Review Hema make-up base | Deze primer is dierproefvrij & Budgetproof

Ik heb héél wat geprobeerd om van puistjes af te komen. Zo heb ik er een hele tijd geleden voor gekozen om geen producten met parfum meer te gebruiken. Alle producten met parfum heb ik weg gegeven. Ik moest daardoor op zoek naar een nieuwe primer, waar geen parfum in zit. Dat werd de Hema make-up base. Ik heb daar jaren gewerkt en ik weet dat deze populair is. Kijk je mee naar de review?
Hema make-up base review

Hema make-up base review

De tube is klein, dus hij is makkelijk mee te nemen. Ook vind ik het een handige manier om mee te werken, de tube blijft schoon.

En de inhoud? Die is spierwit! Het voelt eigenlijk een beetje als dagcrème, maar dan helemaal niet vettig.

Hema make-up base review

Hema make-up base ingrediënten

De ingrediënten worden helaas niet vermeld op de primer en zijn op de Hema website ook niet terug te vinden. Gelukkig kun je in elk Hema filiaal naar de ingrediëntenlijst vragen.

Gebruik van de Hema make-up primer

Wees niet bang, zodra je het uitsmeert, zie je niets meer terug van de witte kleur.
Hema make up base review

Hema make-up base review

Deze base bevat geen parfum en ik ben hier echt heel blij mee. Je merkt er niets van dat het op je gezicht zit, dat is ook altijd wel fijn om te weten. Deze base zorgt ervoor dat je make-up mooier en langer op zijn plek blijft zitten. Ik vind het echt een aanrader!

Prijs & verkooppunten

De make-up base kost €4,50 en is natuurlijk verkrijgbaar in Hema winkels en in de Hema webshop.

Let op: inmiddels is dit exacte product volgens mij niet meer verkrijgbaar. Hema heeft nu wel een aantal primers in het assortiment, in verschillende tinten. De anti-shine primer lijkt denk ik het meeste op deze Hema make-up base. Ook die kost €4,50 dus dat is gelukkig niet gewijzigd.
Zelf gebruik ik enkel nog natuurlijke producten, vanwege schadelijke ingrediënten.

Liefs Mariëlle

P.S. wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg me dan op Instagram of Facebook!

Volg:

59 Reacties

  1. 13 augustus 2014 / 04:55

    Deze klinkt erg fijn. Vind producten zonder alcohol altijd veel fijner en milder voor de huid. Ik zal deze eens ga proberen, ik heb er nu één van Pupa. Liefs

  2. 13 augustus 2014 / 07:05

    Ik ben altijd beetje bang voor Hema producten. Tijd terug kreeg ik er altijd uitslag van. Hij klinkt verder wel goed.

  3. 13 augustus 2014 / 07:09

    Dit klinkt wel heel goed! Ik gebruik zelf meestal geen base of primer onder mijn make-up, op de een of andere manier kan ik lang niet tegen alles en mijn make-up blijft meestal wel vrij goed zitten gelukkig! Uiteindelijk wil ik nog wel een fijne base of primer gaan gebruiken voor als ik een hele lange dag heb, misschien dat ik deze daarvoor eens moet gaan proberen! :)

  4. 13 augustus 2014 / 07:12

    Klinkt al een super fijn product!

  5. 13 augustus 2014 / 07:17

    Hij klinkt heel erg fijn! Ik vind de producten van de hema zo heerlijk!
    Liefs, Tessa

  6. Saraya Callewaert
    13 augustus 2014 / 08:01

    Hij klinkt erg fijn :)
    X

  7. 13 augustus 2014 / 08:15

    Wat een fijn prijsje. Ideaal ook dat er geen parfum inzit!

  8. 13 augustus 2014 / 09:26

    Oh dit is super handig, hier ga ik zeker eens naar kijken. Bedankt voor de goede tip! <3

  9. Infinity
    13 augustus 2014 / 09:40

    Klinkt als een fijn product!

    Liefs,
    Eva ♥

  10. 13 augustus 2014 / 09:41

    Klinkt goed :D Ik gebruik nu die van Essence maar heb niet echt het idee dat mijn make-up daar door echt langer en beter blijft zitten x

  11. 13 augustus 2014 / 11:25

    Klinkt erg goed! :-)
    Ik gebruik er momenteel eentje van P2.

  12. Eilish (artisticstateofmind)
    13 augustus 2014 / 13:28

    Deze klinkt fijn. Ik gebruik er nu geen en dat wil ik wel gaan doen!

  13. mellavieee
    13 augustus 2014 / 14:59

    Deze klinkt fijn in gebruik!

  14. 13 augustus 2014 / 18:03

    Hij lijkt me erg fijn! Op dit moment gebruik ik geen make-up base, misschien dat ik deze aan ga schaffen.

  15. Manon Boerakker
    13 augustus 2014 / 18:33

    Klinkt als een goed product. Hema krijgt steeds betere producten!

  16. 14 augustus 2014 / 05:59

    Klinkt erg fijn! Ik gebruik zelf bijna nooit een basis, gebruik bijna altijd bb of cc cream. Wanneer ik een basis gebruik is het die van nyc of p2.

  17. 14 augustus 2014 / 07:04

    Klinkt erg fijn! Ik heb nog nooit een primer gekocht, dus misschien is dit een goede :)

  18. Sonja Pepers
    14 augustus 2014 / 09:48

    hij klinkt goed, maar is een keertje proberen gebruik tot nu toe nog geen make-up base

  19. Marlissa thinkpretty
    14 augustus 2014 / 12:34

    Ik heb net de variant van Essence – all about matt gekocht maar deze lijkt me ook erg fijn! :)

  20. 14 augustus 2014 / 14:08

    Wat een fijn product!

  21. Emmy
    14 augustus 2014 / 17:06

    Hij lijkt me heel fijn! Ik heb veel producten van hema :) Liefs

  22. Bo
    14 augustus 2014 / 20:10

    Deze klinkt wel heel goed!

  23. Sylvana J
    14 augustus 2014 / 20:28

    Dat klinkt fijn! En het prijsje is ook erg goed :).

  24. mommysspirituallife
    14 augustus 2014 / 20:36

    Toevallig heb ik deze ook maar ik gebruik hem amper! Omdat ik altijd bb cream gebruik maar ik zal eraan denken als ik voor de foundation ga!

  25. 15 augustus 2014 / 17:11

    Ik ben dol op HEMA producten! En fijn dat je een primer gevonden hebt zonder parfum. Wel balen dat je hier allergisch voor schijnt te zijn!

  26. Sas
    15 augustus 2014 / 18:04

    Ziet er erg fijn uit! Ik vind HEMA erg leuke producten hebben en koop dan ook veel van hun huismerk :)

  27. madeleinelifestyle
    16 augustus 2014 / 18:23

    Klinkt echt superfijn :) Helemaal omdat er geen parfum in zit :)

  28. 24 augustus 2014 / 10:05

    Ja dat is voor mij echt super belangrijk en hij werkt top!

  29. 24 augustus 2014 / 10:06

    Ik nooit echt veel, maar ik werk er nu 3 jaar en sta dus te vaak op die afdeling te kijken hihi!

  30. 24 augustus 2014 / 10:06

    Ja dat is echt vervelend, veel leuke producten kan ik beter maar niet gebruiken, heel jammer!

  31. 24 augustus 2014 / 10:07

    Het is een toppertje!

  32. 24 augustus 2014 / 10:07

    Toch eens vaker gebruiken hihi :) Ik vergeet ook te vaak producten, dom van me!

  33. 24 augustus 2014 / 10:07

    Echt het proberen waard hoor!

  34. 24 augustus 2014 / 10:07

    Ik nu ook aardig wat en hier blijft het vast niet bij hihi!

  35. 24 augustus 2014 / 10:08

    Zeker, ik gebruik hem echt vaak!

  36. 24 augustus 2014 / 10:08

    Die ga ik ook zeker nog proberen, die lijkt me ook fijn!

  37. 24 augustus 2014 / 10:08

    Ik deed dat eigenlijk ook nooit, maar het is toch wel een fijn idee om een goede basis te hebben!

  38. 24 augustus 2014 / 10:08

    Voor zo'n prijsje is dat zeker de moeite waard :)

  39. 24 augustus 2014 / 10:09

    Ik deed dat ook nooit, maar sinds ik deze heb … ;)

  40. 24 augustus 2014 / 10:09

    Die jij nu noemt, lijken me ook erg fijn! Jammer dat de DM niet gewoon hier zit haha, lijkt me een hemel!

  41. 24 augustus 2014 / 10:09

    Dat vind ik nou ook!

  42. 24 augustus 2014 / 10:09

    Hij is zeker het proberen waard, zo duur is hij gelukkig niet :)

  43. 24 augustus 2014 / 10:10

    Absoluut, bij sommigen kreeg ik spontaan jeuk, van deze merk ik niks!

  44. 24 augustus 2014 / 10:10

    Dan is dit een goede om te proberen :)

  45. 24 augustus 2014 / 10:10

    Aah waarom hebben wij nou gewoon geen p2 :(

  46. 24 augustus 2014 / 10:10

    Hhhm toch wilde ik die wel eens gaan proberen, ach gelukkig is die ook niet zo duur ;)

  47. 24 augustus 2014 / 10:11

    Dat is het absoluut :)

  48. 24 augustus 2014 / 10:11

    Nou heeeel graag gedaan hoor :)

  49. 24 augustus 2014 / 10:11

    Beide ideaal ja hihi :)

  50. 24 augustus 2014 / 10:12

    Dat is ie zeker :)

  51. 24 augustus 2014 / 10:12

    Ik heb wat producten gehad waarvan ik dacht mwah, maar tegenwoordig denk ik steeds vaker, ja top!

  52. 24 augustus 2014 / 10:12

    Dat is het absoluut :)

  53. 24 augustus 2014 / 10:13

    Ik deed het eigenlijk ook nooit, tot ik er toch een wilde proberen en op aanraden er een kocht van de Etos. Maar man wat een jeuk kreeg ik daarvan zeg… Heel snel weggegooid en nu blijk ik allergisch te zijn voor parfum. Daarom ging ik op zoek naar een product zonder parfum en de HEMA heeft best veel producten zonder parfum! Dit is zeker een goede om te proberen hoor!

  54. 24 augustus 2014 / 10:14

    Ohjee dat is niet de bedoeling? Alleen bij Hema producten of ben je misschien allergisch voor een bepaald ingrediënt? Ik heb een gevoelige huid, maar hier heb ik geen last van!

  55. 24 augustus 2014 / 10:14

    Dankjewel Daphne, ik heb inmiddels al een berichtje teruggestuurd, ik ben al eens genomineerd, maar toch erg bedankt!

  56. 24 augustus 2014 / 10:15

    Ja het is echt beter voor je huid, dat merk ik wel aan mijn huid! Pupa is trouwens ook echt een leuk merk!

  57. Quinta
    28 augustus 2014 / 10:04

    Hmm ben wel erg nieuwsgierig naar dit product. Wilde bijna die van catrice kopen, maar ik lees nu een review van deze en ik vind het altijd fijn als een product niet te vettig is. Mooi review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

24   155
11   125
16   129
16   150
10   105

Follow on Instagram