Nu we al heel wat zonnige en vooral ook warme dagen gehad hebben, heb je wellicht alweer de zomer struggle meegemaakt. Je hebt een droge huid van de zon, wilt die verzorgen, maar je plakkende body lotion trekt niet snel in en je wilt je toch aankleden. Daar spelen merken graag op in en zo zijn nu de The Body Shop Body Yoghurts verkrijgbaar. Ik mocht er 4 ontvangen en deel de review graag met je!

The Body Shop Body Yoghurt

The Body Shop Body Yoghurts

Ik ontving de The Body Shop Body Yoghurts in een super leuke doos, maar de verpakkingen zelf zijn zoals altijd ook super leuk. Daar slaagt The Body Shop elke keer weer in! Er zijn 6 varianten verkrijgbaar: strawberry, mango, almond milk, moringa, british rose en banana (limited edition).

Het idee achter de Body Yoghurts is dat 35% van de vrouwen geen hydraterende producten gebruikt, omdat ze vinden dat het intrekken ervan te lang duurt. Daarom belooft The Body Shop dat deze producten binnen 15 seconden intrekken, door een geltextuur die meteen ook verfrissend werkt.

Review The Body Shop Body Yoghurts

Ingrediënten

Waar veel mensen denken dat de producten van The Body Shop geheel natuurlijk zijn, is dat niet het geval. Maar dat claimt het merk ook niet. Daarom is het altijd goed om zelf onderzoek te doen! The Body Shop maakt wel gebruik van natuurlijke ingrediënten.

In deze producten wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van rozenextract, moringa extract, mangosap en biologische amandelmelk. De geuren van de producten zijn sterk, ik vind ze wat te synthetisch. Waarschijnlijk omdat ik pure natuurlijke geuren inmiddels gewend ben!

The Body Shop Body Yoghurts review

Werking

De The Body Shop Body Yoghurts kunnen aangebracht worden op de vochtige huid en zouden zorgen voor 48 uur lange hydratatie. Ik vind het zelf geen lekker idee om body lotion aan te brengen op een vochtige huid, al schijnt dat wel beter te werken qua hydratatie.

Ik heb het dus geprobeerd op mijn droge huid en de body lotions trekken inderdaad snel in. Al vind ik 15 seconden wel wat overdreven, maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel je aanbrengt. Mijn huid voelt naderhand in ieder geval zacht en gehydrateerd aan.

The Body Shop Body Yoghurt

The Body Shop Body Yoghurts review

Hoewel ik zelf dus alleen (zoveel mogelijk) natuurlijke producten gebruik, heb ik deze The Body Shop Body Yoghurts op veler verzoek toch getest. De variatie in geuren vind ik heerlijk, het zijn allemaal geuren waar ik van houd. Maar ik vind de geuren toch wat te sterk synthetisch ruiken.

Wel moet ik zeggen dat ze inderdaad snel intrekken, dus dat is ideaal. Niet alleen in de zomer, maar zeker ook in de winter als je snel warme kleding aan wilt trekken. Al is 15 seconden wel wat overdreven 😉 Mijn favoriet is de Almond Milk variant, maar dat is dan ook de bestseller.

Als je zelf geen waarde hecht aan geheel natuurlijke producten, dan zijn het zeker fijne producten. Goed om te vermelden is dat de producten dierproefvrij én vegan zijn, dus dat is geweldig!

Prijs & verkooppunten

De The Body Shop Body Yoghurts zijn sinds mei 2018 verkrijgbaar en kosten €10 per pot van 200 ml. Je vindt ze in de winkels, maar je kunt ook online bestellen in de The Body Shop webshop.

Liefs Mariëlle

P.S. zoek je wel een natuurlijke body lotion? Dan is die van Benecos zeker een aanrader evenals die van PRTTY Peaushun met glittertjes voor een gezonde zomerse gloed!

Ik heb deze producten ontvangen ter review.