Kruidvat Natures verzorging review | Natuurlijk & Vegan

Wauw! Wat werd ik enorm blij toen ik een groot pakket ontving met de nieuwe Kruidvat Natures verzorging. Ik zeg altijd: hoe meer vraag, hoe meer aanbod er komt en dat blijkt maar weer. Kruidvat heeft onlangs een nieuwe lijn natuurlijke én vegan gezichtsverzorging gelanceerd en ik mocht de producten testen. Uiteraard volgt er dan een review, want dit vind ik te leuk om niet met je te delen!

Kruidvat Natures verzorging Review

Kruidvat Natures verzorging

Veganist worden is één ding en kiezen voor natuurlijke producten is ook één ding.

Beide aspecten kunnen lastig zijn als je bijvoorbeeld gezichtsverzorging wilt kopen in de winkel.

Helemaal als je de aspecten ook nog combineert, zoals ik. Gelukkig heeft Kruidvat nu de Natures lijn geïntroduceerd.

Eerst was ik genoodzaakt om online te bestellen en dan zit je vaak met verzendkosten.

Gelukkig kun je nu gewoon de drogist binnenlopen als je een nieuw skincare product wilt kopen dat natuurlijk, dierproefvrij, vegan én betaalbaar is.

Ik was reuze benieuwd naar de producten.

Kruidvat Natures verzorging review
Lees hier meer over schadelijke ingrediënten in cosmetica

Kruidvat Natures assortiment

Ik dacht dat Kruidvat met een paar producten zou komen, maar ze pakken het meteen goed aan.

De producten hebben een leuke verpakking, wat perfect past bij het natuurlijke thema.

Alles is lekker clean, ik houd ervan! Bovendien zijn de verpakkingen fijn en hygiënisch in gebruik.

De collectie bestaat uit een hydrating en sensitive dag- en nachtcrème, anti-age Q10 dag-, nacht- en oogcrème, hydrating oogmake-up remover, hydrating facial wipes en een sensitive micellair water.

Kruidvat natures review

Gebruik

Ik kon niet wachten om met de producten aan de slag te gaan! Hieronder vind je een collage van de eye make-up remover en micellair water, de sensitive day & night cream en de hydrating day & night cream.

En daarnaast nog de anti-age dagcrème, nachtcrème en oogcrème. De eye make-up remover en micellair water zijn zoals je duidelijk kunt zien echt doorzichtig.

De hydrating crème is wat dikker van textuur dan de sensitive crème en dat is ook wel logisch.

Minder logisch vind ik dat de anti-age dagcrème rijker aanvoelt dan de anti-age nachtcrème.

Kruidvat Natures skincare review

Kruidvat Natures verzorging review

De eye make-up remover werkt prima om natuurlijke mascara te verwijderen, maar synthetische mascara verwijderen lukt me hiermee helaas niet.

Ook de micellair water kreeg dat niet voor elkaar, maar die is wel heel fijn voor gezichtsmake-up en lipmake-up.

Zowel de hydrating en sensitive crème als de anti-age crèmes vind ik fijn.

Het is natuurlijk afhankelijk van je huidtype en leeftijd welke crème het beste bij je huid past. Ik gebruik persoonlijk het liefst een olie voor mijn huid.

De oogcrème gebruik ik met veel liefde, die vind ik super fijn. Wat ben ik blij dat we vanaf nu gewoon de drogist binnen kunnen lopen voor dierproefvrije, vegan, natuurlijke én betaalbare gezichtsverzorging.

EDIT: Kruidvat Pure & Nature douchegels

Eerder schreef ik een artikel over de Kruidvat Pure & Nature douchegels, ik was ontzettend blij dat Kruidvat dit nu aanbood.

Ik heb ze met plezier gebruikt, maar helaas zijn deze voor zover ik weet niet meer zo verkrijgbaar (enkel 1 douchegel optie binnen de Natures lijn).

Kruidvat pure & nature review

Prijs & verkooppunten

Tot slot nog de prijzen van deze Kruidvat Natures verzorging review: de hydrating en sensitive dag- en nachtcrème en de anti-age Q10 dag-, nacht- en oogcrème kosten €3,99 per stuk, de hydrating oogmake-up remover € 1,99, de hydrating facial wipes € 1,79 en de sensitive micellair water € 2,49.

De producten zijn verkrijgbaar in de Kruidvat winkels en in de webshop. En wist je dat Kruidvat naast haar eigen merk nog meer dierproefvrije producten verkoopt? Check het artikel dat ik specifiek daarover schreef.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram

Ik heb deze producten ontvangen ter review

21 Reacties

 1. 27 juni 2018 / 06:42

  Ik vind het een hele mooie lijn, en lekker betaalbaar!

 2. 27 juni 2018 / 07:23

  Ik vind dit ook alleen al qua concept zo’n mooie lijn. Ik ben nu net de producten aan het testen :) De make-up remover vond ik niet zo geweldig, maar de andere producten bevallen me tot nu toe heel goed. Fijn dat jij ook zo positief bent! En zeker fijn dat ook Kruidvat nu een natuurlijke verzorgingslijn aanbiedt en dan ook nog eens tegen een heel betaalbare prijs.

 3. 27 juni 2018 / 10:44

  Top dat Kruidvat dit heeft toegevoegd aan het assortiment. Ik heb zelf het micellair water en de eye make up remover.

 4. 27 juni 2018 / 12:27

  Wat een leuke lijn, klinkt goed! Ik heb een dagcrème van Kruidvat, in een tube, zonder parfum, zonder alcohol en met factor 30. Die vind ik ook al heel fijn en lekker betaalbaar!

 5. Mariëlle
  Auteur
  27 juni 2018 / 16:31

  Ja écht super!

 6. Mariëlle
  Auteur
  27 juni 2018 / 16:31

  Ik ben heel benieuwd naar jouw review! :)

 7. Mariëlle
  Auteur
  27 juni 2018 / 16:33

  En wat vind je daarvan? :)

 8. Mariëlle
  Auteur
  27 juni 2018 / 16:33

  En, wat vind je ervan? :)

 9. Mariëlle
  Auteur
  27 juni 2018 / 16:34

  Maar niet natuurlijk lijkt me? Dat is bij deze lijn wel het geval! Maar nog steeds is het super dat Kruidvat zoveel biedt :)

 10. Sara | MevrouwMiauw
  27 juni 2018 / 21:13

  Wat gaaf dat Kruidvat deze lijn heeft uitgebracht. Ik kocht meestal veel cosmetica in Duitsland en bij Holland & Barrett, maar ik wil ook weleens een aantal producten van deze lijn een kans geven. :)

 11. 28 juni 2018 / 14:02

  Oeh, mijn beste vriendin raadde me afgelopen weekend nog de oogcrème aan. Binnenkort testen!

 12. Mariëlle
  Auteur
  28 juni 2018 / 17:58

  Zeker eens doen :)

 13. Mariëlle
  Auteur
  28 juni 2018 / 17:59

  Ja, dat is echt mijn favoriet <3

 14. 3 juli 2018 / 13:04

  Na het lezen van deze review de oogcrème aangeschaft maar sjeee ! De huid onder mijn ogen brand als een gek nu.
  Ik denk dat deze lijn net iets te natuurlijk voor me is .

 15. Mariëlle
  Auteur
  4 juli 2018 / 12:00

  Oef, dat is niet fijn! Hoe bedoel je ‘net iets te natuurlijk’? In mijn ogen kan iets niet te natuurlijk zijn, maar juist alleen te chemisch ;) Het kan echter zijn (net zoals met chemische ingrediënten) dat je huid niet goed reageert op één van de ingrediënten. In ieder geval ontzettend balen :( Hopelijk vind je een fijn (natuurlijk) alternatief! Als je er wat aan kunt besteden: die van Santaverde is ook ontzettend fijn!

 16. 4 juli 2018 / 19:45

  Mijn ervaring is dat ik op veel natuurlijke stoffen reageer. ( jeuk en uitslag meestal ) maar in deze ingrediënten lijst vond ik niks ”geks” eigenlijk, ik ga toch maar weer terug naar mijn ”oude vertrouwde” oogcrème,. Ik kocht deze juist omdat hij zo lekker budget was :)

 17. Mariëlle
  Auteur
  4 juli 2018 / 20:40

  Wat vervelend! Heb je al eens een allergietest laten doen? Dat kan wellicht duidelijkheid geven!

 18. Thatbutterflyvegan
  13 juli 2018 / 17:49

  Deze producten zijn zo fijn! En het is echt top dat ze gemakkelijk verkrijgbaar zijn nu. De crème fijn ik een beetje naar Zwitsal ruiken haha, jij ook?

 19. Mariëlle
  Auteur
  13 juli 2018 / 18:58

  Pfoeh, ik weet niet meer hoe Zwitsal ruikt haha :P Maar dat is nog een leuke bonus dan ;) Tenminste, als je er van houdt haha!

 20. Amelia
  25 september 2021 / 22:56

  Super artikel en blog! :)
  Het zou heel leuk zijn als je ooit eens ook Biobey natuurlijke en vegan producten zou willen reviewen! We zouden het met veel plezier opsturen naar jou.
  Biobey is een webshop voor natuurlijke en duurzame beauty en verzorging.
  Groetejs van
  Biobey team!

 21. Mariëlle
  Auteur
  2 oktober 2021 / 13:32

  Graag even mailen hierover Amelia, als alle merken dit via reacties doen kan ik dat niet bijhouden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.