Wellicht heb je mijn vegan DM shoplog van Keulen gezien? In die video liet ik een aantal lip producten zien waar ik MEGA benieuwd naar was. En die nieuwsgierigheid bleek niet voor niets, want MAN! Wat zijn dit geweldige producten. Budgetproof, natuurlijke én vegan lipsticks vinden kan een uitdaging zijn, maar Alverde doet het hoor! In deze review laat ik je twee Alverde lipsticks & één mooie lipliner zien.

Alverde lipsticks review

Alverde lipsticks & lipliner

Als je vaak shopt in Duitsland, dan ken je de DM ongetwijfeld. Ik weet niet meer hoe ik er voor het eerst van hoorde, maar werd direct enthousiast. De eerste keer kocht ik er voor ruim 100 euro aan spullen in.

Dat doe ik tegenwoordig niet meer, maar ik neem wél altijd een kijkje bij Alverde. Ze bieden hele toffe betaalbare, natuurlijke (Natrue gecertificeerd), dierproefvrije en vegan producten!

Alverde lipstick & lipliner review

Alverde swatches

Er staan inmiddels al een aantal reviews van het merk online, maar deze draait om 2 lipsticks en 1 liner. Ik moest me inhouden om niet alle tinten mee te nemen, want de swatches waren veelbelovend.

Als ik het goed zie op de site, zijn er 7 van deze lipsticks en 8 van deze lipliners verkrijgbaar. Sommige tinten zijn écht te licht voor me en sommigen leken op lipsticks die ik al heb. Als minimalist vind ik dat zonde, dus ik koos voor 60 Rosewood Smile, 70 Chocolate Shock en 18 Hibiskus.

Alverde lipstick swatches

Looks

De swatches vond ik al héél véélbelovend, maar het kan altijd nog tegenvallen op de lippen. Gelukkig is dat absoluut niet het geval bij deze Alverde lipsticks en lipliner. Wauw, wauw, wauw! Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd, dekken goed en brengen ook nog eens heel fijn aan. Ik ben verliefd…

Alverde lipstick swatches

Op de foto’s hieronder kun je zien hoe de Alverde lipsticks en Alverde lipliner staan bij een full face look:

Alverde vegan lipsticks

Mijn mening

Ik kan hier nog heel lang over door praten, want ik ben zo enthousiast over deze producten. Maar, ik kan tegelijkertijd ook héél kort zijn: DEZE WIL JE! Alverde biedt hele mooie tinten aan die niet alleen fijn aanbrengen, maar ook goed dekken.

De houdbaarheid is ook nog eens top, ze overleven zelfs een maaltijd behoorlijk goed. Slijten gebeurt geleidelijk, dus dat zal er ook nooit heel gek uit komen te zien. Ik heb nog maar één opmerking en wel aan Alverde: haal deze producten NOOIT uit het assortiment.

Leuk om te weten: ik heb over elke liptint al complimentjes gekregen, dat wil ook zeker wat zeggen.

Prijs en verkooppunten

De producten van Alverde zijn helaas enkel verkrijgbaar bij de DM in Duitsland. Ga je een dagje naar Duitsland, bezoek dan dus zeker even de Duitse drogist! De Alverde lipsticks kosten €2,95 per stuk en deze Alverde lipliner kost €1,75. Wil je alle tinten vast online bekijken? Check dan de DM site.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!