Op Veggie World 2017 maakte ik kennis met een voor mij nieuwe webshop: Lumabelle. Dit is een Belgische webshop met dierproefvrije, natuurlijke en veganistische producten. Helemaal mijn ding dus! Toen ik online keek leerde ik nieuwe merken en producten kennen, waaronder de Fresh Therapies nagel producten. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar toen ik het eenmaal zag was ik meteen enthousiast. Kijk je mee naar deze mooie producten?

Fresh therapies nagel producten

Fresh Therapies nagel producten

Fresh Therapies is een Engels merk, ontwikkeld door Nicola Dickinson. Zij had genoeg van de sterke chemische geur van nagellak remover en ging nadenken over een alternatief. Dankzij haar is er nu een 100 % natuurlijk, dierproefvrij en vegan nagel producten merk. De lijn bestaat uit vier verschillende producten en ze heeft er zelfs al beauty awards mee begonnen. Ik laat vandaag de nail elixer, de natte nagellak doekjes en de nagellak remover aan je zien.

Fresh therapies nail polish remover

Fresh therapies natural nail polish remover

Laat ik beginnen met de Fresh Therapies nagellak remover, in dit prachtige flesje. Het is een glazen verpakking met een draaidop en deze wordt geleverd in een kartonnen doosje. Ik heb nog nooit zo’n chique nagellak remover gezien! De uitstraling van de verpakking vind ik prachtig. Het is wel duidelijk dat het gaat om een natuurlijk product, maar het is zeker niet oubollig. Dit is nu echt zo’n product om voor de mooi neer te zetten op je salon tafel: heel tof!

Natuurlijke nagellak remover review

Maar dan moet het natuurlijk ook nog werken! Hieronder vind je de beschrijving van het product en de ingrediënten. Je kunt dit product niet gebruiken voor kunstnagels, maar die gebruik ik toch nooit. Ik heb dit product natuurlijk geprobeerd en ik ben onwijs tevreden! Je brengt wat aan op een watje, drukt dat even op je nagel en daarna kun je de nagellak er vanaf vegen. Dit product laat zelfs een verzorgend laagje achter voor je nagels en nagelriemen.

Fresh therapies natural nail polish remover

Fresh Therapies Nourishing natural nail polish wipes

Nu kan ik me voorstellen dat je zo’n mooi flesje niet mee durft te nemen op reis, ik zou dat ook maar eng vinden. Het flesje lekt overigens niet hoor, daar hoef je niet bang voor te zijn. Maar het zou toch zonde zijn als zo’n mooi flesje breekt en je bagage helemaal nat wordt. Gelukkig heeft Fresh Therapies daar wat op bedacht: natte nagellak doekjes. Deze doekjes zitten verpakt in een doosje van 10 en dan nog los in een zakje. Ideaal om mee te nemen op reis dus!

Fresh therapies nail polish remover wipes

Natuurlijk heb ik voor deze review ook zo’n doekje geprobeerd en hier ben ik ook super tevreden over. Op de foto hieronder zie je hoe zo’n doekje er uit ziet. Het lijkt een soort van gaasje en het is een aardig groot doekje. Ook dit houd je weer even op je nagel en dan kun je de nagellak gemakkelijk verwijderen. En net zoals bij de gewone nagellak remover voelen je nagels en nagelriemen daarna lekker gevoed aan. Ik heb ze vast bij mijn reisspullen gelegd!

Fresh Therapies nail polish remover wipes review

Fresh Therapies nourishing nail elixer

Als laatste in deze review van de Fresh Therapies nagel producten wil ik nog aandacht geven aan de elixer. Als je al kiest voor natuurlijke remover, zorg je al een stuk beter voor je nagels. Maar dan nog is het goed om ze wat extra liefde te geven. Deze olie zorgt voor extra voeding voor je nagels en nagelriemen en laat ze daardoor sterker worden. De ingrediënten zijn als volgt: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Citrus Aurantium Amara Fragrance (Bitter Orange) Oil, Botswellia Carterii (Frankincense) Oil.

Fresh therapies nail elixer review

Deze olie heb ik nu ook al een tijdje in gebruik en ik merk echt verschil aan mijn nagels en nagelriemen. Ik krijg minder snel van die vervelende velletjes en mijn nagels voelen oprecht sterker aan. Het dopje is als een pipetje dus je kunt hiermee goed doseren en je hebt echt maar weinig nodig. Dat betekent dat je lang met dit flesje kunt doen en daar ben ik heel blij mee! Je masseert het in op je nagels en nagelriemen en klaar is kees. Dit product heeft een hele milde, natuurlijke geur: ik vind het erg lekker. En zeg nu zelf, ook dit product is weer mooi vormgegeven, toch!?

Fresh Therapies nail elixer review

Mijn mening

Mijn review over de Fresh Therapies nagel producten is ZO positief dat je bijna zou denken dat ik lieg. Maar dat is uiteraard niet zo, ik vind deze producten echt heel fijn! Tot nu toe kende ik nog geen volledig natuurlijke nagellak remover en die heb ik nu dus wel gevonden. En dan werkt ie dus ook nog! Fresh Therapies heeft naast deze drie producten ook nog droge nagellak doekjes, die minder van je nagellak remover opvreten dan watjes. Het is dus echt een heel bewust merk en dat vind ik geweldig! Oh en dan natuurlijk nog de geur: deze producten ruiken inderdaad niet chemisch. Dus als je die chemische nagellak remover zat bent, dan kan ik je deze producten aanbevelen!

Prijs en verkooppunten

Waarschijnlijk verwacht je bij zulke mooie producten ook een mega hoge prijs. Dat was ook mijn gedachte, maar ik vind het in verhouding nog wel meevallen. Gezien deze producten natuurlijk, dierproefvrij én vegan zijn, wil ik daar best wat meer voor betalen. De nagellak remover kost €15.90, de natte nagellakdoekjes €12,95 en de nail elixer €19,90. Zoals ik in de inleiding al noemde, zijn de Fresh Therapies nagel producten verkrijgbaar bij Lumabelle.

Winactie & korting

En het leuke is dat ik jullie een kortingscode mag geven! Met de code ‘Fresh15’ krijg je 15 % korting op de Fresh Therapies producten. En ik mag zelfs zo’n fijne nail elixer weggeven aan één van mijn volgers. Wat je daarvoor moet doen? Like mijn Facebook pagina en die van Lumabelle. Bezoek de website van Lumabelle en geef aan welk product je nog graag eens wilt proberen. Laat dat in de reacties hieronder weten en vergeet vooral niet om je mail adres in te voeren. Zo kan ik je benaderen als jij de winnaar bent. Deze winactie loopt tot 4 mei.

Liefs Mariëlle

Ik heb deze producten ontvangen ter review.