Updated Home Tour | Minimalistisch interieur & Simple living

Ik ben nu nét een jaar uit huis, maar eigenlijk voelt het alsof ik hier al veel langer woon. Dat komt denk ik doordat ik me hier zo thuis voel. Dit appartement heeft alles wat ik zocht (op een vaatwasser na haha) en ik ben van plan om hier echt nog wel even te blijven. Ik deelde vorig jaar al een home tour, maar ik vond het tijd worden voor een Updated Home Tour. Benieuwd of het nog net zo minimalistisch is?

Updated Home Tour

Mijn minimalistische interieur

Al voordat ik hier kwam wonen, wist ik precies hoe ik het in wilde richten. Het duurde even voordat ik de sleutel kreeg en dus aan de slag kon, maar ik had alles al geregeld.

Ik had mijn meubels uitgezocht en de kleur voor de muren was ook al bedacht: all white everything. Lekker fris, rustig en ruimtelijk!

Ik had nog maar weinig spullen toen ik uit huis ging, want ik was toen al bezig met minimalisme.

Dat geeft rust in mijn hoofd, waardoor ik alle energie heb om me te focussen op wat ik écht belangrijk vind. En het is maar goed ook, want ik kan hier nu ook weer niet héél veel spullen kwijt.

Updated home tour

Vorig jaar, toen ik hier net woonde, deelde ik dus al een home tour. Aan de ene kant is er niet zo gek veel veranderd, maar aan de andere kant ook weer wel.

Ik heb namelijk geen kledingkast meer, maar een kledingrek. Ook is het kastje uit mijn keuken verdwenen en heb ik wat meer decoratie toegevoegd.

In het begin had ik nog weinig aan de muren hangen en weinig planten staan. Dat was een bewuste keuze op dat moment, omdat ik nog niet precies wist wat ik wilde op dat gebied.

En ik vond het zonde om iets te kopen, omdat er iets ‘moest’ staan of hangen. Nu is het helemaal ‘af’ :)

Capsule Wardrobe

Updated home tour video

Mocht je benieuwd zijn naar hoe mijn appartement er op dit moment uitziet, bekijk dan zeker even de korte updated home tour video.

De witte meubels en stoelen zijn van Ikea, het kledingrek van Marktplaats en de bank van Leen Bakker. Het tv kastje heb ik van mijn opa geërfd.

Mocht je nog vragen hebben over mijn inrichting, laat dan gerust een reactie achter! Hope you liked it <3

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

39   157
65   172
40   166
37   229
23   228

Follow on Instagram