Soms heb ik het gevoel dat ik alleen maar over acne schrijf, maar dat is gelukkig niet het geval als ik mijn blog feed door scroll. In mijn leven heeft acne echter wel een grote rol, ik baal er enorm van. Zo enorm, dat ik zelfs niet van mijn huid af kan blijven. Waardoor ik weer meer baal… En zo gaat dat maar door. Gelukkig heeft de The Korean Konjac facial sponge wél een groot verschil gemaakt voor mijn huid!

The Korean Konjac facial sponge

The Korean Konjac facial sponge

Het is niet de eerste keer dat ik op mijn blog schrijf over een konjac sponge. Zo probeerde ik er al een van The Konjac Spong company en van Lady Green. Mijn favoriet van beiden is toch wel de officiële, deze was wat milder voor mijn huid en deed het beste zijn werk. Toen ik konjac sponges gebruikte, was ik altijd mega blij met het resultaat. Maar soms versloffen gewoontes toch weer, net zoals bij de konjac…

Konjac sponge acne

Ingrediënten

Wat is een konjac sponge nu eigenlijk!? Heel simpel gezegd is het een plantaardige en dus vegan spons voor het reinigen van de huid. Deze spons is een speciale editie van The Konjac Sponge Company, je krijgt er zelfs een ophanghaakje bij! Een echte ingrediëntenlijst is bij dit product niet van toepassing. Het bestaat simpelweg uit 100 % natuurlijke vezels en bevat geen vervelende ingrediënten.

Gebruik & werking

Allemaal leuk en aardig hoor, zo’n spons. Maar WAT doet het nou!? Je hebt verschillende sponzen voor verschillende huidtypes. Deze variant is bedoeld voor de normale tot gecombineerde huid. De spons reinigt diep en exfolieert meteen, maar wel op een milde wijze. Daardoor is de spons ook geschikt voor de meest gevoelige huidjes. De spons gaat 1 tot 3 maanden mee en is dan zelfs biologisch afbreekbaar.

Konjac sponge review

Mijn mening

Eigenlijk ben ik in elke konjac sponge review heel positief geweest. Maar toch ben ik zo’n spons niet altijd blijven gebruiken. En nu ik deze weer ontving, ben ik enorm blij dat ik het weer herontdekt heb. De spons is ideaal om je huid diep te reinigen én om het meteen een beetje te exfoliëren. Ik gebruik hiernaast wel nog een paar keer per week een peeling, maar de spons helpt zeker mee voor een meer egale huid. Het belangrijkste blijft natuurlijk wel dat ik er nog van af blijf… Maar dit maakt al veel verschil. En hoe zacht je huidje wordt wanneer je de spons gebruikt, is en blijft héérlijk. AANRADER!

Prijs en verkooppunten

Deze The Korean Konjac facial sponge kost €12.50 en is onder andere verkrijgbaar bij Biggreensmile.

Liefs Mariëlle

Ik heb dit product ontvangen ter review.