Wauw, wauw, wauw! Wat werd ik enorm blij toen ik een groot pakket ontving met de nieuwe Kruidvat Natures verzorging. Ik zeg altijd: hoe meer vraag, hoe meer aanbod er komt en dat blijkt maar weer. Kruidvat heeft onlangs een nieuwe lijn natuurlijke én vegan gezichtsverzorging gelanceerd en ik mocht de producten testen. Uiteraard volgt er dan een review, want dit vind ik te leuk om niet met je te delen!

Review Kruidvat Natures verzorging

Kruidvat Natures verzorging

Veganist worden is één ding en kiezen voor natuurlijke producten is ook één ding. Beide aspecten kunnen lastig zijn als je bijvoorbeeld gezichtsverzorging wilt kopen in de winkel. Helemaal als je de aspecten ook nog combineert, zoals ik. Gelukkig heeft Kruidvat nu de Natures lijn geïntroduceerd.

Eerst was ik namelijk genoodzaakt om online te bestellen en dan zit je vaak met verzendkosten. Gelukkig kun je nu gewoon de drogist binnenlopen als je een nieuw skincare product wilt kopen dat natuurlijk, dierproefvrij, vegan én betaalbaar is. Ik was reuze benieuwd naar de producten.

Kruidvat Natures verzorging review

Kruidvat Natures assortiment

Ik dacht dat Kruidvat met een paar producten zou komen, maar ze pakken het meteen goed aan. De producten hebben een leuke verpakking, wat perfect past bij het natuurlijke thema. Alles is gewoon lekker clean, ik houd ervan! Bovendien zijn de verpakkingen fijn en hygiënisch in gebruik.

De collectie bestaat uit een hydrating en sensitive dag- en nachtcrème, anti-age Q10 dag-, nacht- en oogcrème, hydrating oogmake-up remover, hydrating facial wipes en een sensitive micellair water.

Kruidvat natures review

Gebruik

Ik kon niet wachten om met de producten aan de slag te gaan! Hieronder vind je een collage van de eye make-up remover en micellair water, de sensitive day & night cream en de hydrating day & night cream. En daarnaast nog de anti-age dagcrème, nachtcrème en oogcrème.

De eye make-up remover en micellair water zijn zoals je duidelijk kunt zien echt doorzichtig. De hydrating crème is wat dikker van textuur dan de sensitive crème en dat is ook wel logisch. Minder logisch vind ik dat de anti-age dagcrème rijker aanvoelt dan de anti-age nachtcrème.

Kruidvat Natures skincare review

Kruidvat Natures verzorging review

De eye make-up remover werkt prima om natuurlijke mascara te verwijderen, maar synthetische mascara verwijderen lukt me hiermee helaas niet. Ook de micellair water kreeg dat niet voor elkaar, maar die is wel heel fijn voor gezichtsmake-up en lipmake-up.

Zowel de hydrating en sensitive crème als de anti-age crèmes vind ik fijn. Het is natuurlijk afhankelijk van je huidtype en leeftijd welke crème het beste bij je huid past. Ik gebruik persoonlijk het liefst een olie voor mijn huid. De oogcrème gebruik ik met veel liefde, die vind ik super fijn.

Wat ben ik blij dat we vanaf nu gewoon de drogist binnen kunnen lopen voor dierproefvrije, vegan, natuurlijke én betaalbare gezichtsverzorging. Ik vind het een geweldige zet van Kruidvat, you rock! Wist je dat ze ook al natuurlijke én vegan lichaamsverzorging hebben?

Prijs & verkooppunten

Tot slot nog de prijzen van deze Kruidvat Natures verzorging review: de hydrating en sensitive dag- en nachtcrème en de anti-age Q10 dag-, nacht- en oogcrème kosten €3,99 per stuk, de hydrating oogmake-up remover € 1,99, de hydrating facial wipes € 1,79 en de sensitive micellair water € 2,49.

De producten zijn verkrijgbaar in de Kruidvat winkels en in de webshop.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook.

Ik heb deze producten ontvangen ter review.