Etos botanical boost lime en mint review | Vegan cadeau tip

Hoewel Etos al even de Botanical boost producten in het assortiment heeft, heb ik er nog niets over geschreven. Tsja, als blogger heb je soms (of altijd) zo’n overload aan producten dat het er niet meteen van komt! Maar vandaag is het tijd voor de review van de Etos botanical boost lime en mint producten. Ik kreeg ze eens cadeau van mijn nicht en daarom weet ik uit ervaring dat de producten erg leuk zijn om cadeau te krijgen, maar dus ook om te geven!

Etos botanical boost lime en mint

Etos botanical boost lime en mint

Binnen de Etos botanical boost lijn heb je meerdere geuren. In deze review vind je drie producten van de lime & mint lijn: lekker fris! Ik review de lime & mint lip balm, de shower foam en de body soufflé.

En kunnen we aller eerst even stil staan bij de verpakkingen? Hoe leuk zijn deze producten vorm gegeven, complimenten aan Etos!

Ik vind het geweldig dat de producten dierproefvrij en vegan zijn. Ik probeerde daarom eerder al de Etos nagellak. Helaas zijn de producten niet natuurlijk (zie mijn artikel over schadelijke ingrediënten).

Etos botanical boost lime en mint lipbalm

Ik begin even met de Etos lime & mint lipbalm. Het is een mooi metalen tinnetje en als je hem opent dan komt er een super mooie blauwe substantie tevoorschijn.

Het enige wat je hoeft te doen, is je vinger een beetje over de balm heen halen en op je lippen smeren. De geur is erg lekker en de balm verzorgt mijn lippen goed.

Ook al geef ik de voorkeur aan een lipbalm in stick vorm, dit is gewoon een fijn product!

Etos botanical boost Etos botanical boost

Etos botanical boost lime en mint shower foam

Door naar de shower foam: ook al zo’n leuk product om cadeau te krijgen. Het is dat er Etos op de verpakking staat, anders had het ook zo bij de Rituals vandaan kunnen komen.

Gelukkig zijn deze producten wat leuker geprijsd, ook makkelijk dus als je een klein budget hebt voor een cadeau. Mocht je benieuwd zijn naar de ingrediënten, die vind je verderop in dit artikel terug.

Etos omschrijft al dat limoen en mint fris en opwekkend werken en dat ervaar ik ook!

Etos botanical boostEtos botanical boost

Op de foto hieronder zie je hoe ontzettend ‘vol’ de substantie van de foam is: heerlijk! Het is een mild en zacht product, het is goed te verdelen en ook weer goed af te spoelen.

Je huid voelt na het gebruik niet droog aan. Ik blijf er bij dat douche foams toch wat luxer aanvoelen dan een simpele douche gel: ik houd er wel van!Etos botanical boost

Etos botanical boost lime en mint body soufflé

Als laatste in dit artikel besteed ik nog aandacht aan de lime & mint body soufflé. Mocht je na het douchen met de foam nog wat hydratatie kunnen gebruiken, dan is er een bijpassend product.

De body soufflé zit in een super mooie pot met een rosé gouden deksel. I love it! De ingrediënten vind je ook weer hieronder terug.

Etos botanical boostEtos botanical boost

Op de foto hieronder zie je de substantie van de body soufflé, deze is vrij dik. Links zie je hem direct uit de pot en rechts zodra je begint het met verdelen.

Het is een romig, hydraterend product en dus ook weer met die frisse geur. Je moet wel even je best doen om de witte waas goed te verdelen over je huid, maar dan is die ook zo verdwenen. Etos botanical boost

Mijn mening

Ik ben erg blij met deze verzorgingsproducten van Etos! Ik vind het super leuk dat Etos zo’n lijn heeft opgenomen in het assortiment en dan ook nog met verschillende geuren.

Deze lijn met limoen en mint werkt erg opwekkend en daar houd ik wel van. Als ik moet kiezen dan is mijn favoriet denk ik de douche foam, omdat deze zo luxe aanvoelt!

Maar de body soufflé is bijvoorbeeld ook een heerlijk product. Ik heb het zelf ook wel eens cadeau gegeven, daar vind ik deze producten erg geschikt voor.

De producten zijn dus dierproefvrij en vegan. Etos make-up is trouwens ook top! Toch ga ik nu liever voor de nieuwe lijn van Kruidvat, want die is natuurlijk. De natuurlijke lipbalm van Douglas vind ik persoonlijk fijner.

Prijs en verkooppunten

De Etos botanical boost lime en mint zijn ook nog eens vriendelijk geprijsd! De lipbalm kost €2,99, de shower foam €4,99 en de body soufflé €4,99. Je vindt de producten uiteraard bij Etos.

Ze zijn geloof ik ook wel eens in de aanbieding, dus houdt de acties van Etos vooral in de gaten als je van plan bent om ze te gaan kopen.

Liefs Mariëlle

Volg:

20 Reacties

 1. Manon
  8 juni 2017 / 08:26

  Heerlijk zijn ze he, ik heb vorig jaar een bodymist cadeau gekregen van deze lijn in een andere geur en die is al bijna op gebruik het vrijwel elke dag, dus zeker dat ik hiervan dit jaar weer wat ga vragen :)

 2. 8 juni 2017 / 08:41

  Klinkt echt als fijne producten, nu ben ik erg nieuwsgierig naar de andere lijnen =)
  Liefs Jorinda

 3. 8 juni 2017 / 10:19

  Ik vind deze Botanical Boost lijn echt fantastisch!

 4. 8 juni 2017 / 11:18

  Ik vind deze verpakkingen er zo ontzettend mooi uitzien! Lime & Mint lijkt me perfect voor ‘s ochtends, dan ben je gelijk wakker. Jammer genoeg hebben wij geen Etos hier in België, anders had ik ze sowieso al gekocht!

 5. 8 juni 2017 / 15:30

  De producten lijken me heerlijk ! Jammer dat ik maar eens per jaar in de buurt van een Etos kom , maar aan de andere kant maar goed ook met mijn voorraad douchegel.

 6. 8 juni 2017 / 17:02

  Wat een fijn artikel en die laatste is echt mijn favoriet!

 7. 8 juni 2017 / 17:23

  Ohhh lord, die douchefoam! Ik vind Etos ZO goed bezig de laatste tijd. Leuke restyling, dierproefvrij én vegan, fijne nieuwe producten en collecties. Ja, ik ben fan! En ik ben vooral nieuwsgierig naar de Lime & Mint douchefoam, omdat ik DOL ben op douchefoams.

 8. 8 juni 2017 / 22:06

  One love hihi!

 9. 8 juni 2017 / 22:07

  Oh wat balen zeg :(

 10. 8 juni 2017 / 22:07

  Ah no :( Helemaal niet aan gedacht!

 11. 8 juni 2017 / 22:07

  Zeker <3 Ik wil nog meer lijnen proberen!

 12. 8 juni 2017 / 22:08

  Oh dat is slim inderdaad!!

 13. 9 juni 2017 / 09:29

  Ik vind deze producten zo fijn, Dit is trouwens wel mijn minst favoriete lijn, haha. De laatste limited edition lijn vond ik echt verslavend.

 14. 9 juni 2017 / 20:48

  Die heb ik helaas niet geprobeerd :( Maar dan wil ik zeker ook de anderen proberen hihi!

 15. 9 juni 2017 / 21:01

  Dit is een lijn die ik zo graag wil, maar ik heb echt nog veel te veel liggen. De geur lijkt me heeeerlijk

 16. 10 juni 2017 / 18:11

  Haha nog maar even wachten dan ;)

 17. 10 juni 2017 / 23:15

  Haha dat luxeprobleem herken ik wel dat je soms niet toekomt aan het reviewen van producten 😜. Maar wel fijn dat je nu alsnog zo’n fijne uitgebreide review schrijft over deze producten. Vooral de douchefoam spreekt me aan en de prijs is inderdaad een stuk vriendelijker dan die van de Rituals. Ik wil ’em dan ook zeker een keer uitproberen.

 18. 11 juni 2017 / 10:07

  Hihihi erg he? Ja, hij is echt luxe :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

6   40
11   123
16   127
16   149
10   105

Follow on Instagram