Najel dead sea mud mask review | Dé oplossing tegen acne?

Waar ik eerder altijd tweemaal per week een masker gebruikte, deed ik dat even terug niet meer. Ik was namelijk weer in een oorlog met mijn huid. Of het nu hormonen waren, winters weer of wat dan ook: ik wist het gewoon niet meer. Dan dacht ik iets gevonden te hebben dat werkte en dan werkte het toch weer niet. Daarom besloot ik toen om toch weer eens een masker te proberen, namelijk het Najel dead sea mud mask. Ik gebruik hem nog steeds graag!

Najel dead sea mud mask

Najel dead sea mud mask

Scrubben heb ik al heel lang niet meer gedaan, omdat mijn huid super gevoelig is. Bovendien is scrubben met een acne huid niet verstandig, omdat je de ontstekingen dan open maakt.

Dit kan acne alleen maar verergeren. Daarom gebruikte ik dus wel al lang maskers. Die breng je (plaatselijk) aan en verwijder je na bijvoorbeeld 10 minuten weer.Review Najel dead sea mud mask

Werking

Het dead sea mud mask zit in een pot met flink wat informatie in verschillende talen. En daar komt meteen een kritiekpunt: ik vind de pot mega onhandig. Ik knoei er elke keer weer mee…

Maar waarom zou je dode zee modder op je huid willen smeren!? Nou, het bevat veel zout & mineralen wat geschikt is bij huidproblemen zoals acne en eczeem.

Je kunt het niet alleen gebruiken voor je gezicht, maar ook voor je lichaam: multifunctioneel dus!

Gebruik

Op de verpakking staat vermeld dat je het aanbrengt en 20 minuten laat zitten. Voordat je het aanbrengt, moet je het wel echt even door roeren.

De reden zie je hieronder wel: de substantie bovenaan in de pot is erg vloeibaar. De ‘harde kern’ van de modder zakt wat naar beneden.

Als je het mengt heb je wel weer de goede substantie, die je makkelijk aan kunt brengen. Je laat het voor 20 minuten op je huid zitten en wast het er daarna voorzichtig weer af.

Najel dead sea mud mask review

Mijn mening

Het Najel dead sea mud mask is krachtig geschut, dat kan ook niet anders want het enige ingrediënt (dode zee modder, duh!) is ontzettend puur. Je voelt het als het ware werken op je huid.

Bij wondjes voel je dit, het prikt daar behoorlijk. Maar dat is voor mij altijd wel een teken dat het werkt. Je kunt het masker over je hele huid aanbrengen, maar bijvoorbeeld ook op een opkomend puistje.

Zo droogt het puistje snel uit, voordat hij echt doorkomt. Het masker droogt echt op wanneer je hem aanbrengt, maar het droogt je huid gelukkig niet uit.

Je huid voelt na gebruik schoon én zacht: heerlijk! Ik breng daarna overigens wel nog een crème aan.

Prijs en verkooppunten

Het Najel dead sea mud mask kost €12,95 en is onder andere verkrijgbaar via Bol.com. Voor een pot van 150 ml, waarvan je per keer weinig nodig hebt, vind ik dat een mooie prijs.

Het is namelijk echt puur natuur en doet daadwerkelijk wat voor je huid: een topper! Mijn pot is niet voor niets al voor meer dan de helft op.

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.

Volg:

16 Reacties

 1. 10 mei 2017 / 08:22

  Klinkt prettig! Ben wel benieuwd geworden :)

 2. 10 mei 2017 / 09:54

  Deze lijkt me echt heerlijk, ik heb er wel eens meer van gehoord. Vooral de diepe reiniging spreekt mij erg aan en daar naast ben ik gek op maskers..

 3. 10 mei 2017 / 11:07

  Dit klinkt heel erg goed! Ik heb helaas ook vaak last van puistjes (kaak/kin). Scrubben doe ik inderdaad ook niet meer, omdat ik las dat dat eigenlijk heel slecht is. Tijdje terug was mn huid zo erg dat ik het ook niet meer wist. Na zoveel goede reacties, BHA spul van Paul’s Choice gekocht. Het heeft mijn huid echt wel verbeterd, maar helemaal puistvrij ben ik niet, soms wel, maar dan komt er toch weer eentje. Meestal heb ik dus nog wel 1 a 2 puistjes en nu ik ongesteld ben weer wat meer.

 4. 10 mei 2017 / 13:25

  Klinkt goed! Erg betaalbaar, ook. Fijn dat de pot zo lang meegaat.

 5. 10 mei 2017 / 13:35

  Dit product klinkt wel heel erg fijn. De prijs is ook mooi !

 6. 10 mei 2017 / 16:36

  Dit klinkt wel heel fijn! Ik vind het ook goed dat het zo’n puur product is, daar houd ik altijd van bij skincare.

 7. 11 mei 2017 / 07:57

  Ja, fijn he ♡

 8. 11 mei 2017 / 07:57

  Ja, echt fijn :)

 9. 11 mei 2017 / 07:58

  Fijn dat je in ieder geval wel wat gevonden hebt om het wat terug te dringen!! En dat laatste blijf je houden vrees ik :(

 10. 11 mei 2017 / 07:58

  Heerlijk he ;)

 11. 11 mei 2017 / 07:59

  Hihi leuk om te horen!

 12. 15 mei 2017 / 12:21

  Puur natuur voor op je gezicht. Het klinkt best heel goed. Ik heb ook nog niet eerder dode zee modder gebruikt. Ik zou dit masker ook nog wel eens willen proberen.

 13. 15 mei 2017 / 19:07

  Hihi onthouden dan ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

40   135
83   224
65   181
21   189
31   175

Follow on Instagram