Dr. Hauschka Vitaliserend masker review | Tegen acne

Al tijden stond het Dr. Hauschka vitaliserend masker op mijn verzorgingswishlist, maar ik had hem nog steeds niet. Ik heb best een voorraad aan gezichtsmaskers staan, maar dit zijn voornamelijk krachtige reinigingsmaskers. Gezien mijn huid droog is, kan ik dit niet te vaak gebruiken. En daarom vond ik het toch tijd voor het vitaliserende masker van Dr. Hauschka, om mijn huid op te peppen!

Dr. Hauschka vitaliserend masker

Dr. Hauschka Vitaliserend masker

Ik heb nu al een tijdje het reinigend masker van Dr. Hauschka. Dat masker zit in een potje en dat bleek ik toch niet zo handig te vinden. Dit masker zit gewoon in een tube, dus ik wist dat ik dit sneller zou pakken.

In tegenstelling tot het reinigende masker, werkt dit masker vitaliserend. Maar wat houdt dat nou in? Het masker verfrist en hydrateert de huid. Het bevordert het op peil houden van het vochtgehalte van de huid.

Ingrediënten Dr. Hauschka vitaliserend masker

En dat is nou precies wat mijn droge huid echt nodig heeft. Ik vind een reinigend masker fijn, maar teveel van dat is niet goed. Daarom ben ik blij met dit masker, zo kan ik mijn huid in balans houden.

Producten van Dr. Hauschka zijn 100% natuurlijk en dierproefvrij. De producten bestaan dan ook uit de beste ingrediënten uit de natuur. De ingrediënten van het Dr. Hauschka vitaliserend masker zijn als volgt:Dr. Hauschka vitaliserend masker ingredienten

Gebruik

Het masker is heel simpel in gebruik, je haalt het zo uit de tube. Je mag het twee maal per week gebruiken en 20 minuten laten zitten. Daarna was je het er af en is je huid weer helemaal tot rust gekomen.

Het masker zou ook een onzuivere huid weer zacht, glad en fris maken. Je kunt het tevens als kuur gebruiken: 4 tot 6 weken onder je dagverzorging. Dit doe je dan meerdere keren per jaar, om je huid even een boost te geven.
Dr. Hauschka vitaliserend masker

Werking

Het masker is groen van kleur, zacht van structuur en smeert fijn. Het masker is lekker vloeibaar dus het is makkelijk te verdelen. Het is geen masker dat helemaal opdroogt, maar juist intrekt.
Dr. Hauschka masker review

Review Dr Hauschka vitaliserend masker

Ik ben erg tevreden over het Dr. Hauschka vitaliserend masker. Het werkt verfrissend, erg hydraterend en verzachtend! Het is een heerlijk product om te gebruiken.

Tevens heb ik het als kuur geprobeerd en wow, wat fijn! Mijn huid kwam helemaal tot rust, ik had geen puistjes meer. Ik gok dat dit een product is waar ik back-ups van ga kopen!

Het Dr. Hauschka vitaliserend masker kost €28,95. Dr. Hauschka heeft meerdere verkooppunten en is online onder andere verkrijgbaar bij Bijenkorf en Vitaminestore.

P.S. meer lezen van Dr Hauschka? Ik schreef ook over de foundation en gezichtsverzorging! Meer leuke merken ontdekken? Check mijn artikel met 100+ natuurlijke merken.

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.

Volg:

27 Comments

 1. Sanne
  22 maart 2016 / 06:45

  Ik gebruik veel verzorgingsproducten van dr. Hauschka, maar dit nog niet. Lijkt me wel een fijn product! Goede review! (:

 2. Chantalle
  22 maart 2016 / 06:57

  Dit lijkt me een super fijn masker! Ik gebruik eigenlijk altijd de maskertjes van Balea.

 3. 22 maart 2016 / 07:19

  Dit masker klinkt goed zeg.. Op dit moment heb ik hele droge wangen, zo net langs mijn neus en onder mijn ogen. Zo erg is het nog nooit geweest want ik heb allemaal velletjes. Ik ga vandaag eens even kijken welk masker mijn huid weer een oppepper kan geven!

 4. 22 maart 2016 / 08:20

  Ik heb nog geen ervaring met dit merk dus ik ben heel erg benieuwd!

 5. 22 maart 2016 / 08:32

  Dat lijkt me echt een heerlijk masker. Zeker nu mijn huid zo droog is..

 6. marielle
  22 maart 2016 / 09:18

  Oh dan weet ik zeker dat ie goed zal bevallen :)

 7. marielle
  22 maart 2016 / 09:18

  Dan zou het eens heel fijn kunnen zijn! Hopelijk heb je nu ook wat in je kast dat helpt!

 8. 22 maart 2016 / 09:18

  Klinkt als een heel fijn masker, fijn dat hij zo goed voor je werkt!

 9. marielle
  22 maart 2016 / 09:19

  Balea is ook een leuk merk, maar Dr. Hauschka is 100% natuurlijk!

 10. marielle
  22 maart 2016 / 09:19

  Dankjewel Sanne :)

 11. 22 maart 2016 / 09:37

  Hij klinkt echt geweldig , wat fijn! Die is de prijs dus zeker waard :D

 12. 22 maart 2016 / 09:49

  Ah klinkt goed, lijkt me een fijn masker!

 13. 22 maart 2016 / 10:34

  Dit klinkt als een fijn masker zeg! Zelf heb ik ook een vrij droge huid, dus misschien dat ik hem eens ga proberen.

 14. 22 maart 2016 / 13:25

  Oo dat klinkt als een fijne masker!
  X

 15. marielle
  22 maart 2016 / 16:31

  Wie weet werkt ie voor jou ook heel fijn;)

 16. 22 maart 2016 / 17:38

  Ik heb een hele droge huid, dit klinkt als een lekker masker

 17. 22 maart 2016 / 17:40

  Dat klinkt goed! Wat fijn dat het masker zo goed werkt voor je!

 18. 22 maart 2016 / 18:58

  Ik heb nog geen ervaring met maskers van Dr. Hauschka maar je klinkt wel heel positief!

 19. 22 maart 2016 / 21:03

  Dit klinkt wel erg goed zeg! Ik ben nu ook wel benieuwd hoe het voor en naresultaat van een kuur zou zijn.

 20. marielle
  23 maart 2016 / 13:56

  Ik was helaas al begonnen voordat ik een foto had gemaakt! Maar ik gebruik het nu een paar weken voor mijn dagcrème. Mijn huid is echt egaal nu en ik krijg eigenlijk geen nieuwe puistjes meer!

 21. marielle
  23 maart 2016 / 13:56

  Ja, dat ben ik ook echt hihi!

 22. marielle
  23 maart 2016 / 13:57

  Wie weet is het ook wat voor jou :)

 23. 23 maart 2016 / 17:55

  Ik vind hem ook heel erg fijn! Vanavond ga ik hem nog eens gebruiken ;)

 24. 26 maart 2016 / 23:02

  Deze klinkt zo goed, vooral voor mijn huid! Precies wat ik zoek, dus ik ga hem even onthouden ♥

 25. marielle
  27 maart 2016 / 11:29

  Hihi leuk om te horen!

 26. Josine
  11 augustus 2019 / 21:47

  Een hele goede tip voor iedereen die dit gebruikt;
  Je kan t masker ook gwn rustig een nacht laten zitten als je t bijvoorbeeld in de avond op je huid doet. T masker trekt helemaal in je huid en is 100% natuurlijk dus je hoeft t er niet persé na 20 min eraf te halen! Voor mij werken deze producten idd ook heel goed, ik gebruik t nog niet heel lang, maar je huid word er erg zacht van! Ik ben nu bezig met de tip van Mariële; de kuur. Ik hoop dat ik na de kuur verbetering zie! Heel erg bedankt voor de tip, want ik wist niet dat dat kon. (Ik heb ook een droge huid en deze producten zorgen er eindelijk voor dat mn huid niet nog meer uitdroogt)

 27. Mariëlle
  Auteur
  12 augustus 2019 / 07:44

  Dank voor jouw tip Josine :) En hopelijk werkt die tip voor jou!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.