Benecos aloë vera shower gel en body lotion review (natuurlijk & vegan)

Al eerder schreef ik een enthousiaste review over de Benecos shampoo en conditioner. Nog steeds vind ik die fijn en gelukkig heeft Benecos meer in het assortiment dan alleen haar producten. Zo heeft Benecos ook de Benecos aloë vera shower gel en body lotion: twee heerlijke body producten. Dus ben je op zoek naar natuurlijke, dierproefvrije en vegan producten: check it out in deze review!

Benecos aloë vera shower gel en body lotion

Benecos aloë vera shower gel en body lotion

De verzorgingsproducten van Benecos zien er allen ongeveer hetzelfde uit. De verpakkingen zijn ‘clean and simple’, maar ik houd ervan! Op de verpakkingen vind je precies alle informatie die je nodig hebt.

Ik ben erg blij dat het tubes zijn, want dat vind ik het fijnste werken. Een body cream in een pot vind ik onhandiger. Deze producten van Benecos zijn dierproefvrij, natuurlijk en vegan: wat wil je nog meer!?

Make-up misschien? Ook dat heeft het merk haha. Check mijn review van de make-up en de nagellak!

Benecos shower gel

Ik begin even met de Benecos shower gel in de variant aloë vera. Op de voorkant van de verpakking staat ‘enjoy your shower’, hoe leuk!?

Op de achterkant wordt aangegeven dat het hier gaat om een natuurlijke en zachte reiniging met behulp van aloë vera.

Je vindt ook de ingrediëntenlijst op de foto, deze is behoorlijk lang. Gelukkig is het wel natuurlijk en grotendeels verzorgend!

Benecos aloë vera shower gel review

Benecos body lotion

Voor de Benecos body lotion geldt hetzelfde, ook deze behoort tot de aloë vera lijn. In plaats van een fijne douche, worden we hier gemotiveerd om van onze huid te houden.

Op de achterkant staat vermeld dat dit product een natuurlijke en zachte body lotion is met aloë vera, voor een aangenaam huidgevoel. Deze ingrediëntenlijst is ook weer behoorlijk lang, maar wel erg mooi.

Benecos aloë vera body lotion review

Gebruik

Op de foto hieronder zie je links de shower gel en rechts de body lotion. De shower gel is behoorlijk dun en oranje van kleur. De body lotion is ook niet super dik, maar voelt wel voedend genoeg aan.

Verder is de body lotion behoorlijk wit, maar gelukkig zie je dit niet lang op je huid. Hij zorgt namelijk niet voor een witte waas en daar ben ik erg blij mee.

Dat maakt hem handig in gebruik en ook de shower gel is een makkelijk product! Beide producten hebben overigens een lekkere, natuurlijk geur maar zeker niet overheersend. Juist vrij subtiel vind ik.

Benecos natuurlijk kopen

Benecos aloë vera shower gel en body lotion review

In mijn zoektocht naar vegan body producten liep ik helaas een beetje vast. Ik had gelukkig wel wat vegan body lotions in mijn stash, maar geen enkele shower gel was vegan…

Gelukkig kwam ik deze duo van Benecos tegen en ik ben blij dat ik ze heb geprobeerd. Beide producten zijn simpel, maar wel heel fijn.

Ze doen wat je verwacht en zijn dus natuurlijk, dierproefvrij en vegan. Ik ga ze zeker onthouden voor als ik weer nieuwe producten nodig heb. Gelukkig zijn er meerdere lijnen die ik nog kan proberen!

Ik probeerde overigens ook al eens de shampoo van Alverde, wellicht ook interessant voor je :) En als je meer van dit soort leuke merken wilt leren kennen, check dan mijn artikel met 100+ natuurlijke merken.

Prijs en verkooppunten

En dan nog de prijzen van de Benecos aloë vera shower gel en body lotion. De shower gel kost €5,95 en de body lotion kost €6,95.

Van de shower gel krijg je 200 ml en van de body lotion 150 ml, daar doe je wel even mee! Benecos is verkrijgbaar bij Biggreensmile.

Liefs Mariëlle

Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Volg:

9 Comments

 1. 6 juni 2017 / 07:11

  De producten klinken heel fijn en ik vind de verpakkingen ook erg mooi! Zelf kies ik de laatste tijd graag voor shower gel van het huismerk van Kruidvat.

 2. 6 juni 2017 / 17:14

  Lijken me fijne producten! Ik heb wel al wat cosmetica van Benecos uitgeprobeerd, maar volgens mij nog niet hun skincare producten. Ik ga deze zeker in gedachten houden!

 3. 6 juni 2017 / 21:05

  Leuke producten zijn dit! Wat fijn dat ze jou ook goed bevallen.

 4. 6 juni 2017 / 21:23

  Zeker doen hoor hihi!

 5. 8 juni 2017 / 17:17

  Heerlijke duo, fijn dat ze zo verzorgend zijn!

 6. 11 juni 2017 / 22:27

  Haai,
  Deze Benecos producten klinken heerlijk. Ik vind de prijs meevallen, vooral omdat ze dierproefvrij, natuurlijk en vegan zijn. Ik ben wel bekend met de cosmetica-lijn en die bevalt mij ook, vooral de oogschaduw in combinatie met de primer. Dan blijft het echt goed zitten, dus ik ga ervan uit dat deze ook bevallen.

  Liefs! Elcke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.