Als je zelf op zoek bent naar natuurlijke, dierproefvrije én vegan parfum, dan herken je mijn struggle waarschijnlijk wel. Ik ben namelijk geen fan van bijvoorbeeld een pure rozengeur als parfum. Stiekem vind ik synthetische parfums wel nog lekker ruiken (al ruikt het vaak té sterk synthetisch). Maar ik heb nu een pareltje ontdekt die ik graag wil delen, namelijk de: Aimée de Mars Lily Ambre Parfum!

Dierproefvrije parfum

Aimée de Mars Lily Ambre Parfum

De producten van Aimée de Mars worden gemaakt in Frankrijk: lokaal en eerlijk. Het merk heeft zelfs het Slow Cosmetique certificaat en dat wil heel wat zeggen over de duurzame productie. Daar word ik als ‘groen meisje’ natuurlijk heel erg blij van. Zeker toen ik de geuren voor het eerst rook!

Je kunt de parfums van het merk zien als een echt body & soul product. Het werkt als aromatherapie en heeft een directe invloed op je ziel. Ik houd er wel van, want je kunt met geuren echt wat doen aan je mood. Douchen met citroen helpt je wakker te worden en douchen met lavendelgeur helpt ontspannen.

In totaal heeft Aimée de Mars 11 natuurlijke parfums uitgebracht, onderverdeeld in 3 lijnen: floral, oriental en mixed. De parfums bevatten elk 50 ml en zitten in een simpele maar chique flacon.

Aimée de Mars Lily Ambre Parfum

Ingrediënten

Elke parfum is voor minimaal 95% natuurlijk: super! Het merk maakt voor de parfums gebruik van 21 essentiële oliën. De producten bevatten geen kleurstoffen, zijn phthalate free, benzophenone free en polycyclic musk free. En de parfums bevatten dus ook géén dierlijke ingrediënten 🙂

Om je een idee te geven van de geur van de Aimée de Mars Lily Ambre parfum:

Head notes: floral, honeysuckle, angelica
Heart notes: floral, rose, lily note
Base notes: amber, musky, vanilla, benzoin, praline

Natuurlijke parfumAimée de Mars Lily Ambre Parfum review

Ik kan nog heel lang doorpraten over deze parfum, maar daar heb je natuurlijk niet zoveel aan. Bij elke parfum is het lastig om online te beoordelen hoe hij in het echt zal ruiken. Maar gezien ik al veel natuurlijke parfums heb gedeeld, wil ik deze parfum écht graag met je delen.

Sinds ik de Aimée de Mars Lily Ambre parfum heb, is het mijn dagelijkse favoriet. Ik vind het een heerlijke geur, hij is op een goede manier aanwezig en blijft ook lang hangen. Het is dus wél natuurlijk, wat ik belangrijk vind, maar niet zo’n typische aardse geur, wat ik dus niet lekker vind bij parfums.

Gezien het product dierproefvrij, vegan én duurzaam geproduceerd is, ben ik al helemaal fan!

Prijs & verkooppunten

De Aimée de Mars natuurlijke parfums zijn verkrijgbaar bij Truecos vanaf €49,50 (voor 50 ml). Deze Lily Ambre parfum kost €69,50. Dat is een flinke prijs, maar als ik terugdenk aan de dure synthetische parfums die ik voorheen kocht, dan vind ik het dat helemaal waard door de mooie inhoud én fijne geur!

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.