Indemne gimme clear review | De natuurlijke oplossing voor acne?

Inmiddels heb ik al een heleboel producten geprobeerd om mijn acne aan te pakken. Vorige week schreef ik nog over dat ik geen foundation meer draag en zo heb ik nog wel meer dingen getest. Eén van de grootste oorzaken is skin picking en dat weet ik al te goed. Maar goede skincare is ook belangrijk, ik probeerde bijvoorbeeld de Indemne gimme clear. En natuurlijk geef ik ook dit product een review!

Indemne gimme clear review

Indemne gimme clear

Ik heb al meerdere producten van het merk Indemne geprobeerd en ik vind het een leuk merk. Het is een Frans merk en alle producten zijn natuurlijk, dierproefvrij en vegan.

En het mooie is dat het merk de producten speciaal ontwikkelt om huidproblemen aan te passen. Hey, dat moest ik ook even proberen!

Indemne cosmetics review

Ingrediënten

Zoals je op de foto hieronder kunt zien, kiest het merk de ingrediënten zorgvuldig uit. Ze zijn 100% natuurlijk en doen ook echt wat voor je huid (dat is wat ze bedoelen met actief).

Dit product bevat géén water,  maar verzorgende en effectieve ingrediënten als citroen, wortel, kaneel, oregano en hemp oil.

Indemne gimme clear ingredienten

Werking

Je kunt dit product in de ochtend gebruiken als serum voor je dagcrème. In de avond wordt aangeraden om dit product alleen te gebruiken, dus zonder nachtcrème.

Als je geen vette huid hebt, dan kun je dit product plaatselijk gebruiken door je onzuiverheden ermee aan te stippen. Zoals je kunt zien, is het een olie substantie maar is hij wel vrij vloeibaar.

Indemne kopen nederland

Mijn mening

Hoewel ik vroeger dacht dat ik een vette huid heb, heb ik juist een droge huid. Maar wel een droge huid met onzuiverheden…

Met mijn huidtype kan ik dit product volgens de omschrijving beter niet over mijn hele gezicht gebruiken en dat heb ik dan ook niet lang gedaan.

Uiteraard heb ik dit wel één keer gedaan om te proberen hoe dat voelt. En ik moet zeggen, wat dat betreft voelt het heel fijn.

Maar ik heb het product vooral gebruikt op puistjes aan te stippen en dat werkt goed. Ze zijn niet meteen de volgende dag verdwenen, maar genezen wel sneller. De geur is natuurlijk, daar moet je van houden!

Prijs en verkooppunten

De Indemne gimme clear kost €21,90. Dat lijkt misschien een groot bedrag, maar dat valt reuze mee voor een flesje van 50 milliliter.

Je kunt hier namelijk ontzettend lang mee doen. Indemne is onder andere verkrijgbaar bij Biovoorjou.

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.

Volg:

4 Reacties

 1. 19 februari 2018 / 09:18

  Persoonlijk vind ik een olie voor een vette huid best bijzonder! Goed dat het zo zijn werk doet tegen onzekerheden. En ik hou wel van zulke natuurlijke geurtjes. :-)

 2. Deb
  19 februari 2018 / 14:12

  Fijn dat het goed voor jou werkt en dat puistjes er sneller door genezen. Viel me wel op dat er parfum in dit product zit wat ik eerlijk gezegd wel een beetje apart vind om terug te vinden in een product dat erop gericht is om huidproblemen op te lossen.

 3. Mariëlle
  Auteur
  19 februari 2018 / 20:42

  Een olie voor de vette huid kan JUIST heel goed werken :) Elke olie heeft andere eigenschappen en er zijn zeker ook mogelijkheden voor vette huidtypes!

 4. Mariëlle
  Auteur
  19 februari 2018 / 20:43

  Als ik het me goed herinner, reageert jouw huid niet zo goed op parfum toch? Dan is dit product inderdaad helaas niet geschikt :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

10   144
54   122
11   135
18   145
41   167

Follow on Instagram