Ik nam me afgelopen maand nog ZO voor om niet zoveel te kopen in september, maar dat is niet gelukt. Alles behalve zelfs… Waar het bij de vorige New In editie voornamelijk ging om fair fashion, gaat het bij New In september 2017 voornamelijk om natuurlijke cosmetica. Holy guacamoly, deze maand is mijn make-up stash ineens geheel natuurlijk geworden. In dit artikel laat ik je zien hoe, want wauw!

New In september 2017

New In september 2017

Eind vorig jaar besloot ik te beginnen met de New In artikelen. Dit om op een rij te zetten wat ik per maand koop en wat ik mag ontvangen. Dit vind ik niet alleen leuk om zelf te zien en om met jullie te delen, het is ook erg handig. Ik heb nu inzicht in hoeveel er binnen komt en dat is wel fijn gezien het feit dat ik bezig ben met minimalisme. Maar deze maand ging het ‘helaas’ ook echt weer even mis…

Gekocht

Ik begin even met wat ik de afgelopen maand gekocht heb, want ik krijg écht niet alles zomaar. Aller eerst nam mijn (inmiddels oud-) collega twee producten mee van Alverde. Na mijn eerste acne behandeling schafte ik gelijk ook een nieuwe verzorgingslijn aan. Op de Beauty Trade beurs in Utrecht maakte ik kennis met Emani. Ik kreeg een aantal producten mee en heb de andere producten zelf gekocht. Ook deed ik een aardig grote bestelling bij Biocareonline voor het merk Inika. En tot slot was ik afgelopen week nog bij Lush om een cadeautje te kopen voor mijn zusje. Hè, nam ik zelf ook wat mee!

Alverde make-up multi review Dr. Spiller skincare reviewEmani eye trio powder reviewInika make-up reviewLush No Drought droogshampoo review

Ontvangen

Hoewel ik hierboven net nog schrijf dat ik écht niet alles zomaar krijg, ben ik wel gruwelijk verwend. Het moge duidelijk zijn dat ik hier ontzettend dankbaar voor ben. Zeker gezien de producten zo goed bij me passen. Ik ontving de Benecos shampoo van Blossom Up en de overige producten van de merken zelf of van persbureau’s. De afgelopen maand heb ik met veel liefde pakketjes uitgepakt, zoveel moois en fijns!

Benecos aloë vera shampoo Review Jane Iredale Salt of the earth deodorant Review Boho make-up Mineralissima make-up reviewFaith in Nature haarverzorgingFaith in Nature lichaamsverzorging

De komende tijd…

Je ziet hem vast al aankomen: voor de komende tijd heb ik weer genoeg review materiaal. Ik kan echt niet wachten om alles met jullie te delen. Doordat het zoveel is, zullen sommige reviews wel net wat langer op zich laten wachten. Laat vooral even een reactie achter met waar jij het meest benieuwd naar bent. Dan probeer ik die review wat extra voorrang te geven 🙂 Ik kan de komende tijd in ieder geval écht even vooruit…

Liefs Mariëlle