De afgelopen maanden heb ik, in tegenstelling tot wat ik van plan was, behoorlijk veel gekocht. Ik shopte namelijk een heleboel fair fashion items. Tweedehands kleding is (nog) niets voor mij, het trekt me niet zo, ook al vind ik het een goed idee. Liever kies ik voor nieuwe, maar wel fair fashion, items. En dit zijn mijn favoriete fair fashion webshops waar ik al geshopt heb of nog wil gaan shoppen! Kijk je mee?

Favoriete fair fashion webshops

 

Favoriete fair fashion webshops

Helaas zijn er niet veel winkels met fair fashion merken en dat is denk ik wel een drempel voor velen. Ik heb gelukkig niet zo’n moeite met online winkelen, maar de juiste maat kiezen is altijd moeilijk. Zeker met spijkerbroeken is dat een ding, want ik weet nooit welke maat ik nou ook alweer heb. Gelukkig heb ik de laatste tijd wél veel bovenstukken en accessoires kunnen shoppen. Check mijn Wolf & Storm shoplog en mijn mega fair fashion shoplog. En dit zijn de webshops waar ik graag rondneus!

Fair fashion webshops

Note: ik heb nog niet bij alle webshops besteld, dus ik heb nog niet met alle shops ervaring. Maar ik zie er wel héle toffe items en vaak is de verzending gratis vanaf een bepaald bedrag. Ik heb in ieder geval nog een flinke wishlist van al deze webshops bij elkaar. Dit om mijn kledingkast nog meer fair fashion te maken! Shop je liever in een winkel? Ga dan eens langs bij Nukuhiva of Brand Mission. Dit wil ik zelf ook graag nog doen. Sta jij ook open voor fair fashion? Of ken je nog leuke webshops die hier niet bij staan? Let me know!

Liefs Mariëlle