Dierproefvrije & natuurlijke beauty

Dierproefvrije & natuurlijke beauty

Ben je op zoek naar dierproefvrije beauty merken? Er is genoeg dierproefvrije make-up, deo, nagellak, parfum en zonnebrand te krijgen! Op ‘The Green Guide’ vind je ontzettend veel dierproefvrije blog artikelen. Wil je weten of een merk dierproefvrij is? Raadpleeg dan zeker even de website Naoki.nl!

Dierproefvrije beauty

Dierproefvrije beauty blogs

Gelukkig zijn er een heleboel bloggers die enkel nog kiezen voor dierproefvrije beauty, dit zijn ze:

Dierproefvrije Youtubers

Houd je niet zo van blogs en kijk je liever video’s? Bekijk dan eens deze cruelty free Youtubers!

Webshops met dierproefvrije producten

Er zijn gelukkig ook een heleboel webshops die waarde hechten aan dierproefvrije merken. Sommige webshops verkopen enkel merken die cruelty free zijn. Dat is natuurlijk fijn shoppen! Maar er zijn ook nog andere mooie dierproefvrije merken die je niet in die webshops vindt. Daarom som ik hieronder ook nog wat webshops op waar je mooie dierproefvrije merken kunt shoppen! Die vermeld ik er achter.

Dierproefvrije merken Kruidvat

Koop je liever je beauty producten gewoon bij de Kruidvat, maar wél graag dierproefvrij? Check dan het artikel waarin ik de dierproefvrije en niet dierproefvrije merken bij Kruidvat voor je op een rij zet!

Dierproefvrije merken Etos

Ga je liever naar de Etos om make-up en verzorging te kopen? Ook daarvoor heb ik een artikel gemaakt!

Dierproefvrije merken Trekpleister

Heb je een Trekpleister filiaal in de buurt of wil je online bestellen bij Trekpleister? De onderstaande link gaat naar een artikel waarin ik alle dierproefvrije en niet dierproefvrije merken bij Trekpleister opsom!

Instagram

6   74
15   102
12   122
4   86
13   93

Follow on Instagram