Voordat ik begon met minimalisme had ik als beauty blogger zijnde soms zoveel make-up liggen om te testen, dat ik niet aan alles toekwam. Vervolgens stond alles dan in de rij om gepubliceerd te worden. Gelukkig is dat nu niet meer zo erg, maar ik heb dus nog enkele ‘achterstallige’ artikelen. Vandaag is het eindelijk tijd voor de review van het Catrice deluxe glow highlighter palette! Kijk je mee?

Catrice deluxe glow highlighter palette

Catrice deluxe glow highlighter palette

Om eerlijk te zijn, houd ik niet meer bij welke producten er in het assortiment komen en welke er uit gaan. Simpelweg omdat ik amper nog make-up koop, maar ook omdat ik er geen tijd meer voor heb. Ik werk voor mijn eigen bedrijfje en ik heb nog een parttime baan. In de ochtend breng ik niet meer zoveel make-up aan. Highlighter gebruik ik niet meer elke dag, maar ik ben er wel nog heel erg fan van! Dit palette zit nog steeds in het assortiment, dus vandaar dat ik de review graag nog even met je wil delen.

Catrice deluxe glow highlighter palette

Swatches

De drie tinten in dit palette zouden zorgen voor een ‘deluxe glow’, ik was benieuwd! Op de website van Kruidvat wordt over dit palette gezegd dat het zorgt voor een stralende, natuurlijke gloed. Het zachte poeder bevat glinsterende deeltjes die het licht weerkaatsen en daarom zou het werken als highlighter. Hieronder kun je de swatches zien! Als ik heel eerlijk ben, werd ik hier niet echt warm van!

Catrice deluxe glow highlighter palette

Look

Zo zacht als de poeders zijn, is ook het effect op mijn huid. De highlighters geven mijn cheeks inderdaad een natuurlijke glow. Veel verschil in kleur zie ik persoonlijk niet, maar de ene tint is wat koeler dan de andere. Toch zou ik daar niet een palette voor aanschaffen. Ik vind vooral de middelste tint mooi, maar die heb ik hier dan ook wel flink opgebouwd. Als je houdt van natuurlijk, dan is dit wel een mooi palette!

Catrice deluxe glow highlighter palette swatches

Mijn mening

Hoewel je bij de term highlighter een mega glow verwacht (ik althans), geeft dit palette dat niet. Maar dat belooft het palette dan ook niet! Catrice belooft dat dit palette een natuurlijke glow geeft en dat is zeker wel het geval. Zoals ik hierboven al vertelde, zie ik niet heel veel verschil in de kleuren. Toch zie je wel een beetje dat de ene tint koeler is dan de andere. Maar als je gewoon graag een gezonde glans wilt, die niet helemaal over de top is, dan kan ik je dit palette zeker aanraden! De pigmentatie is goed: je kunt het subtiel aanbrengen, maar je kunt het ook naar wens opbouwen. En Catrice is dierproefvrij, top!

Prijs en verkooppunten

Het Catrice deluxe glow highlighter palette is gelukkig ook nog eens vriendelijk geprijsd, namelijk €4,59. Daarvoor krijg je dan 3 highlighters, dus dat vind ik een mooie prijs. Je vindt Catrice bij Kruidvat filialen, sommige Trekpleister filialen en in de webshop van Kruidvat en Trekpleister!

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.