Sukin hydrating day cream review | Natuurlijk, dierproefvrij & vegan

Als je net als ik een gevoelige huid hebt (en er niet van af kunt blijven), zul je weten hoe moeilijk het is om de perfecte crème te vinden. Zelf gebruik ik enkel nog natuurlijke producten en producten zonder dierlijke ingrediënten. Nu is het gelukkig helemaal niet moeilijk om een vegan crème te vinden. Ik mocht deze Sukin hydrating day cream ontvangen en ik was direct fan. Vandaag vertel ik je er meer over!

Sukin hydrating day cream

Sukin hydrating day cream

Waar het nogal moeilijk kan zijn om een goede vegan mascara te vinden, is dat bij dagcrèmes eigenlijk helemaal niet zo moeilijk.

Daar zijn er genoeg van te vinden die én natuurlijk én vegan zijn. Voor mijn huid zijn er maar weinig die werken, maar deze van Sukin was liefde op het eerste gezicht.

Ik wilde meer weten over dit merk uit Australië, dat sinds oktober 2017 verkrijgbaar is in Nederland. Het is natuurlijk, dierproefvrij én vegan.

De verpakkingen zijn recyclebaar en het merk gebruikt geen schadelijke stoffen.

Sukin producten review

Sukin heeft een NO-list: een lijst van ingrediënten die zij in hun producten vooral niet gebruiken. Deze is als volgt:

Sulphates (SLS & SLE), Parabens, Synthetic Fragrances, Animal Derivatives, Harsh Detergents, Propylene Glycol, Artificial Colours, Triethanolamine, Mineral Oils & EDTA.

Sukin ervaringen

Sukin hydrating day cream ingrediënten

Maar wat bevat deze Sukin hydrating day cream dan wel? Deze rose hip oil lijn wordt gekenmerkt door ingrediënten als aloë vera, rozenbottel, jojoba, avocado, cacao, sheabutter en vitamine E.

De lijst van deze crème ziet er als volgt uit:

Sukin cream ingredienten

Werking

De Sukin hydrating day cream zit in een prachtig glazen potje dat een chique uitstraling geeft. Ik vind het mooi en ik weet zeker dat ik dit potje ook als het op is nog ga bewaren.

Een pot is minder hygiënisch én de zuurstof die erbij kan, zorgt dat de werkzame ingrediënten eerder hun kracht verliezen.

Dat is dus helaas niet zo fijn… Maar als je de crème vaak genoeg gebruikt, zal hij op tijd opgaan. Op de foto hieronder zie je dat de crème wit is van kleur. De crème voelt voedend aan en trekt snel in!

Sukin skincare review

Sukin hydrating day cream review

Mocht je Sukin nog niet kennen, dan moet je het écht eens gaan proberen. De producten zijn natuurlijk, dierproefvrij en vegan en ook nog eens betaalbaar.

En het is ook nog makkelijk verkrijgbaar. Ik ben in ieder geval erg tevreden over de Sukin hydrating day cream en ik wil zeker meer producten van het merk gaan proberen.

Deze crème hydrateert mijn huid in de winter namelijk erg goed, het is precies wat mijn huid nodig heeft om ook in de winter gezond te blijven.

Meer leuke merken leren kennen? In dit artikel vind je 100+ natuurlijke merken :)

Prijs & verkooppunten

Sukin is sinds kort verkrijgbaar bij Holland & Barrett, maar je vindt het ook online bij Biggreensmile! Deze day cream kost €23,99 voor 120 ml.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Ik heb dit product ontvangen ter review.

Volg:

2 Comments

  1. 10 januari 2018 / 06:35

    Ik ben er ook erg tevreden over, het is een heerlijke crème.

  2. Mariëlle
    Auteur
    10 januari 2018 / 21:55

    En een super leuk merk :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.