Method allesreiniger & afwasmiddel review | Duurzaam schoonmaken

Al voor ik uit huis ging, besloot ik geen chemische schoonmaakmiddelen te kopen als het zover zou zijn. Ik moet er niet aan denken om van die chemische troep te gebruiken… Niet alleen voor het milieu, maar ook voor mijn gezondheid. En er zijn al mooie duurzame merken op de markt, dus dat is het probleem niet. Ik probeerde onlangs de Method allesreiniger & het afwasmiddel en ben helemaal in love!

Method allesreiniger & afwasmiddel review

Method allesreiniger & afwasmiddel

Ik kende Marcel’s Green Soap al wel, maar Method helaas nog niet. En dat is zonde, want het merk is super leuk en makkelijk verkrijgbaar.

Het merk gaat voor een mooie buitenkant, maar ook een duurzame inhoud. Method omschrijft het zelf als: een lust voor het oog én de neus, maar tegelijkertijd lief voor de planeet én genadeloos voor vuil.

Het merk gebruikt natuurlijke ingrediënten en de verpakkingen zijn van 100% gerecycled plastic.

Method schoonmaak natuurlijk

Method rosé goud collectie

En er is nu ook een collectie die meegaat in de rosé gouden trend. De producten stralen luxe uit en in tegenstelling tot chemische producten staat het nog leuk ook.

En dan die geur, potverdorie… Het is een combinatie van pomelo, citroenschil, freesia, amber en roze peperkorrels. Wat mij betreft mag het merk ook wel een parfum maken van deze geuren. Alsjeblieeeft!

Method schoonmaak producten ervaring

Producten & ingrediënten

De collectie bestaat uit 4 producten: een gel handzeep, een schuimende handzeep, allesreiniger en afwasmiddel. Ik mocht de allesreiniger en het afwasmiddel proberen en werd opslag verliefd!

De allesreiniger bevat: 5-15%: anionic surfactants*, non-ionic surfactants* <5%: amphoteric surfactant*, Perfume (Linalool*, Limonene*, Benzyl salicylate), Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone others: Water, Alcohol denat.*, Sodium citrate*, Sodium chloride*, Citric acid* *denotes plant or mineral original.

Het afwasmiddel bevat: 5-15%: anionic surfactants*, non-ionic surfactants* <5%: amphoteric surfactant*, Perfume (Linalool*, Limonene*, Benzyl salicylate), Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone others: Water, Alcohol denat.*, Sodium citrate*, Sodium chloride*, Citric acid* *denotes plant or mineral origin.

Method schoonmaak ingredienten

Mijn mening

Toen ik de producten ontving, ben ik ze direct gaan gebruiken. Door het mooie uiterlijk kon ik daar namelijk niet mee wachten. En toen werd ik helemaal ingepakt door de heerlijke lichtzoete geur.

De belangrijkste vraag is natuurlijk of de producten werken en dat is absoluut het geval. Mijn huisje wordt heerlijk schoon van deze producten. En ik verpest het milieu en mijn gezondheid dus niet.

Stiekem kijk ik nu telkens weer uit naar het schoonmaken van mijn huisje, omdat ik dan de heerlijke geur weer kan ruiken.

Het is zo makkelijk om je schoonmaakroutine te verduurzamen met deze producten, dat zou iedereen moeten doen!

P.S. lees hier meer over natuurlijk & duurzaam schoonmaken :)

Prijs en verkooppunten

Deze rosé gouden producten zijn al sinds februari verkrijgbaar bij Albert Heijn, lekker makkelijk dus! De allesreiniger kost €3,99 (voor 828 ml) en het afwasmiddel €3,49 (voor 532 ml).

En dat vind ik de producten helemaal waard. Je hebt er namelijk maar weinig van nodig, je kunt er echt heel lang mee doen. Ik zou deze producten zeker opnieuw kopen!

Liefs Mariëlle

Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Volg:

4 Comments

 1. 22 maart 2018 / 06:48

  De geur klinkt heerlijk, ik houd van dit soort schoonmaakproducten!

 2. 22 maart 2018 / 10:02

  Method is zo’n fijn merk! Deze geur klinkt heerlijk fris, ik ga volgende keer eens kijken bij de AH, want bij de Carrefour hadden ze deze nog niet.

 3. Mariëlle
  Auteur
  22 maart 2018 / 21:35

  Goed zijn ze hè <3

 4. Mariëlle
  Auteur
  22 maart 2018 / 21:37

  Ik denk dat ze het daar ook niet hebben inderdaad, echt bij Albert Heijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.