Review Kruidvat nail oil | Beste budgetproof nagelriemolie?

Mijn nagelriemen zijn altijd vrij droog en soms heb ik last van die vervelende velletjes die je vast wel kent. Daarom was ik dus op zoek naar de beste nagelriemolie. Ik ontdekte dat de Kruidvat nail oil lekker budgetproof is, maar is het ook wat? In deze review laat ik dit product graag aan je zien!

Kruidvat nail oil review

Review Kruidvat nail oil

Kruidvat belooft dat de nail oil een hydraterende olie is, die droge en beschadigde nagels herstelt en de nagels beschermt tegen broosheid. Dit product zou je nagels sterker en flexibeler maken en je nagelriemen soepeler en zachter.
Mijn nagels zijn niet zo lang en breken dus niet snel af, maar ik heb wel veel last van velletjes. En dan bedoel ik de velletjes óp mijn nagel (een soort van tweede laagje) en velletjes naast mijn nagels, door droge nagelriemen.
Waarschijnlijk omdat ik veel te vaak mijn nagels lak!
Nail oil Kruidvat nagelriemolie
Het kwastje is van mooie grootte en brengt fijn aan, je kunt hem ook erg goed vasthouden. Je hebt in ieder geval geen last van enorm grote druppels aan het kwastje en dat is fijn, want je hebt weinig nodig.
Nagelriemolie Kruidvat
Op de foto hieronder zie je dat ik het product aan heb gebracht. Ik heb hierbij één grote druppel van de Kruidvat nail oil gebruikt. Vervolgens masseer ik het product goed in, op mijn nagelriemen en mijn nagels.
Het voelt daarna wat vettig aan, dus je moet het echt even in laten trekken. Meteen je nagels lakken is dus niet handig. Ik breng dit product daarom aan voordat ik naar bed ga. Dan heb ik er geen last van!

Kruidvat nagelolie

Na één dag deze Kruidvat nagelriemolie gebruiken, merk je natuurlijk nog maar weinig verschil. Direct na het aanbrengen, voelt het wel zacht en soepel aan, maar het gaat natuurlijk om de lange termijn.
Toen ik de olie een week in gebruik had, merkte ik al wat verschil. Mijn nagelriemen zien er minder droog uit en de velletjes zijn wat minder. Aan mijn de conditie van mijn nagels merkte ik helaas weinig.

Review Kruidvat nail oil | Beste nagelriemolie?

Na de Kruidvat nail oil een tijdje gebruikt te hebben, kan ik deze review eindelijk delen. Helaas heb ik geen grote verschillen gemerkt aan zowel mijn nagelriemen als nagels.
Mijn nagelriemen zijn inderdaad wat soepeler en ik heb wat minder velletjes langs mijn nagels. Maar aan de conditie van mijn nagels is weinig veranderd. Ik vind dit dus niet de beste nagelriemolie.
Persoonlijk ben ik meer fan van die van Dr. Hauschka en die van Fresh Therapies vind ik de aller beste! Daar betaal je helaas wel wat meer voor, maar die zijn beiden wel geheel natuurlijk én effectief.
P.S. meer dierproefvrije merken bij Kruidvat? Check dan het artikel dat ik daar over schreef.

Prijs & verkooppunten

Wil je hem toch proberen, dan kan dat voor €2,99. Je vindt hem in Kruidvat winkels én in de webshop.
Liefs Mariëlle
Volg:

18 Comments

 1. 15 mei 2014 / 07:22

  Ik wist helemaal niet dat er olie's voor je nagels bestonden! Weten we dat ook weer! Je review is heel fijn geschreven en duidelijk!

 2. 15 mei 2014 / 07:34

  Ik gebruik eigenlijk altijd de olie van KOH, maar dit is zeker een fijne budget vervanger!

 3. 15 mei 2014 / 07:38

  Zo je nagelriemen zien er goed uit zeg. Ik gebruik altijd Lemony Flutter van Lush. Ook een heerlijk product! liefs x

 4. leruaa
  15 mei 2014 / 09:45

  Dat product lijkt me erg fijn! Ik heb ook last van droge nagelriemen en velletjes, dus misschien moet ik deze olie maar een keer kopen.

 5. 15 mei 2014 / 09:56

  Klinkt erg goed en het prijsje is ook erg fijn =)
  Liefs Jorinda

 6. 15 mei 2014 / 10:20

  Dit klinkt echt heel erg fijn! Goede review!

 7. Jasmijn
  15 mei 2014 / 11:33

  Klinkt als een fijn product! Zelf gebruik ik de cuticle moisturizing cream van Essence, die vind ik ook erg prettig :)

 8. MissPinkyNails
  15 mei 2014 / 15:14

  Ik ben fan van elke Vitamine E olie voor nagels! Ik heb momenteel die van Flormar en de caring oil van Essence. Ik wil die van het Kruidvat zelf ook nog wel eens proberen :D

 9. 15 mei 2014 / 15:20

  Dankjewel, dat is mijn doel :)

 10. 15 mei 2014 / 15:20

  Daar ben ik ook heel benieuwd naar maar die is inderdaad wel wat duurder vergeleken met dit!

 11. 15 mei 2014 / 15:21

  Goeie tip, dat hoor ik vaker. Dat wil ik ook wel proberen, wat kost die?

 12. 15 mei 2014 / 15:21

  Ik kan hem je aanraden:)

 13. 15 mei 2014 / 15:21

  Dankjewel :)

 14. 15 mei 2014 / 15:21

  Ik zal daar binnenkort ook eens naar kijken!:)

 15. 15 mei 2014 / 15:22

  Dat klinkt ook goed, Flormar is leuk! Hoop er binnenkort weer heen te gaan :)

 16. 15 mei 2014 / 18:09

  Fijne review! Ik heb deze ook en gebruik ook een balsem van Trind, die werkt hetzelfde maar is iets minder waterig als deze olie. Ook heb ik Lemony natuurlijk :)

 17. 15 mei 2014 / 20:03

  Dankjewel :) Daar ben ik ook benieuwd naar!

 18. Alexa Land
  16 mei 2014 / 20:33

  nagel olie is super goed zorgt ook dat je nagelriemen zacht blijven en niet hard worden :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.