Emani Prismatic lipstick Shangri-la + Color Dust Kryptonite

Waar ik een aantal jaren geleden nog dacht dat natuurlijke make-up slecht was, weet ik nu gelukkig wel beter. Er zijn de laatste jaren natuurlijk ook flink wat nieuwe merken bijgekomen die kwalitatief goede producten verkopen. Mijn make-up stash is nu zelfs natuurlijk (en vegan) en één van mijn favo merken is Emani. In dit artikel laat ik een Emani Prismatic lipstick en een Color Dust oogschaduw zien.

Emani Color Dust oogschaduw

Emani Color Dust Kryptonite

Ik begin even met de Emani Color Dust oogschaduw. Inmiddels weet ik dat natuurlijke oogschaduw wel goed kan zijn, maar dat je wel goed moet zoeken.

Al tijden ben ik op zoek naar een vervanger voor mijn niet natuurlijke blauwe Make-up Geek oogschaduw. Ik probeerde nu de Emani tint Kryptonite.

De Emani Color Dust oogschaduws zijn losse poeders van biologische minerale pigmenten, zonder talc. Ik was nooit fan van losse oogschaduw, maar ik kan er tegenwoordig goed mee overweg.

Emani make-up review

Emani Prismatic lipstick Shangri-la

Tijd voor de lipstick. Eerder probeerde ik al 2 lipsticks van Emani en die heb ik nog steeds in mijn stash. Dat wil heel wat zeggen, gezien ik héél kieskeurig ben!

Maar er zijn nieuwe lipsticks aan het assortiment toegevoegd, namelijk de Emani Prismatic lipsticks. Ik probeerde de tint Shangri-La.

De Prismatic lipsticks zijn romig, waardoor ze goed smeren. Maar door de long lastig formule blijven ze ook goed zitten.

Ze bestaan voor 80% uit biologische ingrediënten en drogen je lippen niet uit. En als je goed kijkt, zie je dat de lipstick twee verschillende tinten heeft: interessant!

Emani Prismatic lipstick Shangri-La

Emani Prismatic lipstick Shangri-la + Color Dust Kryptonite swatches

Ik was heel benieuwd naar de pigmentatie van beide producten. Hieronder zie je eerst een swatch van de oogschaduw.

Daarnaast zie je een swatch van de lichtste tint van de lipstick, de donkerste tint en een swatch van de twee tinten gemengd. I was impressed!

Emani make-up swatches

Emani make-up look

Maar voordat ik lovend over producten spreek, wil ik ze altijd eerst even aanbrengen op mijn gezicht.

Hieronder zie je de lipstick (boven de lichtste tint, onder de donkerste) en de blauwe oogschaduw terug in een look. Bij de full face look draag ik beide tinten van de lipstick met elkaar gemengd.

Emani make-up look

Emani make-up review

Emani Prismatic lipstick Shangri-la + Color Dust Kryptonite review

De swatch van de Color Dust oogschaduw ziet er geweldig uit, maar op het ooglid komt hij wat minder sterk naar voren.

Ik had bij deze look wel een oogschaduwbasis gebruikt (aan te raden!), maar ik had het droog aangebracht. Als je het nat aanbrengt, komt hij beter over én kun je het gelukkig opbouwen.

En hoewel ik niet dagelijks roze lipstick draag, word ik wel heel blij van de Shangri-La Prismatic lipstick. Ik moet zeggen: hij is op het randje.

Als ik teveel van de lichtroze tint aanbreng, dan lijk ik net Barbie. Maar gemengd vind ik het een hele mooie tint, die mijn blauwe ogen goed doet.

Als je een oogschaduwbasis gebruikt, blijft de oogschaduw goed op zijn plek zitten. En dat vind ik zeker bij zo’n tint (die ik vaak bij party looks draag) belangrijk.

Ook de lipstick heeft een goede houdbaarheid: drankjes en niet te vette maaltijden zijn geen probleem. Ik ben weer erg blij met de producten van Emani, het is echt een mooi merk!

Prijs & verkooppunten

Tot slot: de Emani Prismatic lipsticks kosten €23 en de Emani Color Dust oogschaduws €14,25

NOTE: de website van Emani Nederland is helaas niet meer live. Het lijkt er op dat dit merk helaas niet meer in Nederland verkocht wordt 🙁 Je kunt eventueel kijken op de internationale website.

Liefs Mariëlle

Ik heb deze producten ontvangen ter review

Volg:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

60   118
8   92
8   76
23   183
18   64

Follow on Instagram