Het is helaas nog niet zover, maar ik kijk er enorm naar uit om een plekje voor mezelf te hebben. Het lijkt me heerlijk om een eigen appartement te hebben en het precies zo in te richten zoals ik dat wil. Natuurlijk doe ik daarvoor maar al te graag inspiratie op en dat deel ik ook graag op mijn blog. Vandaag deel ik mijn wooninspiratie voor als ik op mezelf woon! Kijk je snel mee?

Wooninspiratie voor als ik op mezelf woon

Wooninspiratie voor als ik op mezelf woon!

Dus, hoe zit dat nu precies? Ik woon nog thuis, maar ik wil graag uit huis. Zodra ik voldoende inkomen heb, ga ik actief zoeken naar een eigen plekje. Maar inspiratie opdoen vind ik ZO leuk, dat ik daar al druk mee bezig ben.

Meubels

Laat ik maar meteen groots beginnen: ik weet al welke meubels ik wil! Natuurlijk moet ik nog wel bekijken wat er allemaal gaat passen in mijn stekje. Maar ik wil graag een grijze hoekbank en ik wil ook al super lang de witte Ikea kast. Verder wil ik een simpel bureau, waar ik als freelancer aan kan werken. De doorzichtige stoel heb je vast weleens op Pinterest gezien, ik vind hem heel tof! Qua bed zal ik eerst mijn eenpersoonsbed meenemen en dan kijken voor een groter bed.

meubel inspiratie

Voor aan de muur

Ik houd van minimalisme en rust, dus niet al teveel poespas. Maar ik houd wél van inspirerende quotes, dus die mogen niet ontbreken. De onderstaande quotes passen wel bij mij, ik weet nog niet welke ik zou kiezen. Wat je hieronder ziet zijn overigens muurstickers, maar je kunt ook gaan voor canvas. En wil je het groots aanpakken? Kijk dan eens in de Pixers webwinkel met fotobehang. Het lijkt me best leuk om één wandje te bedenken met een mooi, rustiek fotobehang.

wooninspiratie muursticker

Accessoires

En natuurlijk mogen accessoires ook niet ontbreken in mijn interieur. Ja, ik houd van minimalisme, maar het moet zeker niet saai worden. Accessoires brengen sfeer en momenteel houd ik vooral van goud. Maar ik ga door fases, want ik vind rosé goud bijvoorbeeld ook mooi. Ik wil mijn interieur vooral wit hebben en de accessoires afwisselen. Want ik houd bijvoorbeeld ook van accenten met roze en mintgroen.

wooninspiratie uit huis

Zoals je wel kunt zien ben ik al aardig ver met nadenken. Ik heb geen idee hoe snel een eigen plekje werkelijkheid zal worden. Maar ik zal jullie daar natuurlijk van op de hoogte houden en in mee nemen! Hoe ziet jouw ideale interieur er uit?

Liefs Mariëlle