / 09:35

  Ik vind het zo leuk dat je in korte tijd tch de mogelijkheden van tweedehands helemaal ontdekt hebt. Ik weet nog dat je vertelde dat je daar niet van was, maar er is echt voor iedereen en voor elke stijl een manier. Hopelijk gaan je items nog lekker lang mee! Ik vind de koraalachtige top echt mooi.

  • Mariëlle
   Auteur
   25 mei 2018 / 11:50

   Ja volgens mij had ik het toen vooral over tweedehands winkels en dergelijke, daar slaag ik gewoon niet zo gauw! Maar United Wardrobe is écht top <3

 4. Lisette Kleiweg
  25 mei 2018 / 11:48

  Mooie spullen heb je erbij gezocht, echt een kast vol kleding voor alle gelegenheden !
  Ik doe graag mee voor die mooie zwarte trui van Maesue, volg jullie beide op Instagram 🙂

 5. Miranda
  25 mei 2018 / 15:26

  Leuke items! Vooral de jumpsuit en het offshoulder topje zijn erg mooi! Goede keuzes gemaakt ♡

 6. Willeke Linneman
  25 mei 2018 / 15:34

  Superleuk!! Ik doe mee!

 7. 25 mei 2018 / 21:26

  O wat een leuke shoplog! En tof dat je Wolf & Storm genoemd hebt:D. De items van United Wardrobe zijn ook erg mooi en wat een leuke winactie! Veel succes gewenst voor de deelnemers. Liefs

 8. Elle Vegada
  25 mei 2018 / 22:11

  Oelalaaaa ik doe graag mee voor deze trui! Ik moet bijna bevallen en heb straks wel een maatje meer.. dus een nieuwe garderobe nodig 🙈 zon leuke trui is echt een must!!!

 9. Linda
  26 mei 2018 / 00:54

  Heel mooi. 😻 Ik doe ook graag mee

  • Mariëlle
   Auteur
   27 mei 2018 / 18:12

   Dankjewel naamgenoot 🙂 Doe je mee met de winactie? Dan ‘count’ ik je in!

 10. Myrna
  7 juni 2018 / 08:49

  Erg leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik zoek nog een fijne bij huis trui en deze voldoet daar helemaal aan 🙂 ik ben ook veel bezig met minimalisme en duurzaamheid en eet vegan. Maar qua kleding koop ik ook alleen duurzame merken en alleen wat ik nodig ben. Ben benieuwd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

57   115
8   92
8   76
23   183
18   64

Follow on Instagram