Fresh Therapies nagel producten review | Natuurlijke nagellak remover

Op Veggie World 2017 maakte ik kennis met een voor mij nieuw merk: Fresh Therapies. Het is een heel specifiek merk met natuurlijke, dierproefvrije en vegan producten. en veganistische producten. Helemaal mijn ding dus! In deze review laat ik je graag 3 Fresh Therapies nagel producten zien. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar toen ik het eenmaal zag was ik meteen enthousiast. Kijk je mee naar deze mooie producten?

Fresh therapies nagel producten

Fresh Therapies nagel producten

Fresh Therapies is een Engels merk, ontwikkeld door Nicola Dickinson. Zij had genoeg van de sterke chemische geur van nagellak remover en ging nadenken over een alternatief. In reguliere nagellak producten zitten namelijk veel chemische ingrediënten.

Dankzij haar is er nu een 100 % natuurlijk, dierproefvrij en vegan nagel producten merk. De lijn bestaat uit vier verschillende producten en ze heeft er zelfs al beauty awards mee begonnen.

Ik laat vandaag de nail elixer, de natte nagellak doekjes en de nagellak remover aan je zien.

Fresh therapies nail polish remover

Fresh therapies natural nail polish remover

Laat ik beginnen met de Fresh Therapies nagellak remover, in dit prachtige flesje. Het is een glazen verpakking met een draaidop en deze wordt geleverd in een kartonnen doosje.

Ik heb nog nooit zo’n chique nagellak remover gezien! De uitstraling van de verpakking vind ik prachtig. Het is wel duidelijk dat het gaat om een natuurlijk product, maar het is zeker niet oubollig.

Dit is nu echt zo’n product om voor de mooi neer te zetten op je salon tafel: heel tof!

Natuurlijke nagellak remover review

Maar dan moet het natuurlijk ook nog werken! Hieronder vind je de beschrijving van het product en de ingrediënten. Je kunt dit product niet gebruiken voor kunstnagels, maar die gebruik ik toch nooit.

Ik heb dit product natuurlijk geprobeerd en ik ben onwijs tevreden! Je brengt wat aan op een watje, drukt dat even op je nagel en daarna kun je de nagellak er vanaf vegen.

Dit product laat zelfs een verzorgend laagje achter voor je nagels en nagelriemen.

Fresh therapies natural nail polish remover

Fresh Therapies Nourishing natural nail polish wipes

Nu kan ik me voorstellen dat je zo’n mooi flesje niet mee durft te nemen op reis, ik zou dat ook maar eng vinden. Het flesje lekt overigens niet hoor, daar hoef je niet bang voor te zijn.

Maar het zou toch zonde zijn als zo’n mooi flesje breekt en je bagage helemaal nat wordt. Gelukkig heeft Fresh Therapies daar wat op bedacht: natte nagellak doekjes.

Die zitten verpakt in een doosje van 10 en dan nog los in een zakje. Ideaal om mee te nemen op reis dus!

Fresh therapies nail polish remover wipes

Natuurlijk heb ik voor deze review ook zo’n doekje geprobeerd en hier ben ik ook super tevreden over. Op de foto hieronder zie je hoe zo’n doekje er uit ziet.

Het lijkt een soort van gaasje en het is een aardig groot doekje. Ook dit houd je weer even op je nagel en dan kun je de nagellak gemakkelijk verwijderen.

En net zoals bij de gewone nagellak remover voelen je nagels en nagelriemen daarna lekker gevoed aan. Ik heb ze vast bij mijn reisspullen gelegd!

Fresh Therapies nail polish remover wipes review

Fresh Therapies nourishing nail elixer

Als laatste in deze review van de Fresh Therapies nagel producten wil ik nog aandacht geven aan de elixer. Als je al kiest voor natuurlijke remover, zorg je al een stuk beter voor je nagels.

Maar dan nog is het goed om ze wat extra liefde te geven. Deze olie zorgt voor extra voeding voor je nagels en nagelriemen en laat ze daardoor sterker worden.

De ingrediënten zijn als volgt: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Citrus Aurantium Amara Fragrance (Bitter Orange) Oil, Botswellia Carterii (Frankincense) Oil.

Fresh therapies nail elixer review

Deze olie heb ik nu ook al een tijdje in gebruik en ik merk echt verschil aan mijn nagels en nagelriemen. Ik krijg minder snel van die vervelende velletjes en mijn nagels voelen oprecht sterker aan.

Het dopje is als een pipetje dus je kunt hiermee goed doseren en je hebt echt maar weinig nodig. Dat betekent dat je lang met dit flesje kunt doen en daar ben ik heel blij mee!

Je masseert het in op je nagels en nagelriemen en klaar is kees. Dit product heeft een hele milde, natuurlijke geur: ik vind het erg lekker. En zeg nu zelf, ook dit product is weer mooi vormgegeven, toch!?

Fresh Therapies nail elixer review

Mijn mening

Mijn review over de Fresh Therapies nagel producten is ZO positief dat je bijna zou denken dat ik lieg. Maar dat is uiteraard niet zo, ik vind deze producten echt heel fijn!

Tot nu toe kende ik nog geen volledig natuurlijke nagellak remover en die heb ik nu dus wel gevonden. En dan werkt ie dus ook nog!

Fresh Therapies heeft naast deze drie producten ook nog droge nagellak doekjes, die minder van je nagellak remover opvreten dan watjes. Het is dus echt een heel bewust merk en dat vind ik geweldig!

Oh en dan natuurlijk nog de geur: deze producten ruiken inderdaad niet chemisch. Dus als je die chemische nagellak remover zat bent, dan kan ik je deze producten aanbevelen!

En als je op zoek bent naar fijne zoveel-mogelijk-natuurlijke nagellak, probeer dan eens Boho, Glossworks of Benecos :)

Prijs en verkooppunten

Waarschijnlijk verwacht je bij zulke mooie producten ook een mega hoge prijs. Dat was ook mijn gedachte, maar ik vind het in verhouding nog wel meevallen.

Gezien deze producten natuurlijk, dierproefvrij én vegan zijn, wil ik daar best wat meer voor betalen. De nagellak remover kost €15.90, de natte nagellakdoekjes €12,95 en de nail elixer €19,90.

De Fresh Therapies nagel producten zijn verkrijgbaar bij Ecco Verde.

Liefs Mariëlle

Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Volg:

24 Comments

 1. 20 april 2017 / 07:09

  De producten klinken stuk voor stuk zo fijn. Ik vind die geur van nagellakremover ook zo’n succes, dus vooral naar dat product ben ik heel benieuwd. Super dat je zo enthousiast bent :) Ik zou graag een kansje wagen voor de nagellakremover :)

 2. 20 april 2017 / 07:48

  Hetgeen je kunt winnen is de nail elixer ;)

 3. ilsiee prins
  20 april 2017 / 08:44

  Dat ziet er allemaal veelbelovend uit en ben zelf ook reuze benieuwd.. Mijn nagelriemen zijn altijd erg zwak en droog, zal super zijn daar een middeltje voor de vinden… DE oplossing hiervoor nog steeds niet helemaal gevonden, wie weet is dit de uitkomst!
  Groetje Ilsiee

 4. 20 april 2017 / 09:20

  Dat klinkt erg fijn allemaal! Zelf gebruik ik ook altijd een olie voor mijn nagels/nagelriemen anders heb ik echt last van droge velletjes. Ik doe niet mee aan de winactie, ik gun het iemand anders :)

 5. 20 april 2017 / 09:30

  Dat klinkt echt heel erg fijn! Ik vind alleen 15 euro voor een nagellakremover wel echt te duur, maar snap ook je overwegingen wel. Het elixer daarentegen zou ik wel wat meer geld voor neerleggen! Fijn review.

 6. 20 april 2017 / 15:37

  Dit lijken me ook echt producten voor mij! Ik gebruik echt liters nagellakremover per jaar en over de stank wordt thuis altijd wel geklaagd en ook is het natuurlijk niet zo best voor mijn nagels. Ik heb eens een natuurlijke nagellakremover van Benecos gehad, maar die werkte helaas voor geen meter dus ik ben erg benieuwd geworden naar de remover.. al vind ik hem stiekem ook wel prijzig moet ik eerlijk bekennen. Hoe vind jij de nagellak remover eigenlijk ruiken (jouw ervaring hieromtrent lees ik niet terug in de review…) ?

 7. 20 april 2017 / 18:53

  Hihi zeker als je zoveel gebruikt, loopt het aardig op! Ik ben ontzettend slecht in het omschrijven van geuren. De geur is wel sterk, maar dus niet chemisch. Ik zou het omschrijven als lime!

 8. 20 april 2017 / 18:54

  Doe je mee aan de winactie dan hihi?

 9. 20 april 2017 / 18:54

  Pfff ik ook!

 10. 20 april 2017 / 18:55

  Doe je mee hihi?

 11. 20 april 2017 / 20:05

  Dat ziet er ontzettend goed, uit, zowel qua looks als qua ingrediënten!

 12. 20 april 2017 / 21:14

  wat een fijne producten zeg!
  Ziet er echt wel goed uit voor je nagels, en de prijs is ook niet overdreven

  liefs
  Karlien

 13. 21 april 2017 / 09:01

  Nee he ? :)

 14. Jolijn
  22 april 2017 / 19:42

  Klinkt goed! Ik maak graag kans (:
  Vooral de lipproducten spreken mij aan!

 15. 22 april 2017 / 20:12

  Leuk om te horen :D

 16. 25 april 2017 / 23:12

  Het lijken me heel fijne producten, zeker nu ik beetje bij beetje met nail art aan het oefenen ben. Ik ben ook wel heel benieuwd naar de Balance Starter Kit met gezichtsverzorging. Ik doe heel graag mee aan de winactie.

 17. 26 april 2017 / 07:54

  Leuk! :) :)

 18. Sabrina
  27 april 2017 / 01:06

  Wat klinkt dat goed zeg. Ik denk dat het voor mijn budget misschien een beetje te veel is, daarom doe ik ook graag mee. Mijn nagelriemen hebben wel wat liefde nodig! In de webshop vind ik de shampoo wel interessant.

 19. 27 april 2017 / 11:55

  Leuk dat je meedoet :)

 20. Mrian Zw
  30 april 2017 / 19:04

  Mijn nagelriemen zien er soms ook echt niet uit. Ik werk drie dagen als vrijwilliger bij de overblijf op de basisschool. Daar maken we dan tosti, maar dat is ook wel veel handen wassen en poetsen na afloop. En een gewone handcreme geeft niet voldoende verzorging. Ik zou deze dan ook heel graag willen winnen om te proberen. Verder vind ik de lip-balm black-cherry er echt heel erg aantrekkelijk uit zien!

 21. 30 april 2017 / 20:37

  Leuk dat je meedoet Marian :)

 22. Celina
  2 mei 2017 / 15:20

  Het klinkt echt goed! Mijn nagels en nagelriemen kunnen wel een oppepper gebruiken dus ik doe graag mee! Ik zou de Stellar Gaze Mineral Mascara Supernova Black graag nog eens proberen, er word namelijk over gezegd dat het geen geïrriteerde ogen veroorzaakt en daar ben ik benieuwd naar.

 23. 2 mei 2017 / 18:41

  Wat leuk dat je mee doet :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.