Hema Eyebrow Gel review | Beste budget wenkbrauwgel

Tijdens een leuk event maakte ik kennis met de Hema eyebrow gel. Hoewel… Ik heb 3 jaar bij de Hema gewerkt, dus eigenlijk kende ik hem al heel goed. Maar ik had hem nog nooit geprobeerd, want ik gebruikte altijd alleen het Hema wenkbrauwpotlood. Nu ik deze wenkbrauwgel toch al een tijdje heb, deel ik hem graag in deze review. Wat is het voor product en hoe kun je het aanbrengen?

hema eyebrow gel

Wat is wenkbrauwgel & is het waterproof?

De Hema eyebrow gel is als een mascara voor je wenkbrauwen. Maar in plaats van doorzichtig heeft deze wenkbrauwgel tijdelijk een kleurtje.

Volgens Hema zou je hiermee kunnen ‘shapen’ en definen’. Je wenkbrauwen invullen gaat hiermee niet, er komt niet veel kleur van af.

Maar je kunt je wenkbrauwen door de gel zeker meer vorm geven en ‘setten’. Door er een gel over aan te brengen, blijven je wenkbrauwen langer in vorm.

En je kunt ‘springerige’ haartjes in toom houden. Je hebt een geheel doorzichtige variant van deze en nog een lichtbruine tint. Alle varianten zijn overigens niet waterproof.

hema eyebrow gel

Hema wenkbrauwgel aanbrengen

Hieronder zie je het borsteltje van de Hema eyebrow gel. Het is een handig borsteltje, maar ik vind hem vrij groot. Ik heb toch vrij snel dat ik buiten mijn wenkbrauwcontouren knoei. Zeker als er veel kleur van af zou komen, zou dat niet handig zijn.

Maar dat is hierbij dus niet het geval. Ik gebruik dit product dus over mijn wenkbrauwpotlood heen. Wil je je wenkbrauwen minimaal aanzetten? Dan kun je wellicht alleen deze gebruiken!

hema eyebrow gel

Gebruik

Natuurlijk wil ik ook door middel van een demonstratie laten zien hoe het werkt. Links zie je mijn wenkbrauw zonder enkel product. Zoals je ziet mag ik niet klagen, mijn wenkbrauwen zijn van zichzelf aardig vol en gekleurd.

Ik kan zo ook prima met een droog borsteltje in vorm borstelen. Maar om het de hele dag in vorm te houden, kun je een wenkbrauwgel gebruiken. Rechts zie je het minimale effect dat de eyebrow gel geeft aan mijn wenkbrauwen. Hema eyebrow gel

Look

Ik vind de Hema eyebrow gel alleen te weinig, zelfs bij een dagelijkse look. Wel gebruik ik hem dus na mijn wenkbrauwpotlood of eventueel poeder. Ik gebruik hem zodat mijn brows in shape blijven.

Make-up look

Hema eyebrow gel review

Ik vond het leuk om de Hema eyebrow gel nu eindelijk eens zelf te proberen, in plaats van er alleen maar naar te kijken. Maar ik ga dit product niet opnieuw aanschaffen.

Het effect van de gel is me toch te minimaal en daarom is het geen must voor mij.

Maar wellicht heb jij wel weelderige wenkbrauwen en werkt het voor jou wel. Ik ken namelijk genoeg fans die er bij zweren, dus wellicht zou jij het ook fijn vinden.

Ga je liever voor een natuurlijk product voor je wenkbrauwen? Probeer dan eens de pencil van Benecos!

Prijs en verkooppunten

De Hema eyebrow gel kost €3,75 en is dus verkrijgbaar in drie tinten. Dit product is uiteraard te vinden bij de Hema, online of in de winkel. Gebruik jij wel eens een wenkbrauwgel?

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Volg:

11 Comments

 1. 16 november 2016 / 08:23

  Ik heb hem ook maar vind het helaas niets hij doet bij mij te weinig.

 2. 16 november 2016 / 08:35

  Ik heb toen op het event ook voor het eerst kennis mee gemaakt en ik moet zeggen ; ik gebruik ‘m nog steeds!

 3. 16 november 2016 / 11:17

  Jammer dat hij je niet bevalt.. Wel een fijne, eerlijke review!

 4. 16 november 2016 / 15:41

  Hmm, ik had er iets meer van verwacht omdat hij zo populair is. Het doet inderdaad vrij weinig, maar wel handig voor als je voor een complete neutral look wilt gaan :) Fijne review!

 5. 16 november 2016 / 17:53

  Hij is mij te natuurlijk, ik houd van dikkere aangezette wenkbrauwen (A)

 6. 17 november 2016 / 12:03

  Ik vind persoonlijk het borsteltje echt te groot. Ik heb er zelf 1 van Benefit en dat borsteltje is kleiner en werkt voor mij fijner. :)

 7. 17 november 2016 / 12:57

  Ik kan me herinneren dat deze vroeger best populair was. Het lijkt me een prima brow-gel.

 8. 17 november 2016 / 14:33

  Ik gebruik de doorzichtige versie van deze! xx

 9. 18 november 2016 / 19:55

  Jammer dat het effect minimaal is, Had er inderdaad meer van verwacht.

 10. 26 november 2016 / 03:11

  Helaas niet dierproefvrij dus die skip ik!

 11. 26 november 2016 / 03:13

  Dankjewel :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.